Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son 3 senedir bir bok oynamiyorduk. sayende takimin malca pasla oyun kurma sistemine mahkum oldu.

öyle berbat bir takim kurdu ki kurduğu her kadroda babele güveniyorum mesajlari verip durdu. hakliymista 35 lik babel takimdaki cogu yetenek fukarasindan daha iyiydi

kulubu borca soktun
ulkedeki her kuluple dusman olduk.
tff zaten fener lobisi AMA bu bütceler ile hakemlere rağmen döve döve mac kazanmamiz gerekirdi cünkü yildirim demirorenli tffden farki yoktu bununda.

4. dönemin fena sıcıştı. hocaligi biraksan bile yeridir

Neredesiniz la Terim gitsinciler

Alın görün
Bir gram haysiyetin varsa söyle bu takımı kuran kim? 30 Milyon harcayıp bizi orta sahasız, kanatsız ve santrforsuz bırakan kim? Halil'i bu takıma alan kim? PvA'ya onay veren kim? Yedlin'i bu takıma aldıran sonra satmak için elinden geleni yapan hatta yetmiyormuş gibi forvet oyuncusunu onun yerine koyan kim? Luyindama'ya 8 verip sonra maaşının büyük bir bölümünü bile ödemeye razı olduğumuz adamı kim aldırdı kim? Bu takımı kalecisiz kim bıraktı? Ben hayatım boyunca 30 milyon harcayıp da bu kadar kurgusal anlamda berbat olan bir planlama görmedim. Bu planlamadan ziyade plansızlık. Sn. Terim'i ben de seviyorum ama artık Terim demekten vazgeçin. Bu senenin suçlusu tamamiyle hocadır.

Bu arada mesaja cevabi bekledigine gore adim gibi eminim kaybetmemizi istedin.
Ikisinine cevap vereyim bildirimi yeni gordum cevap verdim. Ben galatasarayliyim gs kaybedince benim ertesi gunum 1 haftam kotu gecer.
Diger soruna gelirsek ligin basindan beri burada bas bas bagirdim yazdim rezlaet bir kadromuz var cikaldaoudan tut halile 6 numara alinmadi vb diye cok defa yazdim. Evet bu rezil kadronun 1 numarali sorumlusu fatih terimdir. Ama bu hocanin iyi oynatmadigi anlami tasimiyor tam tersine bu rezil kadroyu anca o oynayabiliyordu ki patladik demek istiyorum. Gunun sonunda fatih hocanin ayrilmasi dogruydu ama islerin daha kotu gidecegi de asikardi

.

Ekli dosyalar

• 1642706173576.webp
    1642706173576.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 83
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ah ne hocam maç başı 30 pozisyona giren takımın 2 maçtır ceza sahasına giremiyor Avrupa'da namağlup bıraktığın kadro ligde 2 haftada 7 gol yedi hala utanmadan arkandan sallıyor ya bu çakma Galatasaray lılar en çok ona üzülüyor insan

son 3 senedir bir bok oynamiyorduk. sayende takimin malca pasla oyun kurma sistemine mahkum oldu.

öyle berbat bir takim kurdu ki kurduğu her kadroda babele güveniyorum mesajlari verip durdu. hakliymista 35 lik babel takimdaki cogu yetenek fukarasindan daha iyiydi

kulubu borca soktun
tff zaten fener lobisi AMA bu bütceler ile hakemlere rağmen döve döve mac kazanmamiz gerekirdi cünkü yildirim demirorenli tffden farki yoktu bununda.

arkadaşlar bir anlık öfkeyle fatih hocayı elestirmis olabilirim ama ben koyu bir terimciyimdir.

kendisine kizdim cunku istifa etti ve bizi bu capsiz yönetime birakti.

Simdi evinde buraka sayiyordur, beni gönderdin de ne oldu diye, bre utanmaz adam sen degil en krali gelse bu kurdugun takimla birsey oynatamaz

Bakiyorum sene basinda transferleri saksaklayanlar Fatih hocaya saydirmaya baslamislar. Biraz gec kaldilar ama. Transferlerin hepsi cop tabii ki bizde biliyoruz ama sene basinda niye saksakladiniz o zaman?

birbirinize girmeden msjlasın arkadaslar

ortak paydada herkes galatasaraylıdır eminim

kulubu borca soktun

ciddi msj ha

Her zaman söylediğim gibi burda vizyon tayfanın sesinin çok çıkması çoğunlukta olduklarını göstermiyor. Hala stad terim sesiyle inliyor. Bu yönetimi de yer terim ismi aysalda olduğu gibi. Bu sene seçim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt