- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Hic iyi degil bu adam olduğu sürecede olmayacak sanirimKeyfin nasıl?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic iyi degil bu adam olduğu sürecede olmayacak sanirimKeyfin nasıl?
Biat saflarında buluşmamız dileğiyle...Hic iyi degil bu adam olduğu sürecede olmayacak sanirim
Biat etsem Alex Morgana ederim yavBiat saflarında buluşmamız dileğiyle...
Haklı bir tahlilBiat etsem Alex Morgana ederim yav
abvKeyfin nasıl?
olsun hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız almancı da olsan bu böyleben almanciyin.
problemin nedir?
Şahsıma bela okudu.Gereğinin yapılmasını arz ederim. @mods
Renktaş zaten Terim dediğin gibi olsa kimse istememezlik yapmaz diye düşünüyorumKatılıyorum, abartmamak lazım. Bence kızanlar da böylesine bir Galatasaray efsanesi nasıl bu kadar saçmalıyor diye kızıyorlar. Çünkü bizim tanıdığımız ft bu değil. Hemen her maçta yürüyen feghouliyi ısrarla oyuna almayı bırak, kadro dışı bırakacak bir adam diye bilirdik. Düzelir ve konsantre olursa iyi td ama şu sıralar en fazla Keçiörengücü ayarında.
Kazanılan 2 şampiyonlukta da kötü bir futbol oynadığımızı söylemekDostum aksini iddia eden yok ki zaten, hemen bugun yollar ayrilmali. Son 2 yilda basarisiz daha kotusu bugun takimla baglari kopuk gorunuyor tamamen. Takim biraz isik verse hadi belki denebilir de bence cok zor.
Ama bugun kotu diye kazandirdigi ekstra 2 sampiyonlugu da unutup 4 yildir bok gibi demek falan da komik oluyor demek istedigim o sabahtan beri.
Kotu futbol oynadigimizi dusunmuyorum ben o donemlerde, fikrine saygi duyuyorumKazanılan 2 şampiyonlukta da kötü bir futbol oynadığımızı söylemek
Yanlış bir tespit değil diye düşünüyorum renktaş

Hocamın dahiane hamlelerinden sadece biridir.Nedense birden gedsonu stoper oynatmasi aklıma geldi![]()