Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bak en sonunda beni bile delirttin kendine gel artık!

Duran top rezaletine son ver, yanına adam gibi yardımcılar getir!

Babel, Feghouli, Arda gibi fosillerden vazgeç, sözde pas futbolu oynatmaya çalışmaktan vazgeç ve özüne dön! Bak oynatmaktan demiyorum, oynatmaya çalışmaktan diyorum çünkü oynatamıyorsun!! Yoksa üç vakte kadar tribünler istifa diye bağıracak benden söylemesi!

Camianın üzerinde bu kadar rijit şekilde ikiye bölündüğü bir isim üstünden başarı geldiğini görmedim.

Taraftarla inat kartını da attın masaya, senli sonumuz hayrolsun hoca.

hocam elin portekizlisi mecbur olmadığı halde muhammeddir ardadır oynatıyor ki kadrosu senden daha geniştir

rijkerink 1-2 genci oynatmıştı malum

allah aşkına bu takımda yedlin yerine oynayabilecek pvanın yedeği olabilecek 1 tane genç çocuk yok mu

neden denemiyorsun

yabancı haklarımızı yedlin gibi adamlarla öldürmemizin ne anlamı var

her şeyi transferle çözmeye çalışıyorsun büyük bir obezit var bu konuda

dene yahu ölmezsin

olmazsa da insanlar döner en azından denedi olmadı der

Takıma savunma yaptırmaktan bi haber teknik adam 10 kişi topun arkasına dizilmeyi hala savunma yapıyorum sanıyor 90 larda kalmış.

Artık kendisiyle gelen başarıları tamamen oyuncuların bireysel marifetleriyle olduğunu düşünmeye başladım .
10 senede bir Hagi-Okan-Suat-Pope denk gelecek ya da Melo-Ujfa-Elmander-Sneijder falan.

4 senede değişen 20-30 adet oyuncu grubuna rağmen hala bu kadar gamsız vurdumduymaz pespaye bir futbolu bize nasıl izletmeye utanmaz çok ilginç.

Hadi hepsini geçtik son 3 maçta bir takım birbirinin kopyası golleri yiyebilir mi halı sahada 2 golü üst üste yesen aranda konuşursun beyler şuna dikkat edelim buna dikkat edelim dersin ama koskoca Galatasaray'da başı boşluk almış başını gidiyor.

kasımpaşa ilk gol kaptırılan top 60 metre geri koşmaya çalışan oyuncu grubu yav faroe adaları liginde böyle bir taktik yok artık kaptırdığın topda rakibe basmazsan nasıl almayı düşünüyon acaba
7 milyona stoper diye adam almışsın herifin 5 maçtır yaptığı tek şey geri geri koşup çalım yemek kardeşim bari rakibi zorlada orta yaptırma çalım yiceksen yine ye .

rakip topu ayağına aldığında etrafında boş beleş dolaşan 3-4 tane topçu ama hiç biri zahmet edipte rakibi bir hataya zorlayalm diye düşünmüyor bile geri koşalım topun arkasına geçelim sene 1995 zaten.

Takıma savunma yaptırmaktan bi haber teknik adam 10 kişi topun arkasına dizilmeyi hala savunma yapıyorum sanıyor 90 larda kalmış.

Artık kendisiyle gelen başarıları tamamen oyuncuların bireysel marifetleriyle olduğunu düşünmeye başladım .
10 senede bir Hagi-Okan-Suat-Pope denk gelecek ya da Melo-Ujfa-Elmander-Sneijder falan.

4 senede değişen 20-30 adet oyuncu grubuna rağmen hala bu kadar gamsız vurdumduymaz pespaye bir futbolu bize nasıl izletmeye utanmaz çok ilginç.

Hadi hepsini geçtik son 3 maçta bir takım birbirinin kopyası golleri yiyebilir mi halı sahada 2 golü üst üste yesen aranda konuşursun beyler şuna dikkat edelim buna dikkat edelim dersin ama koskoca Galatasaray'da başı boşluk almış başını gidiyor.

kasımpaşa ilk gol kaptırılan top 60 metre geri koşmaya çalışan oyuncu grubu yav faroe adaları liginde böyle bir taktik yok artık kaptırdığın topda rakibe basmazsan nasıl almayı düşünüyon acaba
7 milyona stoper diye adam almışsın herifin 5 maçtır yaptığı tek şey geri geri koşup çalım yemek kardeşim bari rakibi zorlada orta yaptırma çalım yiceksen yine ye .

rakip topu ayağına aldığında etrafında boş beleş dolaşan 3-4 tane topçu ama hiç biri zahmet edipte rakibi bir hataya zorlayalm diye düşünmüyor bile geri koşalım topun arkasına geçelim sene 1995 zaten.
En kötüsü kendisi bunlarin farkinda degil iyi futbol oynattigini düsünüyor hala, yaninda kendisini uyaracak bir yardimci olmadi icinde bu böyle devam eder, yilardir oyuncu gelip gider ise ve takim yerinde sayiyorsa, bu oyuncularin sucu degil terimin sucu.

Bizim defans orta sahada durdu halde genede kompakt bir takim görüntüsü yok, sanki 7 kisi oynar gibiyiz her yer bom bos. Sirf defans dan cikislarimiza bakarsak bile bu takimin hic birsey calismadi belli oluyor, Stoper topu alinca pas verecek adam bulamiyor en yakindaki orta saha oyuncusu belki 30 metre ilerisinde duruyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'un kurduğu ve oynattığı futbolu hatırlıyorum da adam gerçekten çok iyi oynatıyordu.

Fatih Hoca'nin guclu karakteri disinda kendini ligdeki diger hocalardan ayiran hicbir iyi ozelligi kalmadi. Iyi bir hoca olabilmek icin guclu bir karaktere sahip olmak tabiki cok onemli ama malesef tek basina yeterli degil. En buyuk sikintisida kendisine gercekten yardimci olabilecek bir antrenor secmemesi ve yaptigi hatalari gorememesi yada onemsememesi.

hocanin yavas yavas arka plana gecip ortak akilla birilerini bu kulüp icin hazir etmeliydi ama hic orali degil. yardimci antrenörler yetersiz oldugu icin her seye kendi bakmaya calisiyor. e haliyle cok yetersiz kaliyor.

Herşeye yetişmeye çalıştığı için teknik direktörlüğe yetişemiyor.

Manager görevini üstleniyor. Kendisini de anlıyorum bu konuda. Eski düzende devam ediyor çünkü bunu biliyor.

Hocada 2011-12 sezonunun ilk haftalarından sonraki aydınlanma ve uyanışı bekliyorum

Hocada 2011-12 sezonunun ilk haftalarından sonraki aydınlanma ve uyanışı bekliyorum
o hırs onda yok. Bunu bir kaç kez daha söyledim. Fatih Terim'i "Terim" yapan disiplini ve sert duruşuydu.

Son 3 sezondur bu sertlik yerini yaşı itibariyle babacanlığa ve evlatlığa bırakmış.

Evlat olarak gördüklerini de maalesef adalet terazisinde tartamıyor.

Oyuncular yanında daha rahat hareket edebiliyorlar.

Her topluluk hak ettiği şekilde yönetilirmiş.
Bu genelde ülke bazında,
Yerelde belediye bazında,
Spor da kulüp bazında
geçerli.
Hatta sivil toplum kuruluşlarında bile böyle.
Koltuğa oturan kalkmıyor. Çünkü en büyük zorluk o koltuğa oturmakta. Oturduktan sonra hesap soran, denetleyen yok.
Bizim toplum olarak kendi elimizle bir yerlere getirdiğimiz insanlara biat etme kültürümüz var.
"Padişahım çok yaşa...."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt