Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ister kabul edin ister etmeyin, terim basarisiz olmustur, ve bu maddi sikintida bir ücüncü veya dördüncü yil sampiyonsuzluk bizi iyice zor duruma sokar, onun icin kangren olan kolu kesmemiz gerek hemide acilen.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'in bize getirdigi avantaj kotu durumlarda bile bir sekilde super lig yarisinda zirvede olabilmesi, bu sene zuper lig gibi bir amacimiz olmadigindan kendisine olan ihtiyacimiz da azaldi. Boyle bir baskiyi uzun sure kaldirabilmesi zor gorunuyor yine de Baskan el atmadigi surece yuhalanana kadar isine devam eder.

Terim kredisi tükenmez diye düşünüyor ama yanılıyor... seviyoruz ve sayıyoruz diye her kararına haklı, doğru diyecek değiliz... 12 maç oynandı, 12 farklı 11...ya şaka mı bu? 1-2 değişiklik olur 1-2 maçta ama her maç olmaz... takım alışamadı gitti. her maç farklı forvet, farklı forvet arkası, farklı kanat...

oyuncu değişikliği tercihleri (dinamik ve yetenekli oyuncuları çıkarıp, babel-ömer bayram gibileri oyuna alması) ve mustafa ve diagne gibi iki önemli forvet oyuncusunda yaşanan krizin yönetilememesi konusunda kendisine çok kırgınım.

resmen ligin en iyi 5 forvetinin 3'ü elimizde ama 2'sinin moral motivasyonu sıfır ve hiç verim alamıyoruz bu oyunculardan.

şu iki konuyu acil şekilde çözmesi lazım.

Ister kabul edin ister etmeyin, terim basarisiz olmustur, ve bu maddi sikintida bir ücüncü veya dördüncü yil sampiyonsuzluk bizi iyice zor duruma sokar, onun icin kangren olan kolu kesmemiz gerek hemide acilen.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum aksini iddia eden yok ki zaten, hemen bugun yollar ayrilmali. Son 2 yilda basarisiz daha kotusu bugun takimla baglari kopuk gorunuyor tamamen. Takim biraz isik verse hadi belki denebilir de bence cok zor.

Ama bugun kotu diye kazandirdigi ekstra 2 sampiyonlugu da unutup 4 yildir bok gibi demek falan da komik oluyor demek istedigim o sabahtan beri.

Terim i istifaya davet sanırım sadece sosyal medyada var. Burada konuşulanlar TV de konuşulmuyor. Hatta Youtube da bile yok. Sadece oynanan oyunla ilgili eleştiriler oluyor. Kimsenin istifa isteyecek cesareti yok. Yönetim de aynı şekilde tabi.

Oysa, her geçen gün zararımıza. Hemen yeni bir TD ile yarışa katılabiliriz belki. Yoksa birkaç hafta sonra bizim için lig bitecek.

20210225_124943.webp

Hocam , mental olarak sana destek olacak yardımcı seç. Sana zorluk çıkartan seni alternatif düşünmeye iten ekibin olsun.

İlla yardımcılarını eski oyunculardan seçmek zorunda değilsin.

Bu takımı adam edersin şüphesiz, ama bu kadar acıya gerek var mı ?

Organizasyonunu gözden geçir, her şeyi sen yapmak zorunda değilsin. Al antrenörlerini seç lider özellikli yardımcılarını sonra al eline sopayı işini yapmayını sopala.Yada ver Marcaoya o döver 😁

Beğenmeyip yol verdiğin Emrah Başsan maçı domine edip golünü de atınca bir durup düşünürsün belki özeleştiri yaparsın diye umdum biran. Lakin o ağzını büzdüre büzdüre hiddet bakışlarını görünce iyice anladımki sende öyle bir mekanizma yok hocam. Senin egonun bir ucu bucağı yok, zehirlenmişsin sen. O adaletli, futbolcuyu ileri götüren adam artık tamamen gitmiş. Gönderdiğin o Emrah kadronda tuttuğun o biatçı yerlilerin toplamından daha kaliteli ve daha komplike bir futbolcuydu. Adam senin futbolcudan anlamadığını da böylelikle körün gözüne sokmuş oldu.

Golü atınca ağlayan o harcadığın Emrah kadar Galatasaray sevgin kalmamış senin. O şaşılası kibir Galatasaray sevgini de bendeki sana olan sevgiyi de aldı götürdü artık. Heleki maç sonu yine suçu oyunculara bulup Ocağı işaret etmeni şaşkınlık içinde dehşetle izledim. Bu filmi biz defalarca izledik ki sonu borç batağı ve yönetimin altını oymanla bitiyor. Bu kıymetli yönetimin başını yemeden, Ocak ayı saçmalıklarına girmene fırsat bulamadan egonla birlikte acilen gönderilmeni temenni ediyorum.

Takımda forma verme ilkesi biat edilmek, eli ayağı öpülmek değil liyakat olan bir teknik direktörün gelip forma adaletini ve rekabeti geri getirmesini umuyorum. Hatasında ısrar etmeyen, eleştirilerden ders çıkarabilen, maçın gidişine göre taktik değiştirip maçı okuyabilen ve modern futbolu takip eden genç dinamik bir hocayı takımın başında görmeyi umuyorum.

Son düzenleme:
Gittiğin gün Galatasaray'ı bıraktığım gündür hocam... Senciyiz sonuna kadar!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt