Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli tek top hücuma gidince dönüşlerde sıkıntı yaşıyoruz diye oyunu yavaşlatmak amacıyla aldı bariz ama manası yok.

Bu Arda ile olur Feg ile olur ama Babel ile olmaz zaten şanssızlık aynı anda Arda, Feg ve Barış'ın olmamasıydı. Feg olsa muhtemelen o girerdi.

Yine de isabet oldu bu aptalca tercihinin işe yaramadığını görünce umarım süre vermekte artık daha katı olacaktır, zaten ilk fırsatta ıslıklanacağını düşünüyorum Babel'in.

%100 katılıyorum.
Şu forumda aklı başında orum yapan insanları görmekte güzel.

2 gündür o babel ve aytaç değişikliğini düşünüyorum hala anlam veremiyorum. tribünden birine takımı emanet etsen ve bu değişiklikleri yapsa git işine futbol cahili deyip tribüne geri yollarsın adamı. çok trajikomik bi durum

Hocam nasıl değişiklik yapılmamalı diye ders vermiştir. Artık herkes öğrendiğine göre yapılması gerekenler ile ilgili ders vermeye başlayabilir.

Yedlin'e yardım etsin diye oyuna soktuğu Aytaç'ın ısı haritası sol içte oynamış gibi duruyor. Söyleyeceklerim bu kadar.

E_Js4EMXMAEr2Me

Son düzenleme:
Hatayı baştan yaptı

Asunçao antrenman yapıyo,eski lkulübündede oynuyomuş,ilk 11e hadi almadın diyelim yedeğe yazacaktın

İlk yarı 2-1le içeri girdik,takım baskı yiyo müdahale şart,top tutacak top çalacak presi kıracak takımı rahatlatacak asunçao hamlesini yapacaksın 45de savunma önüne,berkanıda sol içe atıp daha dinamik olacaksın hem ofansif hem defansif

Kılınç mecburi değişecekse sakatlıktan dolayı oraya morutanı kaydıracaksın

Keremde kötüydü onuda mohamedle değiştirip mohamedide kazanacaktın,ilerde halil ve mohamedle en azından sayısal olarak eksik kalmamış olacaktın

Yedlinde sıvıyoken ve luyide kademe hatası yapıyo orası yol geçen hanı oluyoken alpaslanı sağbeke alıp hücum desteği beklemeden (morutanın 1e1i var bek bindirmesine mecbur değil) wakayemenin etkinliğini azaltacaktın ve biraz daha sağlıklı olması için sağ stopere nelsonu koyacaktın

İkinci yarı şöyle olmalıydık

Muslera
Alpaslan-nelson-luyindama-pva
Cicaldu-Assunçao-berkan
Morutan-mohamed-halil

Oyun okuma sıfır bizim ekipte,tamamen doğaçlama allaha emanet yapıyolar
Assunçao kadroda yoktu ki

Hodjam bu gidişler oyun oturtmak yerine bize oturtacak. Bi tane mantıklı hamlesi yok. Bu takımla ve pas pas pas dediğin düzende geride beklersen elek ederler adamı. Lazio maçında göreceğiz. Babelin ne işi var solda. Al keremi koy mamiyi çek en sağa morutanı bide Taylan yap tamam. Adam fanteziler dünyasında. Olmayan bir sistem bulmaya çalışıyor sanırım

Umut ezbere yorumlar yapıyorsun son dönemde sürekli; hadi diğerlerini anlarım da sen aklı başında adamsın yapma. Twitter ergenlerinin yorumu bu.

Felipe de çok büyük topçu olsa bir bok olurdu, gören de Alex gibi bir şey oldu sanacak.
Baskan, hem Felipe hem Pinto hem de Bjknin aldigi Amaral mi ne vardi, hepsini Fiorentina zamanlarinda aldirmak istedi veya izliyordu. Basin mensuplarina aciklama yaparken " ikisine de toz kondurmuyor, yillarca takip etmis, Felipe yuruyerek Adam geciyormus" vs vs
Sonra ilk firsatta kesti ve gonderdi. Yillarca izledigi adamin kosmadigini bilmiyor muydu? Iste ben alirim, kosturrum havasinda ama olmuyor iste. Mustafa'yi da yillarca izledik dedi, Morutan da oyle vs vs. Felipe'nin kariyeri iyi olmayabilir ama madem oyle yillarca ne izledin diye sormak gerekir.
Bu arada bilgi degil ama fikir yurutursem, %99 Alex'i de izlemistir . Insallah Felipe - Alex arasinda secim yapmamistir :)

Baskan, hem Felipe hem Pinto hem de Bjknin aldigi Amaral mi ne vardi, hepsini Fiorentina zamanlarinda aldirmak istedi veya izliyordu. Basin mensuplarina aciklama yaparken " ikisine de toz kondurmuyor, yillarca takip etmis, Felipe yuruyerek Adam geciyormus" vs vs
Sonra ilk firsatta kesti ve gonderdi. Yillarca izledigi adamin kosmadigini bilmiyor muydu? Iste ben alirim, kosturrum havasinda ama olmuyor iste. Mustafa'yi da yillarca izledik dedi, Morutan da oyle vs vs. Felipe'nin kariyeri iyi olmayabilir ama madem oyle yillarca ne izledin diye sormak gerekir.
Bu arada bilgi degil ama fikir yurutursem, %99 Alex'i de izlemistir . Insallah Felipe - Alex arasinda secim yapmamistir :)

Brezilya liginin yayıncısı bile yoktur o zamanlar, nasıl izliyordu yav

Bu bilgiden emin misin?

Alex olsa neyse MT'de oynuyordu bayağı

Oyuncuları yıllarca izlemekte bir şey yok, gelişimini takip ediyorsun orada potansiyeli değil. Morutan hep yetenekliydi ama bizim seviyemizde değildi önceden. MM ise fundamental eksiklerine rağmen alındı.

Felipe yuruyerek adam geciyor dunyada gecemiyecegi adam yok gibi soylemler arif erdemin maratona yaptigi aciklamalardi sanki

Brezilya liginin yayıncısı bile yoktur o zamanlar, nasıl izliyordu yav

Bu bilgiden emin misin?

Alex olsa neyse MT'de oynuyordu bayağı

Oyuncuları yıllarca izlemekte bir şey yok, gelişimini takip ediyorsun orada potansiyeli değil. Morutan hep yetenekliydi ama bizim seviyemizde değildi önceden. MM ise fundamental eksiklerine rağmen alındı.
%100 eminim. Basin mensuplarina aynen oyle soylemis. Onlar da " toz kondurmuyor" diye yorumladilar. Tv yayinini bilmem ama ya kendisi izlemistir ya da yardimcilari filan. Zaten Amaral'i kendisi aldirdi diye hatirliyorum ama sakatlanmisti. Google yapmak lazim. Belki Marcao - Capone - Bruno zamaninda dikkatini cekmistir. Emin olmamakla birlikte onlari ya kendisi izlemistir ya da yardimcilari. Fakat Felipe ve Pinto filan Fiorentina zamaninda kalan isimlerdi.

%100 eminim. Basin mensuplarina aynen oyle soylemis. Onlar da " toz kondurmuyor" diye yorumladilar. Tv yayinini bilmem ama ya kendisi izlemistir ya da yardimcilari filan. Zaten Amaral'i kendisi aldirdi diye hatirliyorum ama sakatlanmisti. Google yapmak lazim. Belki Marcao - Capone - Bruno zamaninda dikkatini cekmistir. Emin olmamakla birlikte onlari ya kendisi izlemistir ya da yardimcilari. Fakat Felipe ve Pinto filan Fiorentina zamaninda kalan isimlerdi.

Valla o dönemler kimse o oyuncuların video kayıtlarına erişemiyordu, Brezilya'ya adam yollamak falan lazım, bilemiyorum, elimizde o açıklama olsaydı bir mantık yürütebilirdim.

Felipe ile Fabio Pinto'yu zaten kayda değer oyuncular olarak da görmüyorum fazla, yetenekli ama parlayamayan adamlardı.

Hatta Fabio Pinto, Onyekuru'nun kopyasıydı neredeyse.

Valla o dönemler kimse o oyuncuların video kayıtlarına erişemiyordu, Brezilya'ya adam yollamak falan lazım, bilemiyorum, elimizde o açıklama olsaydı bir mantık yürütebilirdim.

Felipe ile Fabio Pinto'yu zaten kayda değer oyuncular olarak da görmüyorum fazla, yetenekli ama parlayamayan adamlardı.

Hatta Fabio Pinto, Onyekuru'nun kopyasıydı neredeyse.
Pinto şu fenerin aldigi Sırp vardi, 2 - 3 sene once. Tek ozellikleri hiz =10 puan, geri kalan hersey 1
Onyekuru onun yaninda Messi sayilir. Beyinsizin onde gideniydi.

Yarın burada 21.00 da Türk futbolu ve bize giren makas söylemleri hakkında tartışma, söyleşi yapalım

Pinto şu fenerin aldigi Sırp vardi, 2 - 3 sene once. Tek ozellikleri hiz =10 puan, geri kalan hersey 1
Onyekuru onun yaninda Messi sayilir. Beyinsizin onde gideniydi.

Alt yapı eğitimlerini düşünürsek bence çok fark yoktu, Onyekuru'nun da hızı olmasa değersiz bir oyuncu olur.

Bir de o dönemlerde hızlı oyuncular madendi Odonkor mu ne öyle bir herif vardı o bile yeteneksiz olmasına rağmen popülerdi hızlı olduğu için.

Alt yapı eğitimlerini düşünürsek bence çok fark yoktu, Onyekuru'nun da hızı olmasa değersiz bir oyuncu olur.

Bir de o dönemlerde hızlı oyuncular madendi Odonkor mu ne öyle bir herif vardı o bile yeteneksiz olmasına rağmen popülerdi hızlı olduğu için.
Iyi de Onyekuru iyi kotu gol atiyordu veya penalti aliyordu, asist yapiyordu. Pinto'da hic birsey yoktu, habire topla auta cikardi. Keske Felipe yerine Pinto gitseydi.

Iyi de Onyekuru iyi kotu gol atiyordu veya penalti aliyordu, asist yapiyordu. Pinto'da hic birsey yoktu, habire topla auta cikardi. Keske Felipe yerine Pinto gitseydi.

Tamam yahu ben de dönemsel kıyaslama yapıyorum zaten, doğru işlense Pinto'dan da bir golcü çıkardı. Dedim ya o dönem hızlı olan adamlar aptal olurdu, hem hızlı hem yetenekli oyuncu sayısı çok azdı zaten bu trendi Henry başlattı 2000lerin başında, forvetler kendini kanada atmaya vs başladı ve futbol trend değiştirdi günden güne.

Odonkor Alman Milli takımı gördü sırf hızı sayesinde, şimdilerde yüzüne bakılmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt