- 10 Haziran 2019
- 10.022
- 8.581
- 873
Bu şekilde gönderilmeyi altının oyulmasını haketmedi o gitmesi için baskı yapanlardan daha çok emeği var bu kulüpte
Seviyoruz seni hocam
Seviyoruz seni hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman kendisi istifa edip gitmesini bilecekti.. Kimsenin birşey yaptığı yok.. Bizim gayemiz Galatasaray.. Sizin ise Terimspor.. aradaki fark bu.Bu şekilde gönderilmeyi altının oyulmasını haketmedi o gitmesi için baskı yapanlardan daha çok emeği var bu kulüpte
Seviyoruz seni hocam
keyifler nasıl?Mağdur edebiyatı![]()

Tavaya atılmış tereyağı gibi eridim bugün. Ama şu evin önünde açıklama yapan eleman kim merak ediyorum.keyifler nasıl?![]()
sıradan taraftar. Fahriyi diyorsan florya müdürüTavaya atılmış tereyağı gibi eridim bugün. Ama şu evin önünde açıklama yapan eleman kim merak ediyorum.
Karanlıkta FTye benzeyen eleman florya müdürü ise ve öyle açıklama yapıyorsa, resmen paralel yapılanmanın dibi varmış kulüpte. Vay anasını.sıradan taraftar. Fahriyi diyorsan florya müdürü
O zaman kendisi istifa edip gitmesini bilecekti.. Kimsenin birşey yaptığı yok.. Bizim gayemiz Galatasaray.. Sizin ise Terimspor.. aradaki fark bu.
evet o florya müdürüKaranlıkta FTye benzeyen eleman florya müdürü ise ve öyle açıklama yapıyorsa, resmen paralel yapılanmanın dibi varmış kulüpte. Vay anasını.