- 1 Mayıs 2018
- 57.951
- 48.714
- 3.873
Rudy garcia nerde şu an
son lyondaydi, bosz'a getiridiler bin pismanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rudy garcia nerde şu an
sadece kendisi sansa iyi...4 yıldır yazıyoruz bu terimle yürümez. Adam Galatasarayın sahibi sanıyor kendisini. Aynı aziz yıldırım gibi.
En kötüsü kendisi bunlarin farkinda degil iyi futbol oynattigini düsünüyor hala, yaninda kendisini uyaracak bir yardimci olmadi icinde bu böyle devam eder, yilardir oyuncu gelip gider ise ve takim yerinde sayiyorsa, bu oyuncularin sucu degil terimin sucu.Takıma savunma yaptırmaktan bi haber teknik adam 10 kişi topun arkasına dizilmeyi hala savunma yapıyorum sanıyor 90 larda kalmış.
Artık kendisiyle gelen başarıları tamamen oyuncuların bireysel marifetleriyle olduğunu düşünmeye başladım .
10 senede bir Hagi-Okan-Suat-Pope denk gelecek ya da Melo-Ujfa-Elmander-Sneijder falan.
4 senede değişen 20-30 adet oyuncu grubuna rağmen hala bu kadar gamsız vurdumduymaz pespaye bir futbolu bize nasıl izletmeye utanmaz çok ilginç.
Hadi hepsini geçtik son 3 maçta bir takım birbirinin kopyası golleri yiyebilir mi halı sahada 2 golü üst üste yesen aranda konuşursun beyler şuna dikkat edelim buna dikkat edelim dersin ama koskoca Galatasaray'da başı boşluk almış başını gidiyor.
kasımpaşa ilk gol kaptırılan top 60 metre geri koşmaya çalışan oyuncu grubu yav faroe adaları liginde böyle bir taktik yok artık kaptırdığın topda rakibe basmazsan nasıl almayı düşünüyon acaba
7 milyona stoper diye adam almışsın herifin 5 maçtır yaptığı tek şey geri geri koşup çalım yemek kardeşim bari rakibi zorlada orta yaptırma çalım yiceksen yine ye .
rakip topu ayağına aldığında etrafında boş beleş dolaşan 3-4 tane topçu ama hiç biri zahmet edipte rakibi bir hataya zorlayalm diye düşünmüyor bile geri koşalım topun arkasına geçelim sene 1995 zaten.
Tudor ilk haftalarda iyiydi. Daha sonra hiç maç vermediği halde rakipler bizi çözdü diyerek o makine gibi çalışan taktiği bozmuştu.Tudor'un kurduğu ve oynattığı futbolu hatırlıyorum da adam gerçekten çok iyi oynatıyordu.
Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam
hocanin yavas yavas arka plana gecip ortak akilla birilerini bu kulüp icin hazir etmeliydi ama hic orali degil. yardimci antrenörler yetersiz oldugu icin her seye kendi bakmaya calisiyor. e haliyle cok yetersiz kaliyor.
o hırs onda yok. Bunu bir kaç kez daha söyledim. Fatih Terim'i "Terim" yapan disiplini ve sert duruşuydu.Hocada 2011-12 sezonunun ilk haftalarından sonraki aydınlanma ve uyanışı bekliyorum