Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Ft misizce mayıs 2022 ve sonraki 6 ayda hoca niye cok konusulacak?esrefin haritayla birleştireceğim haritasını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft misizce mayıs 2022 ve sonraki 6 ayda hoca niye cok konusulacak?esrefin haritayla birleştireceğim haritasını
evet,tuhaf seyler olacak gibi.hatta 2013te ayrıldıgında ne gibi etkiler almış oraya kadar bakacagım
Mayısta demek ki adı çıkacak, sonraki 6 ayda gelen yabancı hoca sıvayıp kovulacak ve ft gelecek. O da yarım bıraktığı düşürme işini tamamlayıp gidecekevet,tuhaf seyler olacak gibi.hatta 2013te ayrıldıgında ne gibi etkiler almış oraya kadar bakacagım
her ihtimale bakacagımMayısta demek ki adı çıkacak, sonraki 6 ayda gelen yabancı hoca sıvayıp kovulacak ve ft gelecek. O da yarım bıraktığı düşürme işini tamamlayıp gidecek
Hocayı sal artıkbence esref hamamcıoglu fatih hocayla calısmalı.cunku ikisinin basarı oranı yuksek görünüyor.heleki 2024 ve sonrası.bu tahminim sadece
ihtimalden söz ettim.ayrıca 4 sene sonrada büyük başarı söz konusu kendisi için.kariyeri cok basarılı bitecekHocayı sal artık
cok zayıflamış.2011 deki formuna dönmüş.2008 avrupa şampiyonasında zayıftı ve cirkindi
Hareketi yaptıktan sonra gülmemeye çalışması, pozlarına falan bittim![]()