Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikisinine cevap vereyim bildirimi yeni gordum cevap verdim. Ben galatasarayliyim gs kaybedince benim ertesi gunum 1 haftam kotu gecer.
Diger soruna gelirsek ligin basindan beri burada bas bas bagirdim yazdim rezlaet bir kadromuz var cikaldaoudan tut halile 6 numara alinmadi vb diye cok defa yazdim. Evet bu rezil kadronun 1 numarali sorumlusu fatih terimdir. Ama bu hocanin iyi oynatmadigi anlami tasimiyor tam tersine bu rezil kadroyu anca o oynayabiliyordu ki patladik demek istiyorum. Gunun sonunda fatih hocanin ayrilmasi dogruydu ama islerin daha kotu gidecegi de asikardi
Iyi, o zaman sorun ne? Torrent veya XXXX, bu takim kimin? Su kotu kadronun ustune 2 orta sahan, forvetinz kalecin yok.
Gecen hafta Hatay maci 4 - 0 biter dedim 4 - 2 bitti
Daha dun bu mac 1 - 3 biter dedim ve aynen 1. - 3 bitti.
Ben, imparator, en buyuk Baskan taninam, her zaman gercekci olmaya calisirim. Allah var Giresun macinda kazaniriz dedim, Hatay'dan bu kadro sittin sene cikamaz ( Terim hala gorevde) dedim. Karagumruk - Fener - Malatya maclarindan 2 - 3 puan bekliyorum dedim. Burada herkes Marsilya'dan tirsarken ben, 2 - 3 macini izlemistim ve hic begenmedim dedim. Herkes gibi iyi kotu toptan anlarim, bu sene sadece iyi press yaptigimiz ( marsilya, fener, loko 30 - 40 dakika) maclarda iyi oynadik gibi gozuktu ki o maclardan sonra sanirim tum maclarda puan kaybettik. Zaten o presi her macta yapsak suanda liderdik. O da teknik direktorun isi.
Neyse, cok uzadi ama umarim Terim olsaydi Hatay ve Pasa'yi yenerdik diye dusunmedin.
Torrent'i de kendi oyuncularini aldirdiktan sonra gorecegiz

adam takımda gitsin gitsin
gidiyor ne ettin ne ettin

salın da adamı
torrentle futbola doymaya çalışın
taktiklere bakın analiz yapın

salın hocayı

Iyi, o zaman sorun ne? Torrent veya XXXX, bu takim kimin? Su kotu kadronun ustune 2 orta sahan, forvetinz kalecin yok.
Gecen hafta Hatay maci 4 - 0 biter dedim 4 - 2 bitti
Daha dun bu mac 1 - 3 biter dedim ve aynen 1. - 3 bitti.
Ben, imparator, en buyuk Baskan taninam, her zaman gercekci olmaya calisirim. Allah var Giresun macinda kazaniriz dedim, Hatay'dan bu kadro sittin sene cikamaz ( Terim hala gorevde) dedim. Karagumruk - Fener - Malatya maclarindan 2 - 3 puan bekliyorum dedim. Burada herkes Marsilya'dan tirsarken ben, 2 - 3 macini izlemistim ve hic begenmedim dedim. Herkes gibi iyi kotu toptan anlarim, bu sene sadece iyi press yaptigimiz ( marsilya, fener, loko 30 - 40 dakika) maclarda iyi oynadik gibi gozuktu ki o maclardan sonra sanirim tum maclarda puan kaybettik. Zaten o presi her macta yapsak suanda liderdik. O da teknik direktorun isi.
Neyse, cok uzadi ama umarim Terim olsaydi Hatay ve Pasa'yi yenerdik diye dusunmedin.
Torrent'i de kendi oyuncularini aldirdiktan sonra gorecegiz
Yenerdik demiyorum ama terim varken daha derli toplu oynuyorduk bugün sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım vardi
Marsilyali laziolu gruptan şansa çıkmadık orada büyük bir td başarısı var bu oyunculara rağmen.

@Hasan Ay

farih terim allah kerim
070720191638276924984.jpg

bu tartışmadan kopun arkadaşlar , 10 gün önce olmasaydı bu ayrılık bugün yarın olurdu - sahaya çıkan ve TAKIM olan bir ekibimiz yok.

Yönetim kötü - TD gitti , yenisinin henüz bir etkisi olmadı ya da bütün bunları benimseyen bir oyuncu grubu yok. Taraftar zaten neyin kafasında anlamak mümkün değil.

boşuna yemeyin birbirinizi yok yere.

Bu adam ghezzal, rosier falan istedi, stanciu istedi hala takımı sadece bu adam kurmuş gibi konuşuyor bazılaeı. Komik

Bu adam ghezzal, rosier falan istedi, stanciu istedi hala takımı sadece bu adam kurmuş gibi konuşuyor bazılaeı. Komik

üstad hoca 3 senedir hiçbir transferde sorumlu değil nasıl oluyorsa

diagne falcao gelince de o istemiyor morutan cica gelince de

Yenerdik demiyorum ama terim varken daha derli toplu oynuyorduk bugün sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım vardi
Marsilyali laziolu gruptan şansa çıkmadık orada büyük bir td başarısı var bu oyunculara rağmen.
Iyi de 2 orta sahan, forvetin yok ve Kerem o golu atsa belki yenmistik. Hatay maci ayni. Bence tum sezon en net posizyonlari son 2 hafta kacirdik.
Ben zaten Okan'i istiyordum ama bismillah, adamin bugun 7. gunu ve 2 maca cikti. Kotu dedigimiz Fegh bile yok.
Bence transferler gelene kadar beklemeliyiz

üstad hoca 3 senedir hiçbir transferde sorumlu değil nasıl oluyorsa

diagne falcao gelince de o istemiyor morutan cica gelince de
Mutlaka sorumlu ben sorumlu değil demiyorum sadece direkt üstüne yıkmanın mantıksız olduğunu söylüyorum. Sonuçta evet dedi ve alındı ama hiç biri ilk tercih değildi.

Cicaldau, Stanciu olmadı diye oldu gibi

Kurdugun kadroya bak be, gercekten rezalet fiyaskodan ibaret. Nelsson haric.

Orta saha bir takimin kalbidir, ve aldirdigin oyuncular hic biri gelismiyor.

Mendy
Vilhena - Krunic (kira)
Mendy bostayken almadin
Vilhena, Krasnodarda resmen istenmiyorken almadin
Krunic'e, o ''genis'' networkunla baglayamadin.

Suan mevcut ortasaha bak ve benim yazdiklarima bak. resmen 50 kat kalite farki var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt