- 3 Temmuz 2012
- 139.929
- 88.187
- 5.338
fena kuruldum hocayaÜyelerin cogu sevmez zaten. Secmezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fena kuruldum hocayaÜyelerin cogu sevmez zaten. Secmezler
Böyle bir saçmalığa inanmak mümkün değil.
Gecenin 4unde alakasız bir postu alintalayip salakça bir post atmak neyin kafası.Inanma, git koseye agla o zaman.
Gecenin 4unde alakasız bir postu alintalayip salakça bir post atmak neyin kafası.
Haddini bil kalbini kirarim, gecenin ilerleyen saatlerinde. Randevu mu alacagiz cevap yazarken ? Birde saat demis. Git agla kosende. Kac gundur kina yakmis yeni gelin gibi yaziyorsun sagda solda, cevap yazinca beyfendi saat begenmiyor. Senin gibi birine ancak bu saat dusuyor.
Ergen senin ilacın bende degil yorma kendini.
Alintaliyip salakça post atmasan huzur icinde gecemi geciriyordum. Amacın ne neyin peşindesin.Yasimin kare kokuyle tokatlarim seni, git yat rahatsiz olduysan da yazma.
Pek ciddiye alma. Bana da geçen bu saatlerde aksam attığım Nelson Dünya Kupasi’nda oynarsa degerine 5 milyon falan daha eklenir dedim diye kafayı yemiş gibi yorumlar atti. Oyle bir kanun mu var nerede yaziyor hangi denklemde boyle vs diye uzattı gitti. Hazımsızlık var gibi kendisindeAlintaliyip salakça post atmasan huzur icinde gecemi geciriyordum. Amacın ne neyin peşindesin.
Ikinci kez hakaret ediyorsun ancak beyin yasina veriyorum. Sende alintiliyorsun, ve daha kotusu gecemin IQ'sunu dusuruyorsun bak ben buna ragmen sorun etmiyorum, sorun olacak bir zeka piriltisi yok karsimda cunku. Simdi git baska basliklara oralarda kina mi yakiyorsun, ne yapiyorsun yap. Burada bari IQ dusurme rica ediyorum.Alintaliyip salakça post atmasan huzur icinde gecemi geciriyordum. Amacın ne neyin peşindesin.
Ikinci kez hakaret ediyorsun ancak beyin yasina veriyorum. Sende alintiliyorsun, ve daha kotusu gecemin IQ'sunu dusuruyorsun bak ben buna ragmen sorun etmiyorum, sorun olacak bir zeka piriltisi yok karsimda cunku. Simdi git baska basliklara oralarda kina mi yakiyorsun, ne yapiyorsun yap. Burada bari IQ dusurme rica ediyorum.
Senin iqun daha ne kadar düşebilir yaw hasta mısın. Git yat insanları rahatsız etme.
Neyse daha fazla uzatmayalim özür dile barışalım konu kapansın. Insanlarla münakaşaya girmekten ve kalp kirmaktan üzüntü duyuyorum.Bakasi adina cevap verme, muhtar misin polis misin ? Senin seviyenin ustunde oldugu icin algilayamiyorsun tabi. Adres ver kina atacagim, yakarsin ote berine.
Neyse daha fazla uzatmayalim özür dile barışalım konu kapansın. Insanlarla münakaşaya girmekten ve kalp kirmaktan üzüntü duyuyorum.
: (((Sen kimsin yaf ozur bekliyorsun ? Bir de hakaret ettin hadi diyelim iyi yanima dokundun. Bak ben hakaret falan da etmedim sana, sana ragmen. Inmedim zeka ve kultur seviyene, o yuzden yine inmiyorum. Ister uzul ister buzul, senin sorunun.
Fatih Terim'in gerçekten ne şekil bir insan olduğunu nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilen birilerinin olması sevindirici. Şu karaktere sahip bir adam 8 değil 80 şampiyonluk kazansa ne olur nesini sevelim bu adamın. 30 milyon euro bonservis harcadığı takımı küme düşürecek diye kovuldu şimdi de utanmadan arkamdan vurdular diyor.aynı zamanda bir divan kurulu üyesi olarak kesinlikle buna benzer bir tavır içerisine girerek, daha uçağı bile inmeden yoğun tepkilere maruz kalan yeni hocamıza kendi fanlarınında destek vermesini sağlaması gerekir. eğer bu şekilde davranırsa heykeli dikilecek adam pozisyonuna gelir..
ama o neler yapmıştı geçmişte, kısaca hatırlayalım..
2000 yılında samiyende 30 bin taraftarın 90 dakika "kal bu sene" haykırışlarını duymazdan gelerek fiorentina'yla anlaşmıştı. ardından onsuz real madrid'e çakıp süper kupayı kazanınca bunu hazmedemeyip en mutlu günümüzde galatasaray yöneticilerine ağzına geleni söylemiş, fanatik fenerli ihsan topaloğlu'nun cnntürk'teki programının her hafta konuğu olup galatasaray ismini bile ağzına almayıp bizden "o takım" diye bahsetmiş. kendisinin yerine gelen lucescu'yla süper kupa ve şampiyonlar ligi başarıları gelince "adamcağız" diyerek aklınca o dönemki teknik direktörümüzü küçümsemiş..
italya'da tutunamayınca galatasaray'ı şampiyonlar ligi takımı haline getiren lucescu'nun defteri dürülüp 2. defa gelmiş ve ligde avrupa'da başarıyı yakalayan lucescu'nun kadrosunu dağıtıp büyük paralar harcatarak kurduğu takımla 2 yıllık süreçte sportif ve ekonomik olarak yaşanan büyük çöküş ve ayrılık sonrası "birdaha asla galatasaray'da çalışmam" demiş..
3. döneminde galatasarayı tüm branşlarda şaha kaldıran ünal aysal döneminde başkanla ego savaşlarına girmiş, kendisine drogba ve sneijder'i getiren başkana "sneijder'i değil kaka'yı isterim" diyerek trip yapmış.. sonraki sezon aysal'la kavgaları büyüyünce tüm galatasaraylıların nefret ettiği yıldırım demirören'le kameralar karşısında kader birliği yaptığını açıklamış ve doğal olarak kovulmuş..
son döneminde ise onu sürekli destekleyen rahmetli başkanımız mustafa cengiz ve yönetiminin otoritesini sarsacak şekilde galatasaraylılık değerlerine yakışmayan davranışlarının yanı sıra 2 yıldır başakşehir'de yedek kulübesinde bile kendine yer bulamayan bitik arda turan'ı inatla kulübe geri aldırmış ve birde takıma kaptan yapmış. nerdeyse ölüm döşeğindeyken bile galatasaray'ın işlerini kovalayan mustafa cengiz'den "içimizdeki düşman" diye söz etmiş..
evet, inkar edilemeyecek çok büyük başarılarda kazandırmış bu kulübe.. ancak iyi bir galatasaraylının kendisini sevmemesi içinde çok fazla neden bırakmış geride.
umarım 1 defa olsun gerçek bir galatasaraylı gibi davranır ve ligde çok zor günler geçiren kulübümüzün yeni teknik direktörüne desteğini belirtir ve tüm fanlarınıda bu şekilde davranmaya yönlendirir. önümüzdeki hatay ve kasımpaşa maçlarını kaybedersek ciddi ciddi düşme tehlikesi yaşayabiliriz ve bununda baş sorumlusu kendisi ne yazık ki, umarım bu sorumluluğun bilincinde davranır ve kulübü karıştıracak bir basın toplantısı falan yapmaz..