Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruh hastası mısın sen birader? Her üzüntüsünü,sevgisini belirtene çatıyosun.Herkes seninle aynı duyguda,görüşte mi olmalı? Bu forumda yüzlerce kişi var seveni ayrı,sevmeyeni ayrı ama herkes birbirine saygı gösteriyor.Her üzüntüsünü,sevincini gösteren birbirine mi çatıyor senin yaptıgın gibi, fikrini söyle geç ne insanların damarına basmaya çalışıyorsun
bunlar damarımıza basamaz renkdaş bassa bassa mıçtığımız boka basar

Gönderiliş şekli biraz üzücü oldu ama sonuçlar maalesef ortada. Bu kadar tepki gelmesini anlamıyorum, 3 sezondur şampiyonluk yok, bu sezon şampiyonluğu geçtim küme düşmeye oynayacak hale geldik. Transferleri de sen yaptın hocam, yaptığın transferlerin hemen hemen hepsi oyun olarak inanılmaz geriledi ileriye gideceklerine.

Evet, sezon sonuna kadar beklenebilirdi, o daha makul olabilirdi ama senin dışında başka herhangi bir TD olsa yaklaşık 2 ay önce kovulmuştu zaten.

ne demiş ahbers kısa özet geçsene sana zahmet
- maçtan sonra başkan hocayı defalarca aramış ama ulaşamamış.
- toplantıda hocaya hocam sizinle daha çok başarılar yaşarız ama t.direktörlük yürümüyor artık gelin sportif a.ş yöneticisi olun demiş
- hoca kabul etmemiş ve yönetim olarak arkamda durmadınız bu 3 yıllık projeydi demiş
- elmas da hocam hiç bi gelişim olmuyor ki takımda demiş

- maçtan sonra başkan hocayı defalarca aramış ama ulaşamamış.
- toplantıda hocaya hocam sizinle daha çok başarılar yaşarız ama t.direktörlük yürümüyor artık gelin sportif a.ş yöneticisi olun demiş
- hoca kabul etmemiş ve yönetim olarak arkamda durmadınız bu 3 yıllık projeydi demiş
- elmas da hocam hiç bi gelişim olmuyor ki takımda demiş
elmasa bak sen, nezaketen teklif yapmışta hocaya karşı saçma olmuş.

fatih altaylı hoca ile başkan arasında yaşananları anlatmış. doğru mu bilmem

07 : 17 den sonra

Gayet net , anlaşılır ve sade yorum. Görüşmeye dair anektodlar ne kadar doğrudur bilinmez ama ortalığı yangın yerine çevirecek bir durum yok.

Alamut yıkıldı Terim efendi. Bırak artık muritlerine saklı cennet göstermeyi. Olmuyor artık sen de görüyorsun biraz Galatasaray’lıysan ki sana göre senden daha Galatasaray’lısı yok elini eteğini çek üzerimizden. Kabullenmediğin her gün kendine yazık edeceksin. Güç yüzüğüne yeniliyorsun, kibrinin egonun önüne geç artık.

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılılar'da yaşanan ayrılığı ve gelinen süreci Sabah'a değerlendirdi. Ünal Aysal, "Her şeyin bir süresi var. Fatih Terim'in hocalık süresi çoktan geçmişti. Burak Elmas ile Fatih Terim'in aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Güzel geçindiler. Ortak bir kararla ayrılık kararı alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Fatih hoca’yi istememek ve elestirmek normal

Ama nefret etmek normal bir hareket degil

Oyle basarilar kazandi ki Fatih hoca,bu yuzden Galatasaray Türkiye’nin en basarili en büyük futbol kulubu

Herseyin bir sonu vardir,basarisiz oldugu bir dönem oldu özelikle son 3 sezon

Düzeltmek icin ugrasti ama olmadi saglik olsun

Hersey icin tesekkur etmek gerekiyor,bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde ugurlamamiz gerekiyor

Hiçbirzaman hatanı kabul etmedin başarısızlığını kabul etmedin hocam.Yanındaki ibrikçilerini takıma doldurdun vasatı geçemeyen oyuncuları evlat kontenjanından sürekli oynattın genç takım dedin boyna Babel fegholi oynadı.Ömer arda oynadı.Hücum organizasyonu yok duran top organizasyonu yok.2-0 önde olduğun maçları verdin.artık gol bile atamaz olduk Anadolu takımlarına ismin Fatih terim olmasa 4 sene sana kim sabrederdi bi düşün

Bu döneminde istediği gibi top oynayamadık, 2 senedir başarıdan uzağız doğru ama kimse bana kalkınır yönetimi artık zerre savunmasın.

Göndermek için yok plan projeymiş genç oyuncu geliştirecekmişiz gibi masallar ile 40 yıllık lüks restoran şefine siz gidip 70 yaşından sonra Arsene Wenger ol, olmazsa esnaf lokantası aşçısı ol diyemezsin. Bunu dediler hocayı da bir şekilde buna ikna ettiler ama burası orta Doğu.

Burada medeniyet de yok, entrika da çok. O yüzden hocanın bu zokayı yutmasından belliydi bu sene ve sonrasında hocanın da artık kariyer finali yaptığı.

Önce Aysal yönetimi ile hançeri öğrendi 60’ında sonra da 70’ine gelirken basiretsiz insan kaynağının vasatlığında muhtemelen Galatasaray finalini yaptı Bizans tekkesinde.

Yazık bize.

Burak Elmas gibi medyatiklerden bir halt olmayacağını da öğretti kendini de feda ederek bize.

Benim hakkım helaldir, sen de helal et hocam.

Hocam bize yaşattığın her başarı için teşekkürler. Bize devre arasına 2-0 geride girdiğimizde bile ikinci yarıya ümitle bakmayı öğrettin.
Böyle bitmemeliydi hocam ama iğneyi başkanlara çuvaldızı kendine batırman lazım.

Son dönemde modern futbola ayak uyduramadın hocam malesef, takım inatla savunma önde top oynuyor, hücum tarzımız savunma arkasına atılan uzun toplar veya kontraatak. Bize agresif hücumu sen öğrettin hocam, Anadolu takımlarına sabırlı hücum oynamak nedir. Kontraatak takımı olmak nedir hocam.
Ortasahada takılan stoperlerimiz var, oyun tarzın bu. Tek silahı kontraatak olan takımlara bu futbol oldu mu hocam.

Takım her maç 10 korner kullanırken kornerden 20 maçta 2 gol olmaz hocam. Bu takımın sürekli korner çalışması lazımdı, yapamadın hocam.

Yedlin'e Babel'e Şener'e Etebo'ya Linnes'e Feghouli'ye Arda'ya ve daha nicelerine gösterdiğin sabrı Mohammed'e göstermezsen; yabancılara verdiğin şansları Atalay'a Bartuğ'a Yunus'a vermezsen olmaz hocam. Eskiden gençlerle kaybetmeyi göze alırdın, ama o gençlere de sahada futbol oynatırdın hocam.

Eskiden takımımız pres yapardı Ortasahada, şimdi sadece top ayağındaki rakibi kovalayan ama top alamayan 3 adam var.

Bu kadro Giresunspor' dan kötü değil hocam, takım kötü değil ama oyun kötü. Randers bile bize oyun olarak üstünlük kurdu hocam, bu takım Roma'ya 6 atan Bodo'dan kötü mü?

Modern futbolda zaten çalım kalmadı, atanı da almanın imkanı kalmadı. 3 pasla kalemize geliyorlar hocam, 50 pasla rakip kaleye şut atamıyoruz.

Projeye 3 yıl sabredilir de bu oyuna yürek dayanmıyor hocam, hem yenilmeye hem ezilmeye yüreğimiz dayanmıyor. Çünkü başımızda sen varsın, İmparator gelse de bizi kurtarsa diyemiyoruz bu durumda. O zaman umudumuz da kalmıyor.

Kenarda seni kükrerken görmeye alışmışız. Takımda sahada acizler oynarken seni su bidonunun üstünde otururken görmeye dayanamıyoruz. GS ile FT isminin yanana geldiğinde korku salmaya alışmışız, sahada silinmeye yüreğimiz kaldırmıyor hocam.

Tribünlerden sana laf gelmesini yediremiyoruz, laf getirtmemeliydin hocam.

Ne olursa olsun takımın başında olmalıydın hep, takım yenikken soyunma odasına gitmek de, haftalarca tribünde oturmak da sana yakışmıyor hocam.

Eskiden çözüm üretirdin, hakemleri de federasyonu da yenerdin. Yapacm dediğini yapardın. Bahane üretmek sana yakışmıyor hocam.

Ben bir İmparator hatırlıyorum hocam, kulübede bir saniye oturmazdı, teri ceketinden dışarı çıkardı, maç sonu röportajında hep sesi kısık olurdu. Benim hatıralarımıza hep öyle kalacaksın, seni her zaman UEFA kupasını aldığımızda sahada şükredip ağlarken hatırlayacağım.
Bir hafta sonrasında Fiorentinaya gidip kupa sevincini kursağımızda koyduğunu hatırlamak istemiyorum hocam çünkü. Hatırlarsın, UEFA'yı almıştık, hedefte Şampiyonlar Ligi vardı, kursağımızda kalmıştı. İyi hatırlamak istiyorum hocam seni. Arkanda enkaz bıraktığını hatırlamak istemiyorum.

Rahmetli Özhan Canaydın şampiyon Lucescu'yu gönderip seni getirdiğinde başarısız olmuştun, Ünal Aysal seçildiğinde Fatih Terim diye seni bağrına bu taraftar bastı.
Durduk yere Milli Takım'la anlaştın hocam, Real Madrid'den sahamızda 6 yedik ama ezilmemiştik hocam, hele ilk 30 dakika tek kaleydi. Taraftar seni alkışlamıştı. Ama sen Milli Takımla anlaştın hocam. Antrenmanda kovulan hoş olmadı da, Milli Takımla sözleşme imzalaman da hoş değildi hocam.

Tudor'un son yenilgisinde, yarım saat sonra Florya duvarları "Ya Terim ya gidin" stickerlarıyla doldu unutma hocam.

Yani uzun lafın kısası, bu taraftar hep arkanda durdu hocam, hep seni istedi, hep seni özledi. Ama son 3 yıldır, hele hele bu sene, bize yaşattıkların olmadı hocam. Sen başımızdayken kendini özlettin bize hocam.

Unutma hocam, bizi bu hallere düşüren son 3 yıldır malesef sensin. Biz seninle ilgili güzellikleri hala unutmamışken sessizce git hocam.

Giderken Galatasarayımıza da seninle ilgili hatıralarımıza da zarar verme lütfen.

Senin de dediğin gibi, Bizim için aslolan, asıl olan, GALATASARAYDIR!

Kendisi ve Marcao o uzun cezalari almasalar idi, acaba ne olurdu farklı.

Hem gençleştirme projesinde kariyerimi ortaya koydum diyeceksin, hem de bu proje de senden başka elle tutulur adam olmayacak çiftlik mi burası ?

Senin eksiklerini kapatacak yardımcın varmıydı ?

Senin kariyerinde adamların Yardımcı Antrenörlerini araştırcak vaktin var artık, git bak.

Tekrar geri gelip bir şeyler yapma niyetin varsa ilk önce hatayı kendinde ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt