Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: "Fatih Terim daha önce Tudor'un kadrosuyla başarılı olmuştu. Ama kadro mühendisliğini kendisi yaptığı zaman çuvallıyor. Yine aynısı oldu. 26 M € bonservis harcanmış, şu an oyuncuları satmaya kalksan paranın yüzde 20'sini bile geri kazanamazsın."

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Levent Tüzemen: "Fatih Terim daha önce Tudor'un kadrosuyla başarılı olmuştu. Ama kadro mühendisliğini kendisi yaptığı zaman çuvallıyor. Yine aynısı oldu. 26 M € bonservis harcanmış, şu an oyuncuları satmaya kalksan paranın yüzde 20'sini bile geri kazanamazsın."

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mal herif sadece kerem marcao geçer o parayı adam gibi satabilenler olsa

hoca şimdi medyadaki paralı köpeklerine emir vermiştir giresun maçında bile eleştirmeyen satılık kalemler kazandığımız maçlarda bile hocayı nasıl yerden yere vuracak hep beraber göreceğiz

Sen nefret ediyorum nefret. Isitan gun iyiki senin o ciftligne dagitti ve bozdu.

Eger sende biraz Galatasaray sevigisi varsa, yarin gidip antremanda bir koca cicek ve baklava alirsin, ve Torrente basarilar dilersin. Ama sende o ego oldugu surece, bu imkansiz.

Bu hayatta hep kendine dusundun, hep ben, hep ben. Sen hic bir zaman Galatasaray kulubunden buyuk olmadin, ve olmasinda. Sen Galatasarayin maasli ELEMANIYDIN, bukadar.

Simdi git torun sev ve birdaha Galatasaray ile anma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt