Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok hak ettiğini alsın
ama kalması gerekiyordu en kötü sezon sonuna kadar burada hem fikir olmamız gerek
Bak en azından sen gibi 3-5 kişinin sevgisi kaldı ona, yoksa sene sonuna kadar kalsa teneke çalarak yollayacaklarini bildiği için mağduru oynayarak gitti. Tazminatını almaz ama sene sonuna kadarki alacağını alır terim. Oda ona yeter. Acıma yetime tadında sene sonuna kadar kalsın millet iyice ne halde olduğunu görsun diye düşünüyordum ama sonradan aslolan Galatasaraydir diyerek işine son verilmesine sevindim

Bak en azından sen gibi 3-5 kişinin sevgisi kaldı ona, yoksa sene sonuna kadar kalsa teneke çalarak yollayacaklarini bildiği için mağduru oynayarak gitti. Tazminatını almaz ama sene sonuna kadarki alacağını alır terim. Oda ona yeter. Acıma yetime tadında sene sonuna kadar kalsın millet iyice ne halde olduğunu görsun diye düşünüyordum ama sonradan aslolan Galatasaraydir diyerek işine son verilmesine sevindim
yav allah için bi twitera bak bi sokağa bak
ne 3-5 kişisi
milyonlar var terimin yanında

çok fazla ali koç düşüncesine sahipsin

Twitterda bir Fatih Terim floodu vardı gençlik yıllarından itibaren toplanmış gazete küpürleri, röportajlar, olaylar, haberler vs her şeyi derlemişler. Ali koç'un ekibi toplamıştı muhtemelen çünkü "sicil" muhabbetinin üstüne çıkmıştı piyasaya çok kapsamlıydı ve olumsuz haberlerle doluydu. Yalnız böyle bir flood yok hoca görse kendisi bile hayatta o kadarını hatırlayamaz yani yok yok, öyle bir arşiv.

O zaman demiştim, lavuklar senelerce ne biriktirdilerse içlerinde nefretten adama roman yazmışlar diye. Bu başlıkta da benzer bir durum yaşanıyor.

Hocam bir kaç olumlu sonuç, dalgalı bir grafik araya serpilmiş 3 puanlar olsaydı taraftarda yönetimde bu kadar karamsar olmazdı. Bizim grafiğimiz çok kötü ve bahsettiğin o ışık hiç yok be hocam. Umarız iyisindir seni seviyoruz.

yav allah için bi twitera bak bi sokağa bak
ne 3-5 kişisi
milyonlar var terimin yanında

çok fazla ali koç düşüncesine sahipsin
Ali Koç gibi düşünsem Norveçli bot hesaplar derdim. Milyonlar tarafından haftada 2 kez TT oluyordu FT istifa diye. Ayrıca evinin önündeki 15 kişiyi, floryanin önünde 50-60 kişiyi şuan istesem bende toplarım. Hatta ordaki teyzelerden birinin cast ajansında çalıştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂

Bizim halk düşeni sever. Mağdur edebiyatıni sever. Kovulana karşı minik bir sempati doğaldır, kovulmayi her ne kadar haketsede. Bende Twitter'da Aykut hocam bizi bırakma diye trollugune zamanında yazmıştım, aynı hesap fenerlisi bjkliside yazıyor😂

Ali Koç gibi düşünsem Norveçli bot hesaplar derdim. Milyonlar tarafından haftada 2 kez TT oluyordu FT istifa diye. Ayrıca evinin önündeki 15 kişiyi, floryanin önünde 50-60 kişiyi şuan istesem bende toplarım. Hatta ordaki teyzelerden birinin cast ajansında çalıştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂

Bizim halk düşeni sever. Mağdur edebiyatıni sever. Kovulana karşı minik bir sempati doğaldır, kovulmayi her ne kadar haketsede. Bende Twitter'da Aykut hocam bizi bırakma diye trollugune zamanında yazmıştım, aynı hesap fenerlisi bjkliside yazıyor😂
neyse hocam dediğin gibi olsun siz haklı olun

Burda vizyon tayfa çoğunluk olunca gerçekte de öyle olduğunu sanıyor ama terimi sevenler bu olaya karşı olanlar çoğunlukta bakmayın bunların sesinin çok çıktığına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt