Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam üst yapıyla ilgilenmiyordu, yardımcılara bırakıp gidiyordu bide altyapıyla mi ilgilenecek sanki.
İlgilenmemiş olsa daha iyiydi. Bilgim olduğundan değil ama kuvvetle muhtemeldir ki bir önceki ve son gelişlerinde oraya da dalkavukluğu kuvvetli birilerini konuşlandırmıştır. Malum, Terim' in olduğu yerde ahbap-çavuş ilşkilerinin gereği yapılır...

BJK, son iki yılda Ersin-Rıdvan-Serdar ı çıkardı, daha da gelenler var. Altyapı özürlüsü FB bile çok parlak gelecek vaad eden ürünler vermeye başladı. Bizde ise son 3 yılda tek bir oyuncu çıkmadı. Sezon başı hazırlık döneminde Berkan Mahmut biraz dikkat çekti, umutla gözlerimiz parladı, o da hemen Sarıyer'e kiralanıverdi. Öyle ya, Yedlin-Boey gibi muhteşem oyunculardan sıra gelmezdi, daha Omar vardı hasretle yolu gözlenen!..

Kulübün altyapı organizasyonunun revizyonu için çalışmalar olduğuna dair bir habere rastlamıştım. Umarım olumlu yansımlarını en kısa zamanda görmeye başlarız...

Hocam ne isin var orda ?

Ekli dosyalar

• 20220418_094959.webp
    20220418_094959.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 59
Fatih Terim: "Bu senenin başında, Galatasaray'da bir devrim olması gerektiğine karar verdim. 'Kolay olmayacak' dedim. Sonrasında alınan karar, aslında beklediğim bir şey değildi. Şu an mental anlamda rahatlamak için, biraz zamana ihtiyacım var." (The Athletic)

Hamit veya goksel tff baskani olursa geri döneceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt