Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.743
- 11.831
- 1.163
Bravo hocam müthiş bir plandı ciddenEvet ilk yarıyı 2-0 geride bitirdikten sonra Morutan'ı oyuna alır![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo hocam müthiş bir plandı ciddenEvet ilk yarıyı 2-0 geride bitirdikten sonra Morutan'ı oyuna alır![]()
Hocasız devam edelim ozaman böylesi daha iyi olur. Bu adama katlanamiyorumSezon ortası daha önce Türkiye'de çalışmamış yabancı ayvayı yememize neden olur.
Tutup Bülent veya Okan'dan birini getirsinler. Yabancıyı gelecek sezon getiririz duruma göreHocasız devam edelim ozaman böylesi daha iyi olur. Bu adama katlanamiyorum
Hikaye anlatacak. Birilerini suçlar yine. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Istifa ediyorum dedim bitirsin ama showunu yapacak herzamanki gibiMaç sonu açıklamaları merakla bekliyorum
Bir maç hevesimiz var o da gitti
Okan herhalde bizi bekliyor yaTutup Bülent veya Okan'dan birini getirsinler. Yabancıyı gelecek sezon getiririz duruma göre
Okan o durumda gelmezTutup Bülent veya Okan'dan birini getirsinler. Yabancıyı gelecek sezon getiririz duruma göre
Yiyorlar zaten, senelerdir yediriyor. En fazla 3 gün veriyorum, bu fıtrat değişmez.o numaraları biatçı salaklar yer anca.
Çare Okan Buruk ya da Ömer Erdoğan
Okan Buruk gelsin acilen çabucak
Aman aman uzak dursunTransfer komitesinin başına geçmesi iyi olacaktır
Emre Utkucan ile oyuncu tararlar dünya geneli
Yeni bir teknik direktör şart.Çok geç olmadan