- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Baskan kurdu takımı hocanin ne suçu var birader.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikinci yarı üç sıfırdan sonra Kendi sahamızda güzel pas yaptık ama iyi pas yüzdesi kasmışızdır.İstatistikçi futbol cahilleri terimball diye terim uyduranlar için güzel kılıf.Sözde pas oyununa devam et hocam. Aynen böyle devam et!
Keyfe keder neye göre konu siliniyor bu forumdaHocamin gitmesini bekleyenler daha çok beklersiniz
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Strakosha'ya dua etsin yav...O malın hatası olmasa o maçtan 1 puan ile ayrılırdık.Bunak yenikoy kasabini bala gte yenip bi de italyanca konuşunca gerçeklikten kopan saf taraftarları 3 günde kendine getirdi. Terimin takimi iyi oynamışsa veya oynamış görünmusse rakibin malligindandir. Yoksa dünyadaki herhangi bir tdye üstünlük sağlayacak çapı yok.
Adamları zan altında bırakma Ramazan.Burda da Terimin elini öpmeyene yorum yok. Bırakın ya.
Ekli dosyayı görüntüle 139256
Ekli dosyayı görüntüle 139258
istifa konusu var ona azınızBurda da Terimin elini öpmeyene yorum yok. Bırakın ya.
Ekli dosyayı görüntüle 139256
Ekli dosyayı görüntüle 139258
Transfer gorusmelerini Belmas yapti deyip isin icinden cikar mi?Baskan kurdu takımı hocanin ne suçu var birader.
Ben istifa yazmadım. Terimi savunanların bir başlık altında ne düşündüklerini sordum. Farklı şeyler diye düşünüyorumAdamları zan altında bırakma Ramazan.
2 seneden fazladır açık açık istifa konusu var:
Senin yaptığın biraz ortalığı kızıştırıp insanları kışkırtmak. Direk eleştirini hocaya yönelt.Ben istifa yazmadım. Terimi savunanların bir başlık altında ne düşündüklerini sordum. Farklı şeyler diye düşünüyorum