Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktiği tekniği bırakalım fm oynamıyoruz, zira bu takımın teknik taktikten önce başka problemleri var. Amca sen Babel'i neden aldırdın yav, ya da Ömer Bayram ile neden sözleşme uzattın. Veya Aytaç'ı niye aldırdın.

Diyorsun ki bir hayalim var, yani cl kupasını işaret ediyorsun. Sonra Ömer ile Babel ile kadro kuruyorsun. Sen cl kupasını Ömer Bayram'ın sözleşmeli futbolcusu olduğu bir kulübünün alabileceğine inanıyor musun? Ya da Babel kağnısı her maç sağa çeker vurur gol olur böyle böyle clyi alırız diye mi düşünüyorsun.

Makas açıldı cart curt söylemlerini bırak. Hiç unutmam ben olsam Sabri'yi göndermezdim demiştin. Evladın Sabri max Göztepe'de oynayabildi. Biz senin şahsi ilişkilerin yüzünden 3. sınıf oynayan adamları çekmek zorunda mıyız dayı? Eyvallah kulübün müzesindeki pek çok kupada emeğin var lakin öyle saçma top oynatıyorsun, öyle saçma transferler yaptırıyorsun ki bazen, cidden başkası olsa tekme tokat kovulurdu bu takımdan.

Eski heyecanın yoksa, konsantre değilsen bırak git abi, iyice soğutma kendinden.

4 lig macinin 3 u deplasmandi. Lig baslamadan once hoca 5. Haftayi goremez kendisi birakir diye yorum yapan sizdiniz. Bu mactan once de trabzon farkli yener derken simdi sampiyonlugu kaybettik havasi var. bi sakin yav oyuncularin cogu yeni. Birbirini taniyacaklar oyun gelisecek. Her zaman soyluyorum ekimdeki milli aradan sonra takim oluruz onumuze geleni de tokatlar yollariz.

4 lig macinin 3 u deplasmandi. Lig baslamadan once hoca 5. Haftayi goremez kendisi birakir diye yorum yapan sizdiniz. Bu mactan once de trabzon farkli yener derken simdi sampiyonlugu kaybettik havasi var. bi sakin yav oyuncularin cogu yeni. Birbirini taniyacaklar oyun gelisecek. Her zaman soyluyorum ekimdeki milli aradan sonra takim oluruz onumuze geleni de tokatlar yollariz.

Hakikaten problemin futbocularin birbirini tanimamasindan kaynaklandigina mi inaniyorsun renkdas?

Tahminen 11/12 sezonundaki gibi 10. haftadan sonra akar gideriz. Hem beraber oynama alışkanlığı kazanılır hem de hoca doğru dokunuşları yapar. Maç özelinde eleştirilere hak veriyorum da olay yine linçe döndü. Sadece hocaya olsa ona da bir şey demeyeceğim. Herkese nefret kusuluyor.

Ilk yari karambol haricinde pozisyon vermedik diyor sonra da Morutan'i defansa yardim etmiyor diye cikardim diyor.

Hakikaten problemin futbocularin birbirini tanimamasindan kaynaklandigina mi inaniyorsun renkdas?

hocanin degisiklikleri sikintili kabul ediyorum elestiriyorum da dun emre akbaba olsa o da oynayacakti. Cop tercihlerinden vazgecmesi lazim artik. Ama kasimpasa ve dunki macin ilk yarisi ileride oynayacagimiz oyun acisindan umut veriyor.

Tahminen 11/12 sezonundaki gibi 10. haftadan sonra akar gideriz. Hem beraber oynama alışkanlığı kazanılır hem de hoca doğru dokunuşları yapar. Maç özelinde eleştirilere hak veriyorum da olay yine linçe döndü. Sadece hocaya olsa ona da bir şey demeyeceğim. Herkese nefret kusuluyor.

bizim taraftar terime takti bu sene. Olumlu yonleri gormeden direk lince basliyorlar maalesef yenilsek de genclerle yenilelim diyenler nelssona kereme hemen cop diyebiliyor. Elimizdeki oyunculari parlatmaya calismak varken degerini biz elimizle sifirliyoruz zaten dusmana gerek yok.

Valla istediğin kadro kuruldu hocam
Bundan sonra eleştiri yağmuruna hazır ol

Babel'i taraftar istemiyor işte gönderin gitsin dedik sen hâlâ onu oynatiyorsun

Maç soğuyunca yine pürü pak olmuşsun hocam helal olsun. Gençleşme lafıyla planladığın şemsiye oluşmuş gibi. Ağzını açana yapıştırıyorlar hani genç takıma tahammül diye. Takıma tahammül var, ancak gençleşme deyip de Babel'e sarılınca ,olması iyi olurdu dediği adamların içine Arda'yı sokuşturunca haliyle insanlar kendileriyle dalga geçildiği hissine kapılıyor.

#milligörevbeklemezhocam

Valla istediğin kadro kuruldu hocam
Bundan sonra eleştiri yağmuruna hazır ol

Babel'i taraftar istemiyor işte gönderin gitsin dedik sen hâlâ onu oynatiyorsun
Babel'e gösterilen tepki çok ezbere yav. Sana değil de tüm sosyal medya ve forum için diyorum. Emre sakatlandı. Barış Alper, Feghouli, Arda zaten sakat. Alacak başka adam yok. Belki Oğulcan girerdi ama o da çok uzun zamandır oynamıyor. Morutan - Aytaç değişikliği irdelenmeli.

Babel'e gösterilen tepki çok ezbere yav. Sana değil de tüm sosyal medya ve forum için diyorum. Emre sakatlandı. Barış Alper, Feghouli, Arda zaten sakat. Alacak başka adam yok. Belki Oğulcan girerdi ama o da çok uzun zamandır oynamıyor. Morutan - Aytaç değişikliği irdelenmeli.
Mohammed'i alıp çift forvete dönsün ama Babel'i almasın :D

Terim ve oyun gelişimi :asd:

Birseyleri elestireyim derken dogru yapilan isleri de es gecmeyecegim

Cok guzel bir kadro kuruldu genc dinamik ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro

Iki haftadir 2-0 dan yakalaniyoruz,bunda yapilan sacma oyuncu degisikliklerin de katkisi oldu tartismasiz Ama oyuncularin da bazi konularda gelismesi lazim

Dun mesela 0-2 de topu takim da tutmamiz gerekiyordu set oyununa dönmeliydik Ama Bunu bir türlü basaramadi oyuncular panikle ve heyecanla hala hizli gecisler denemek istediler ve olmadi

Genc oyuncular ögrenecekler bu tarz dokunuslari

Ama Fatih hoca’nin yaptigi rezaleti de es gececek degilim,Emre Kilinc sakatlandi ve oyundan cikmak istedi dogal bir durum sakatlik sonucu oyuncu degisikligi Ama böyle bir durum da yapilacak is bellidir,saha da Bizim adimiza en yetenekli ve Tek yaratici oyuncumuz Morutan’i 10 numara dan Sag cizgiye alirsin ve Orta sahaya da istedigin gibi önlem alirsin bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt