Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım savunmasını bir oturtturmadı. 3 yıldan beri bekliyoruz iyi bir oyun ama malesef futbolcular kazara iyi top oynasa bir şekilde maçın gidişatını aleyhimize çevirmesini beceriyor. Bu takımdaki en formsuz kişi Fatih hocadır. Geçmişine ve ismine saygım büyük ve efsanemizsin her zaman, ama hocalık tarafı seni bırakmış be hocam. Baktın olmuyor umarım kendin bırakıp gidersin çünkü seni kovacak bir yönetim yok şu an başımızda

milli takima gidiyorsan söyle hoca bizde okan burugu getirek imza atmadan bi yere

3 senedir takım kuruyo evt bi 3 sene daha bekliyelim
Her eleştiriye katılırım ama buna katılamam. 3 sezondur hiç kemik bir kadro oluşturamadık. Ffp sebebiyle kiralık oyunculara yöneldiğimiz için her sene yeniden takım kurmak zorunda kaldık. Fakat bundan sonra 3 sezon daha beklemek gibi bir lüks yok. 23 milyon Euro bonservis ödenerek potansiyelli bir kadro kuruldu. Kadroda sadece üç tane kiralık var ve ikisinin satın alma opsiyonu birisinin de önalım hakkı bizde. Hocanın en geç devre arasına kadar oyunu oturtması lazım. Devre arası kadro derinliği sağlamak adına 1-2 transfer daha yapılabilir.

Hocam git artik, olmuyor iste...
Iyi oynayan takimi bile engellemeye calisiyorsun yaptirdigin degisikliklerle.

Her eleştiriye katılırım ama buna katılamam. 3 sezondur hiç kemik bir kadro oluşturamadık. Ffp sebebiyle kiralık oyunculara yöneldiğimiz için her sene yeniden takım kurmak zorunda kaldık. Fakat bundan sonra 3 sezon daha beklemek gibi bir lüks yok. 23 milyon Euro bonservis ödenerek potansiyelli bir kadro kuruldu. Kadroda sadece üç tane kiralık var ve ikisinin satın alma opsiyonu birisinin de önalım hakkı bizde. Hocanın en geç devre arasına kadar oyunu oturtması lazım. Devre arası kadro derinliği sağlamak adına 1-2 transfer daha yapılabilir.
33 senefe dursa bi halt olnaz

1631477910057.webp

Ciddi ciddi soruyorum bu değişikliklerden sonra bu adama artık güvenen kaldı mı ?

En büyük hata kendisi transferler iyi eksik sadece
kendisi zaten hata yapıyor. onları konuşmaya gerek yok

ama şu takımda nelsson ve cica'ya bu kadar para harcayacak yerde orta sahada rakibi bozmaya yardım edecek bir adam bulabilirdi. top rakipteyken elek oluyoruz.

atlet bir kanat oyuncusu aldırabilirdi. topla gidebilen oyuncumuz yok

Hoca valla gidiyosan git bizde yolumuzu bakalım bak tam zamanı yağlı söZleşme için fırsat ayağınıza geldi

kendisi zaten hata yapıyor. onları konuşmaya gerek yok

ama şu takımda nelsson ve cica'ya bu kadar para harcayacak yerde orta sahada rakibi bozmaya yardım edecek bir adam bulabilirdi. top rakipteyken elek oluyoruz.

atlet bir kanat oyuncusu aldırabilirdi. topla gidebilen oyuncumuz yok
Cicaya laf etme carpilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt