Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonradan oyuna giren adamlarla sahaya 11 kisi cikan takim 8 veya 9 kisiye düsüyor. Babel ve Ömer girince 2 eksik oynuyorsun. Daha bunun Feghouli'si Arda'si var.

hocanin Emin'i kaptan olarak sahaya sürüp bu aciklamayi yaptiktan sonra son iki haftada yedek biraktigi aklima geldi

"Emin Bayram hatalar yapacak, bedellerini biz ödeyeceğiz ama kazanacağız. Arkadaşlarının Emin'i kurtarmak için maça asılmalarını beklerdim, takım oyunu budur."

hocanin Emin'i kaptan olarak sahaya sürüp bu aciklamayi yaptiktan sonra son iki haftada yedek biraktigi aklima geldi

"Emin Bayram hatalar yapacak, bedellerini biz ödeyeceğiz ama kazanacağız. Arkadaşlarının Emin'i kurtarmak için maça asılmalarını beklerdim, takım oyunu budur."
kaç senedir takımın başında, altyapı oyuncularının esamesi okunmuyor, 1 dakika bile süre bulamıyorlar. sorsan altyapıya çok önem veriyormuşmuş.

2019'da emekli olsa her şey çok güzel olacaktı

zamanında bırakmayı bilmek lazım

bence bu sene takımı şampiyon yapamaz. zaten şampiyon olacak kadar iyi bir kadro olduğuna da düşünmüyorum.

sene sonunda bırakınca 3 sene şampiyonluk kaçırmış şekilde bırakması kötü olacak. kariyerindeki başarılara güzel bir final yakışırdı.

üzücü

Emin el öpme konusunda yetersiz olabilir

Kendisini severim ama çok sacmasapan hatalar yapıyor. Bu sezon böyle devam ederse son sezonu olmalı. Galatasaray'dan daha buyuk değil.

Acaba sırf egosunu tatmin edip taraftara gözdağı vermek için maça Babel'le başlar mı? Böyle bir saçmalık yaparsa arkasında duran biatçı ordusunun desteği de bitecektir.

Acaba sırf egosunu tatmin edip taraftara gözdağı vermek için maça Babel'le başlar mı? Böyle bir saçmalık yaparsa arkasında duran biatçı ordusunun desteği de bitecektir.
taraftarla dalaşan futbolcu,hoca, yönetici aklını kaybetmiş demektir. fatih terim bile olsan öyle bi lüksün olamaz

Hocam Allah aşkına mantık çerçevesinde bir kadro ile başla. Birkaç gerekli futbolcuyu götürmedin evet ama bunu saha içine aksettirme. "Bakın ben yaptım oldu" yapma. 1 maç kazanınca dünyaları yaratmış havasına bürünüp bir sonraki maç "bu takım yeni, gençler, sabredin, bunlar olacak" deme artık.

kaç senedir takımın başında, altyapı oyuncularının esamesi okunmuyor, 1 dakika bile süre bulamıyorlar. sorsan altyapıya çok önem veriyormuşmuş.
her transfer dönemi oyuncu getirdigimiz mevkilere yeniden oyuncu bakiyoruz gibi 1 durum var. ogulcan kim mesela yunus'a forma versen yunus o rize'nin yedegi ogulcan'dan bin kat daha iyi. 1.2 milyon euro cepte kalirdi.

her transfer dönemi oyuncu getirdigimiz mevkilere yeniden oyuncu bakiyoruz gibi 1 durum var. ogulcan kim mesela yunus'a forma versen yunus o rize'nin yedegi ogulcan'dan bin kat daha iyi. 1.2 milyon euro cepte kalirdi.
oğulcan neyse de. madem boey in yedeği yok altyapıdan bi oyuncu hazırla koy yedeğe, yunusu gönderme, kanat rotasyonuna sok ihtiyacın olduğunda babele sarılma oğulcanı, yunusu al oyuna.

Hocam seni çok seviyorum, yaşayan efsanemizsin. Ama artık çok hata yapıyorsun. Eski İmparator değilsin bunu kabul et çünkü ben kabul ettim diğer pek çok sevenin gibi. Ya bu sezon yanlışlarından kurtul doğruları yap ve bizi şampiyonluğa ulaştır. Ya da emekli ol, sana olan sevgimiz bitmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt