Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendine iyi yardımcılar bul diyoruz da terim dediğine aykırı bişey söyleyen adama yanında yer verir mi hiç, doğasına ters. öz eleştiriye, fikir alışverişine açık biri değil

Hocam artık olmuyor zorlama yaşlandın artık valla bunak falan demek istemiyorum ama iş oraya gidiyo seni çok severim ama beceremiyosun işte git artık be

Fatih Termimi severim ve kendisinin söyledigi gibi bu ülkede baska takim taraftarinin hic bir zaman yasayamayacagi mutluluklar yasatti bize.
Ama artik olmuyor Baba be. Maalesef gercekten olmuyor. O kadar üzülüyorumki bunlari yazarken anlatamam.

Gercekten modern Futbolu birbilim dali gibi gören ve ona göre calisan bir teknik adam lazim.
Tuchel, Guardiolalar falan hayalda ama burda bir arkadasin önerdigi Tedesco o tarz bir adam bence. 3 yil krediyi böyle bir adama vermeliki elle tutulur birsey ortaya cikabilsin.

Katılıyorum, abartmamak lazım. Bence kızanlar da böylesine bir Galatasaray efsanesi nasıl bu kadar saçmalıyor diye kızıyorlar. Çünkü bizim tanıdığımız ft bu değil. Hemen her maçta yürüyen feghouliyi ısrarla oyuna almayı bırak, kadro dışı bırakacak bir adam diye bilirdik. Düzelir ve konsantre olursa iyi td ama şu sıralar en fazla Keçiörengücü ayarında.
Renktaş zaten Terim dediğin gibi olsa kimse istememezlik yapmaz diye düşünüyorum

Benim kızdığım nokta ise şu;

Bazıları Terim'i GS'ın önüne koyuyor

Tamam eyvallah Fatih hoca efsanemizdir severiz saygı duyarız

Ama GS'ımı daha çok seviyorum

Öncelik GS'dır benim için

Son düzenleme:
Dostum aksini iddia eden yok ki zaten, hemen bugun yollar ayrilmali. Son 2 yilda basarisiz daha kotusu bugun takimla baglari kopuk gorunuyor tamamen. Takim biraz isik verse hadi belki denebilir de bence cok zor.

Ama bugun kotu diye kazandirdigi ekstra 2 sampiyonlugu da unutup 4 yildir bok gibi demek falan da komik oluyor demek istedigim o sabahtan beri.
Kazanılan 2 şampiyonlukta da kötü bir futbol oynadığımızı söylemek

Yanlış bir tespit değil diye düşünüyorum renktaş

Hakan Gündoğarın haberine göre terimle muslera arasında gerilim yaşanmış..muslere kayseriye gitmek istememiş.

Ilk geldiğinde eboueyi solbek,sol kanat ve sag kanat oynatmisti.hey gidi hey😁sonra da selcuk,melo ve emre colakla ligin bi tarafina koydu. Ilginc bi adam ☹

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt