Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şekilde gönderilmeyi altının oyulmasını haketmedi o gitmesi için baskı yapanlardan daha çok emeği var bu kulüpte

Seviyoruz seni hocam

Burak başkan düşündüğümüzden dişli çıktı, helal olsun harbiden.

Yarin 11 de floryaya veda etmeye gidiyo

Nigdespor’a gitsin ardayla orayi ust lige cikarsinlar
Planlama ise planlama yalan diyemez herhalde

Bundan 4 sene önce Ali Koç başkan seçilip seni hedefe koyduğunda adama her giydirmende seviniyordum ama aşama aşama Tudor'un iyi kötü oluşturduğu sistemi öylesine parçaladı ve devamında kurduğu sistemlerle ve saçtığı milyon eurolarla bir daha gün yüzü görmedik. Şimdi evlatçılıklarını yazsam satırlar yetmez.. 40 maçta 1 asist yapmayan evladını sırf evlatçılık için oynatıp şampiyonluğu yedin.. Halil adlı evladına 21 maçta ısrarla forma verdin ama toplam attığı gol sayısı 2-3.. Egon ve bana göre menfaatin için herşeyi paramparça ettin..

Keşke olmasaydı.. Keşke Fenerin bu çöküş döneminde bulduğumuz bu fırsatı çok daha iyi değerlendirseydik..

Avrupa'da da mücadele ederken sezonu en erken acan takımı üç orta saha rotasyonu ile lige sokmak akıl tutulması idi. Berkan ve Cica bir yerden sonra kontak kapattılar. Abartmıyorum fb ve bjkde 7-8 kişilik OS rotasyonu var. Kritik iki üç bölgedeki transferleri sonraya bırakarak yarım yamalak kurulan kadronun faturasını hocaya kesenlerin ömrü uzun olmayacak. En kötü sezon sonunu neden beklemediniz? 3-4 tane nitelikli oyuncuyla bu takım çok iyi olabilirdi, her şey için teşekkürler hocam.

1641845034156.webp

O zaman kendisi istifa edip gitmesini bilecekti.. Kimsenin birşey yaptığı yok.. Bizim gayemiz Galatasaray.. Sizin ise Terimspor.. aradaki fark bu.

Göndermek istiyorsan Ünal Aysal gibi göndereceksin. Transfer yetkisini elinden almalar hocaya sormadan yardımcı hoca ile anlaşmalar falan bunlar bize yakışmayacak hareketler.
Mobbing yapmadan istifaya zorlamadan göndereceksin.Dünyanın her yerinde hocalar değişiyor mesele terimsporluk değil gönderilme şekli.Kimsenin taraftarlığını sorgulamak sana düşmez nefret kasıyor boş yapıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt