Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama devre arası Babel'i sokma dedik gitti Feghouli'yi soktu.

Çıkan isim hep Morutan. Sen bu adamı sürekli böyle kesersen bu adamı nasıl disipline edeceksin? Nasıl fayda göreceksin?

90’larda kaldı artık o işler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir Babel,Feghouli,Ömer Bayram sevgin takımı da bizi de bitirdi yakında Arda'da dönüyormuş güzel günler bizi bekliyor...

her sene sadece 4-5 maçta top oynayacaksak boşuna masraf yapmaya gerek yok. geçen sezon ve ondan önceki sezon fener deplasmanlarında iyi futbol gördük, herkes takım oturdu dedi ama devamında rezalet futbollarla döküldük. lazio maçı sonrası yine aynı şey oldu. normal takımlar iyi bi maç çıkarınca devamını getirip ilerler. bu yaşananlar kötü bi teknik yönetim olduğunu ve tamamen gazla çalıştığımızın göstergesi.

yedlin çıktığında kerem'i de onunla birlikte alıp oğulcan sağ, pva solda 3-5-2'ye dönmeliydi. babel'i de santrafora atıp taraftara bu kadar yuhlatmazdı. sol bekten sağ bek, orta sahadan sol bek yaptı antalya'dan daha iyi bi takımla oynadığı için cezalandırıldı.

bu hamleleri sergen de yapıyo, türkiye'de bile taktikle fark yaratamayacaksa işimiz var demektir.

Yıldım yaa gerçekten bıktım artık

3 senedir saçma sapan kadrolar sahaya sürüp ilk 45 dakikaları heba ediyorsun

Şu maçta 10 yaşındaki çocuk rotasyon yapıp çıkılması gerektiğini bilirdi

Ama sen bilemedin

Sonra ikinci yarı maçı toparlamaya ve koparmaya çalışıyoruz

Ama bu arada takımın yaşadığı stres ve panik yüzünden kaç maç kaybettik böyle

Ve işin garibi halen bu işi çok iyi bildiğini iddia ediyorlar bu ülkede

Yeter Sinyor yeterrrrr

Bu akşamki şovunda Sergeni taklit etmeye çalıştı , maç skoru hariç başarılı bir skeç oldu doğrusu

istifa vakti

ama gitse bile takım şampiyon olamaz. onu da belirtmek lazım.

Yok mu bir İtalyan muhabir, hocamız bir İtalyanca toplantı düzenlese de kendimizden geçsek. Karizmasına hasta olsak falan..

Bide yarın İtalyan basınından övgüler duymak güzel olurdu, İmparatorun askerleri sahayı dar etti ama yıkamadı, bu futbol bize korku sardı gibisine..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Ocak ayını bekleyin, daha da genclesecegiz, yönetim istediğim herkesi alamadı" bahanesine hazır mıyız?

Babel oynatmaya devam edeceksen istifanı ver o kadar söyleyeyim
Şu etrafında semazen gibi dönen herifi dehleyecek bir babayiğit yok mu kulüpte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt