- 1 Haziran 2015
- 27.819
- 19.354
- 2.148
bir an önce tribünde ağırlamaya başlamamız lazım. maçlara bedava gelip izleyebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç senedir takımın başında, altyapı oyuncularının esamesi okunmuyor, 1 dakika bile süre bulamıyorlar. sorsan altyapıya çok önem veriyormuşmuş.hocanin Emin'i kaptan olarak sahaya sürüp bu aciklamayi yaptiktan sonra son iki haftada yedek biraktigi aklima geldi
"Emin Bayram hatalar yapacak, bedellerini biz ödeyeceğiz ama kazanacağız. Arkadaşlarının Emin'i kurtarmak için maça asılmalarını beklerdim, takım oyunu budur."
Hocanın tribünde ne işi var bir loca verseydin bari!!bir an önce tribünde ağırlamaya başlamamız lazım. maçlara bedava gelip izleyebilir.
hocanin Emin'i kaptan olarak sahaya sürüp bu aciklamayi yaptiktan sonra son iki haftada yedek biraktigi aklima geldi
"Emin Bayram hatalar yapacak, bedellerini biz ödeyeceğiz ama kazanacağız. Arkadaşlarının Emin'i kurtarmak için maça asılmalarını beklerdim, takım oyunu budur."
taraftarla dalaşan futbolcu,hoca, yönetici aklını kaybetmiş demektir. fatih terim bile olsan öyle bi lüksün olamazAcaba sırf egosunu tatmin edip taraftara gözdağı vermek için maça Babel'le başlar mı? Böyle bir saçmalık yaparsa arkasında duran biatçı ordusunun desteği de bitecektir.
her transfer dönemi oyuncu getirdigimiz mevkilere yeniden oyuncu bakiyoruz gibi 1 durum var. ogulcan kim mesela yunus'a forma versen yunus o rize'nin yedegi ogulcan'dan bin kat daha iyi. 1.2 milyon euro cepte kalirdi.kaç senedir takımın başında, altyapı oyuncularının esamesi okunmuyor, 1 dakika bile süre bulamıyorlar. sorsan altyapıya çok önem veriyormuşmuş.
oğulcan neyse de. madem boey in yedeği yok altyapıdan bi oyuncu hazırla koy yedeğe, yunusu gönderme, kanat rotasyonuna sok ihtiyacın olduğunda babele sarılma oğulcanı, yunusu al oyuna.her transfer dönemi oyuncu getirdigimiz mevkilere yeniden oyuncu bakiyoruz gibi 1 durum var. ogulcan kim mesela yunus'a forma versen yunus o rize'nin yedegi ogulcan'dan bin kat daha iyi. 1.2 milyon euro cepte kalirdi.
Daha önce adamın ham maddesi olduğunu belirtmiş miydim?Emin el öpme konusunda yetersiz olabilir
Allah korusun. Bodrumdan takip etsin bizi.bir an önce tribünde ağırlamaya başlamamız lazım. maçlara bedava gelip izleyebilir.