Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bravo hoca çok iyi yerli seçimin var canım hocam diyeni soktun kulübe bravoooo

Bu adama masum zanneden gerçeklerle yüzleşmemiştir. Adamın kankası,arkadaşı Mehmet Ağar yav bu kadar mı ülke gerçeklerinden uzaksınız. Bombayı bıraktı gitti hala dilleniyor hayret yav. Biride demiyor ki adama 20-30m bütçe verdik kurduğu takım bu mu diye.

Takımın anasını ağlıyor adam takımdan oyuncular ile poz kesiyor. Yalakaları çıkıyor taraftarlık sorguluyor. Aynı ülkede cemaat oluşumları gibi etek öpen foto paylaşıyor. Bıktık usandık bu zihniyetten.

Takımın içine sıçtı, şimdi uzaktan bakıp sırıtıyordur. Elmas’ın en büyük hatası Terim’in işler kötü giderken hep yaptığı numaraya kandı, takımdan gönderdi.

Attığı tripleri yok sayacak kaçıp gitmesine izin vermeyecekti. Nasıl ki bok etti öyle çıkaracaktı. Sene sonu kovup adam gibi yapılanma yapacaktı. Şimdi kendi ömrünü de kısalttı. Terim’i de sıyırdı işin içinden

1. Tekmeye yedikten sonra, bir kez bile Galatasaraya desteklemedi.
2. Kovulduktan sonra, Galatasaray herkesten ustundur, yeni ekibe bile basarilar demeye yetmedi, bay egonun.
3. 25M euro harcayip, PTT 1. lig orta sahasina nasil kurduysa artik, bunu Aziz Yildirim istese yapamazdi.
4. Sovmen gibi, son imzasina atip ustelik o imzaya foto cektiren, ve sosyel medyayi yayin bir sovmen.
5. Galatasaray kendisinden ve kan emicilerinden kurtuldu, Guzel gunler bize yakindir.

vole youtube kanalinda katildigi son yayinda fatih terim'le alakali ilginc bir iddia ortaya atmis. izlemek isteyenler 1:19:07'den itibaren izleyebilir.

su an hala kadromuzda bulunan bir oyuncu fatih hoca ile husumeti olan kebapci selahattin'in yegenine ait olan bir restorana gittigi icin bir kac hafta kesik yemis. kaynak serdar ali celikler olunca ve anlattigi seyin absurtlugune bakarsak haber kolpa gibi geliyor. ama fatih hocanin gorevdeyken bazi oyunculari durduk yere kesip bir kac mac oynatmamasi bana hep tuhaf gelmisti.

vole youtube kanalinda katildigi son yayinda fatih terim'le alakali ilginc bir iddia ortaya atmis. izlemek isteyenler 1:19:07'den itibaren izleyebilir.

su an hala kadromuzda bulunan bir oyuncu fatih hoca ile husumeti olan kebapci selahattin'in yegenine ait olan bir restorana gittigi icin bir kac hafta kesik yemis. kaynak serdar ali celikler olunca ve anlattigi seyin absurtlugune bakarsak haber kolpa gibi geliyor. ama fatih hocanin gorevdeyken bazi oyunculari durduk yere kesip bir kac mac oynatmamasi bana hep tuhaf gelmisti.

boşverin ya versinler pozlarını

kimin ne tarafta olduğu belli olsun

karanlıklar bir tarafta aydınlıklar bir tarafta

Twitter da hala belli bir guruh deli gibi Terim algısı kasıyor. Seversin ayrı bende seviyorum hocayı ama bu sevgi ile yapılacak bir iş değil her Allahın günü sevdiği için kimse twitler atıp algı kasmaz. Ki bu hesaplar surekli Terim imzalı forma çekilişi yapıyordu. Bilinçli yaptırılıyorsa ciddi bir problem hocaya da eksi etki yapıyor bu saçma hesaplar zarar veriyor.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Twitter da hala belli bir guruh deli gibi Terim algısı kasıyor. Seversin ayrı bende seviyorum hocayı ama bu sevgi ile yapılacak bir iş değil her Allahın günü sevdiği için kimse twitler atıp algı kasmaz. Ki bu hesaplar surekli Terim imzalı forma çekilişi yapıyordu. Bilinçli yaptırılıyorsa ciddi bir problem hocaya da eksi etki yapıyor bu saçma hesaplar zarar veriyor.

Katılıyorum , gereksiz algı yapıyorlar.

Hocanın gönderilmesi büyük hataydı. BElmas yerine olsam zorla takımda tutup, kurduğu kadronun cezasını çekmesini sağlardım, belki sonunda kendisi de farkına varırdı bu işlerin eskisi gibi yürümediğini de bırakırdı artık inadı.

Fatih Hoca'nın futboldan elini eteğini çekene kadar Galatasaray'ın başında kalması gerektiğini savunuyorum hâlâ çünkü kim gelirse gelsin onun 20 sene önce başardıklarıyla kıyaslanacak.

Hocanın gönderilmesi büyük hataydı. BElmas yerine olsam zorla takımda tutup, kurduğu kadronun cezasını çekmesini sağlardım, belki sonunda kendisi de farkına varırdı bu işlerin eskisi gibi yürümediğini de bırakırdı artık inadı.

Fatih Hoca'nın futboldan elini eteğini çekene kadar Galatasaray'ın başında kalması gerektiğini savunuyorum hâlâ çünkü kim gelirse gelsin onun 20 sene önce başardıklarıyla kıyaslanacak.
Çok doğru şuan aldığı tepkiyi Terim alacaktı. Sezon sonunda da ben gereken herşeyi yaptım diyerek işin içinden çıkabilirdi. Terimin 96-00 dönemi basarısını kimse tartışamaz ancak o kadroyu şu dönem kurmaya kalksak en az 200 milyon euroya gelirdi maaş+bonservis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt