Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.099
- 36.620
- 2.773
Galatasaray'in kendisine nekadar bağimlı olduğu yine ortaya çıktı ...
yok öyle bir şey
tekmeyi koyduk gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'in kendisine nekadar bağimlı olduğu yine ortaya çıktı ...
Kendisi Galatasaray'a bağlı. Kene gibi yapışmış. Yokluğu bile zarar takıma.Galatasaray'in kendisine nekadar bağimlı olduğu yine ortaya çıktı ...
yok öyle bir şey
tekmeyi koyduk gitti
Kendisi Galatasaray'a bağlı. Kene gibi yapışmış. Yokluğu bile zarar takıma.
Düşme potasina bakarsak tekmeyi yiyen Terim değil gibi
Tuhaf mesajlarla gerçeklerle dalga geçerek bu rezillik yok gibi davranmak Galatasaray'a daha çok zarar veren tutumdur.cinler var bu işin arkasinda
vole youtube kanalinda katildigi son yayinda fatih terim'le alakali ilginc bir iddia ortaya atmis. izlemek isteyenler 1:19:07'den itibaren izleyebilir.
su an hala kadromuzda bulunan bir oyuncu fatih hoca ile husumeti olan kebapci selahattin'in yegenine ait olan bir restorana gittigi icin bir kac hafta kesik yemis. kaynak serdar ali celikler olunca ve anlattigi seyin absurtlugune bakarsak haber kolpa gibi geliyor. ama fatih hocanin gorevdeyken bazi oyunculari durduk yere kesip bir kac mac oynatmamasi bana hep tuhaf gelmisti.
Katılıyorum , gereksiz algı yapıyorlar.Twitter da hala belli bir guruh deli gibi Terim algısı kasıyor. Seversin ayrı bende seviyorum hocayı ama bu sevgi ile yapılacak bir iş değil her Allahın günü sevdiği için kimse twitler atıp algı kasmaz. Ki bu hesaplar surekli Terim imzalı forma çekilişi yapıyordu. Bilinçli yaptırılıyorsa ciddi bir problem hocaya da eksi etki yapıyor bu saçma hesaplar zarar veriyor.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Çok doğru şuan aldığı tepkiyi Terim alacaktı. Sezon sonunda da ben gereken herşeyi yaptım diyerek işin içinden çıkabilirdi. Terimin 96-00 dönemi basarısını kimse tartışamaz ancak o kadroyu şu dönem kurmaya kalksak en az 200 milyon euroya gelirdi maaş+bonservis.Hocanın gönderilmesi büyük hataydı. BElmas yerine olsam zorla takımda tutup, kurduğu kadronun cezasını çekmesini sağlardım, belki sonunda kendisi de farkına varırdı bu işlerin eskisi gibi yürümediğini de bırakırdı artık inadı.
Fatih Hoca'nın futboldan elini eteğini çekene kadar Galatasaray'ın başında kalması gerektiğini savunuyorum hâlâ çünkü kim gelirse gelsin onun 20 sene önce başardıklarıyla kıyaslanacak.