Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar bonservis ve potansiyelli oyuncu cöp olur eger gönderilmezse

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geçen yılda yazdım. Hoca eskisi gibi değil. Modern futbol ile alakası kalmamış durumda. Futbolcular ile ilişkisi de eskisi gibi değil. Artık takımın en az yarısınin arası hoca ile soğuk. Hissedebiliyorsun bunu. Yani hocanın en büyük farkı olan futbolcuları gaza getirme özelliğini de kullanamıyor artık. Özellikle genç futbolcular bu tarz bir teknik direktörle çalışmak istemiyor. Z kuşağı yani :) Acilen bugün görevine son verilmeli. Yoksa daha kötü günler gelir.

Hocam scout ekibiyle Yaptığınız transferler rumenler hariç berbat duruyor. Sorumlu kim olacak

Adamın futbol namına zerre bilgisi yok.
Bunu 8 şampiyonluk ve uefa olmasına rağmen diyorum.
Bu adam futbol alzheimerı geçiriyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazı şeyleri söylüyemiyosun işte türk futbol tarihinin en iyi yerli kadrosu ve türkiye gelmiş en iyi dünya capında kadro vardı elinde ve müthiş bi lobi agar filan o kadronun kaymagını şenolla ikisi güzel yediler bunları yazınca Hain oluyosun

Ligde pvadan ve yedlinden iyi 40 tane bek vardır. Tabi ki bu oyuncuları hocamiz istemedi, yonetim aldi.

istifa eder mi lan acaba

keske istifa etse lütfen

en azindan babeli oyuna almadi ha

beterim beteri var sonucta

Gecen sene bjkye karşı 3 1 öndeyken takimi geriye çekmesinden anlamıştım artık bir halt olmayacağını halbuki kaybedecek birsey imiz yoktu.

Hoca artık kafasında bitirmis futbolu oylesine takılıyor 2 sezondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt