- 28 Mayıs 2011
- 10.385
- 9.903
- 1.738
Yaşattığın duygular için teşekkürler, hocam.
Seni sevmeyenlerinde canları cehenneme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşattığın duygular için teşekkürler, hocam.
Seni sevmeyenlerinde canları cehenneme.
fatih altaylı hoca ile başkan arasında yaşananları anlatmış. doğru mu bilmem
07 : 17 den sonra
ben de ergen olduğunu düşünüyorum. aklımı okudunSen Metin Oktay’ı da sevmezsin o zaman. Gerçi yaşın tutmaz Z kuşağısın büyük ihtimalle. Ünlemlerinden belli.
bunlar damarımıza basamaz renkdaş bassa bassa mıçtığımız boka basarRuh hastası mısın sen birader? Her üzüntüsünü,sevgisini belirtene çatıyosun.Herkes seninle aynı duyguda,görüşte mi olmalı? Bu forumda yüzlerce kişi var seveni ayrı,sevmeyeni ayrı ama herkes birbirine saygı gösteriyor.Her üzüntüsünü,sevincini gösteren birbirine mi çatıyor senin yaptıgın gibi, fikrini söyle geç ne insanların damarına basmaya çalışıyorsun
- maçtan sonra başkan hocayı defalarca aramış ama ulaşamamış.ne demiş ahbers kısa özet geçsene sana zahmet
elmasa bak sen, nezaketen teklif yapmışta hocaya karşı saçma olmuş.- maçtan sonra başkan hocayı defalarca aramış ama ulaşamamış.
- toplantıda hocaya hocam sizinle daha çok başarılar yaşarız ama t.direktörlük yürümüyor artık gelin sportif a.ş yöneticisi olun demiş
- hoca kabul etmemiş ve yönetim olarak arkamda durmadınız bu 3 yıllık projeydi demiş
- elmas da hocam hiç bi gelişim olmuyor ki takımda demiş
Her söylenene inanmayın adam istese tazminatını alırdı. Son dönemde başarısız olsada Gs menfatleri için boyun eğmediğini gördük.Burak Elmas yöneticilik teklif etmis, Terim ayni maasi verirseniz kabul ederim demis, is lafa gelince aslolan Galatasaray der