Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.208
- 21.143
- 2.233
Iyi, o zaman sorun ne? Torrent veya XXXX, bu takim kimin? Su kotu kadronun ustune 2 orta sahan, forvetinz kalecin yok.Ikisinine cevap vereyim bildirimi yeni gordum cevap verdim. Ben galatasarayliyim gs kaybedince benim ertesi gunum 1 haftam kotu gecer.
Diger soruna gelirsek ligin basindan beri burada bas bas bagirdim yazdim rezlaet bir kadromuz var cikaldaoudan tut halile 6 numara alinmadi vb diye cok defa yazdim. Evet bu rezil kadronun 1 numarali sorumlusu fatih terimdir. Ama bu hocanin iyi oynatmadigi anlami tasimiyor tam tersine bu rezil kadroyu anca o oynayabiliyordu ki patladik demek istiyorum. Gunun sonunda fatih hocanin ayrilmasi dogruydu ama islerin daha kotu gidecegi de asikardi
Gecen hafta Hatay maci 4 - 0 biter dedim 4 - 2 bitti
Daha dun bu mac 1 - 3 biter dedim ve aynen 1. - 3 bitti.
Ben, imparator, en buyuk Baskan taninam, her zaman gercekci olmaya calisirim. Allah var Giresun macinda kazaniriz dedim, Hatay'dan bu kadro sittin sene cikamaz ( Terim hala gorevde) dedim. Karagumruk - Fener - Malatya maclarindan 2 - 3 puan bekliyorum dedim. Burada herkes Marsilya'dan tirsarken ben, 2 - 3 macini izlemistim ve hic begenmedim dedim. Herkes gibi iyi kotu toptan anlarim, bu sene sadece iyi press yaptigimiz ( marsilya, fener, loko 30 - 40 dakika) maclarda iyi oynadik gibi gozuktu ki o maclardan sonra sanirim tum maclarda puan kaybettik. Zaten o presi her macta yapsak suanda liderdik. O da teknik direktorun isi.
Neyse, cok uzadi ama umarim Terim olsaydi Hatay ve Pasa'yi yenerdik diye dusunmedin.
Torrent'i de kendi oyuncularini aldirdiktan sonra gorecegiz