Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penaltıya kadar iyi bir reaksiyon verip 2.yarıyada baskılı başladık ama olmayan bi penaltıdan yediğimiz 3. gol gardımızı düşürdü falan diye bahaneler sunucak şimdi

Sayin fatih terim,
Bu takim ne oynuyor? Oyuncular niye birbirini sevmiyor gibi, biri dayak yiyecek halde oluyor kimse yardima gitmiyor... bu takimin sahaya dizilisi niye yanlis? Niye cogalamiyoruz topun oldugu noktada? Duran top organizasyonu sifir. Gol pozisyonu üretme sifir. Baski sifir. Oyuncular dogru tercihi yapamiyor yada yapmiyor... kim suclu? Taraftarmii yönetim mi hakem mi federasyonmu havada ucan kuşmu? 4 senedir iyi oynadigimiz mac sayisi bir elin parmagini gecmez! Yeter yahu biktim.
Burasi Galatasaray, Terimspor degil.

Burda da Terimin elini öpmeyene yorum yok. Bırakın ya.
Screenshot_2021-09-22-22-01-17-449_com.android.chrome.webp

Screenshot_2021-09-22-22-01-26-238_com.android.chrome.webp

Bunak yenikoy kasabini bala gte yenip bi de italyanca konuşunca gerçeklikten kopan saf taraftarları 3 günde kendine getirdi. Terimin takimi iyi oynamışsa veya oynamış görünmusse rakibin malligindandir. Yoksa dünyadaki herhangi bir tdye üstünlük sağlayacak çapı yok.
Strakosha'ya dua etsin yav...O malın hatası olmasa o maçtan 1 puan ile ayrılırdık.

aciklama yapmadi mi hala?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ben yönetimin içinden bazı isimlerden bu hafta reaksiyon bekliyorum. Hepsi belmas başkan gibi koşulsuz ftci değil

İşi geçen hafta bitti derken şaka yapmıyorduk. Bülend fişini çekmiş oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt