Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim bi galatasaray efsanesidir saygımız var ama artık gerçekleri görmeli bazıları. zaten hiç bi zaman taktiksel yönden üst düzey bi hoca olmadı ama insan yönetimi ve otoriterlik anlamında iyi olduğu için başarılı oluyordu. hocanın bahsettiğim özellikleri yaşından dolayı geri gittiği gibi bu tarz şeyler artık modern futbolda bi anlam ifade etmiyor. taktik yok bam bam dönemi geçeli çok oldu.

Bence hoca kendisini hic sorguladigini düsünmüyorum. Hayal dünyasinda yasiyordur ve bu sezon simdiye kadar hic hata yapmadim kafasinla yasiyordur.

Morutan işini açıkla
Açıklayamıyorsan bırak hoca
Böyle bir şey yok

Morutan'ı en çok isteyen sensin niye çıkıyor adam iyi oynarken
Bir de Taylan dururken niye Aytaç giriyor

Sen çoktan emekli olmuşsun.2 sezon güle oynaya kazanacağımız şampiyonluklarımıza kan doğradın.O da yetmedi bu senede bize eziyet çektirmeye ant içmişsin.Seni ayrı destekçilerini ayrı diyerekten ağır konuşurdum da değmez.Forumdan uzak kalmak istemiyorum.Yazıklar olsun!

Emre Kılınç sakatlanmış olabilir. Morutan niye çıkıyor? Çıkarırsın Kılınç'ı alırsın Aytaç veya Taylan'ı. Morutan'ı da kanada atarsın. Cicaldau rakip kaleye götürüyordu onu da aldı. Ne yapıyorsun anlamış değilim. Düzeleceğini de sanmıyorum.

Sampiyonluk yarisinda oluruz ama terimle asla sampiyon olamayiz. Defans berbat orta saha berbat, kim nerde duracak bilmiyor, misal rakip takim kanattan yerden orta kesince bizim defans oyuncular iki üc kisi ayni yerde duruyor.

Okadar belliki antremanda sistem calisilmadi. Terimle olmaz bu is ama yönetim korkusundan terimi hic biryere gönderemez.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasımpaşa maçından ders almadın mı daha geçen haftaydı demans bu kadar mı ilerledi ?

Bizim millet daha yeni uyanıyor, 4 senedir diyoruz, herif modern futbol ile yakın uzak hiç arası yok. Hala Galatasaray forması yetermiş gibi sanıyor. Taktik hiç bisey yok. Oyuncu değişiklikleri de zaten sanki ezbere, dua edelim ki Arda sakat.

bazı insanlar da Babel i gönderecek diye bekliyordular 😂😂😂

Eger FT'nin takimina geriye dustuyseniz hic korkmayin. Emin olun Terim size maci verecektir. Arkaya yaslanin ve rahatiniza bakin. Rahatsiz olmasi gereken Galatasaray taraftaridir cunku.

bi takım berkan'la da, seri'yle de, etebo'yla da, taylan'la da, gustavo'yla da aynı topu 90 dakika oynamaya çalışırsa oyuncusunun kalitesine göre herkese, her şartta puan verebilir.

hocalık bu değil.
Uefa kupasına noldu

Verilmeyen imkanlar

Hiç gül bahçesinde çalışmaması

Dış mihraklar

İç mihraklar

Hae?

Daha öncede rezildi kuma gömüyodunuz hepiniz kafanızı

Babel ve Aytaç değişikliğinin amacı nedir cidden ya.

Mohammed'e yaptığını şimdide morutan'da da mi yapıp küstürüceksin ondan sonra oyuncu neden oynamiyor.

İnanılmaz kötü performans gösteren bir teknik direktöre sahibiz.

Şu son döneminde yaptığı berbat yönetim ile ciddi anlamda sorgulanması gereken birisi.

Bu maçta yaptığı bariz hataları ve stoperlerin hala yaptıkları berbat alan ve adam paylaşımlarını konuşmaya gerek yok. En çok konuşulması gereken şu:

Fatih Hoca 96-00’de net pozitif bir hocaydı.

Şu geldiği noktada net negatif bir hoca.

1.0’lık takımı belki 1.1/1.2 yapacağına, 0.3/0.5’lik takım yapıyor.

Takımı lige hazırlamaktan, taktiksel olarak fahiş hatalara, berbat oyuncu yönetmenden, yaptığı değişikliklere kadar hakikaten berbat bir iş çıkartıyor.

Ben Fatih Terim’e rağmen bu takımdan memnunum. Bir kaç haftaya çok daha iyi noktalara gelebiliriz. Cica, Morutan,Nelson falan gayet iyi transferler. En azından oyuncular genç ve bu nedenle kendiliğinden hareketli, hücuma hızlı çıkabilen bir takım olduk.

Oyuncuları eğitecek, iyi geliştirecek bir hoca olsa bu takımın potansiyeli çok iyi.

Belhanda gibi leşi pas istasyonu ve çift yönlü vesaire diye pohpohlayanlar Cica’yı izlesinler. Adam çok iyi pas oyununda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt