Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya maçında rotasyona gitseydi ve öyle puan kaybetseydik yine laf edilecekti. Hoca bu takım üst üste 2 maçı çıkaramıyor mu diye. Her koşulda memnuniyetsiz olmayı ve olaya sürekli yanlış pencereden yaklaşmayı nasıl bu kadar iyi beceriyoruz şaşırtıcı cidden.

Hocanın asıl eleştirilmesi konular a-b planları arasındaki uçurum, isim odaklı oyun, oyuncu değişiklikleri olmalı.
Yusuf, hoca maç sonrası açıklama yapmadı mı rotasyon yapmalı mıyım yapmamalı mıyım çok düşündüm, demek ki yapmalıymışım gibisinden? (cümle tam aklıma değil ancak bu şekilde idi anlamı)
Hoca kendisi bilmiyor ne yapacağını, taraftarın laf etmesi veya etmemesi şu an mesele değil ki edecektir de.

Hoca allah aşkına atalay neden oynamıyor feghouli babel kadar koşamıyorsa mücadele edemiyorsa ne diye kadroda tutuyoruz o zaman. Veya yusuf gümüş falan niye sağ bekte bu yoklukta düşünülmüyor yedlin her maç paf oyuncularının bile yapmayacağı pozisyon hataları yapıyor nedir bu inat yani

Hocanin Mohammedten sonra Morutan`a da takacagini dusunuyorum. Bence yedek baslatacak.

4-3-3 oynatmayi bilmeyen ama üzerinde israr eden hoca

basarili oldugu 4-4-2'ye (baklava) dönmeli

yoksa daha fazla hüsran yasariz

2013deki muazzam futbol kadrosunu hatirlayalim:

muslera
eboue - ujfa - semih - riera
emre colak - selcuk - melo - engin baytar
johan -- burak​
4-4-2 mi oynatacak bugün ben mi yanlis görüyorum

Kayserilelere hulufe dağıtıp istifa diye bağırtacak başgan istiyorum

biz niye böyle goller atamiyoruz hocam

o kadar para harcadik ama organize sekilde bir duran topumuz bile yok

ocak ayinda düzelir mi hocam bu?

bekleyelim en iyisi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hocam benim canım hocam ah hocam ah imparatorum benim. Hocam benim ya.

alinan oyuncularin cogunlugu fark yaratmiyor hocam, bence buraya kadar diyelim birakalim

Gereçekten Hikmet Karaman 'ın bile net olarak bir oyun planı var, önde baskı yapıp oyuncularımızın hata yapmasını sağlıyor hızlı hücumlar deniyor defans arkasına sarkmaya çalışıyor vs.

Peki sayın Fatih Terim ne yapıyor ? emin değilim daha doğrusu son 3 senedir takımın genel olarak ne yapmaya çalıştığına dair hiçbir fikrim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt