Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık başarılı olamamayı ne bileyim senelerdir sahada doğru düzgün bir futbol izlememeyi veya duran toplardaki rezilliğimizi filan geçtim de her maç ilk 11 açıklarken yaptığı en az 1 skandal evlat/veteran tercihi, oyuncu değişikliklerinde bambaşka skandalları izlemekten bıktım usandım artık

Ne yalan söyleyeyim koltuk sevdalısı olduğuna inanıyorum artık tıpkı Şenol Güneş gibi rezil rüsva olup kovulana kadar bırakıp gideceğine de inanmıyorum, artık milli takım kapısı da kapandığı için Galatasaray 'ı da kaybederse hiçbir üst düzey takım çalıştıramayacağını kendi de biliyor. Fatih Terim koskoca Galatasaray efsanesi nefret ettirecek hale getiriyor kendini, yazık ...

Son maçı olabilir
Ciddi ciddi Morutan,Cicaldau gibi oyuncular yetenekleriyle ekstra iş yapmadığı sürece kazanabileceğimizi sanmıyorum ve bunu Göztepe 'nin durumundan bağımsız söylüyorum bugün Giresun'la bir daha oynasak yine kazanabileceğimize pek ihtimal vermiyorum

Ama bunlar Fatih Terim 'in bırakıp gitmesi için yeterli mi ? asla, iyice rezil rüsva duruma düşmezse gideceğine inanmıyorum, illa ki Şenol Güneş gibi rezil olmayı bekliyor anladığım kadarıyla ki onda da kovulacak duruma gelmesi lazım Fatih Terim 'in kendisinin istifa edip gideceğine inanmıyorum

Çünkü eskiden milli takım kapısı vardı onun için, şimdi Milli takım ihtimali de ortadan kayboldu

Tribünlerden ısrarlı istifa sesleri gelmedikçe başkan kılını kıpırdatmaz ama bu olursa ama maç sonunda Terim in ne diyeceğini merak ediyorum. Belki de taraftarı nankörlükle suçlar.

Kaldıgı her dakika kulübe zarar veriyor bugün belki kazanırız ama gelecek için değişen birşey olmucak fatih terim ile tünelin ucu karanlık bize

4-3-3 oynatamiyorsun hala israr ediyorsun, 4-4-2ye dön

umarim yardimcilarin okuyordur da iletirler sana bu mesajimi

Bugün maç bitiminde oldukça uzun bir konu açacağım. Sonunda Terim'i anlamayı başardım biraz uzunca olacak ama sonunda çözdüm. Maçtan sonra yazarım.

Tribünlerden ısrarlı istifa sesleri gelmedikçe başkan kılını kıpırdatmaz ama bu olursa ama maç sonunda Terim in ne diyeceğini merak ediyorum. Belki de taraftarı nankörlükle suçlar.
Sevdiğim bir Çin atasözü aklıma geldi. Tribünler seni istifaya cagiriyorsa korkma aptal yönetimler sana sahip çıkar, tribünler yonetimi istifaya çağırmaya başladıysa işte o zaman iş aramaya başla.

Tazminatı vermek elzem
Eğer emekli olmayacaksa!
Çok ağır bir sonuç olur ama şiraze kaydığı net
Tespitin doğru fakat tahminin yanlış bence. Parayı memnuniyetle kabul edecektir. Fakat gönderilmeyi egosuna yediremez kaldıki Terim'in egosu Galatasaray'dan büyüktür.

Sevdiğim bir Çin atasözü aklıma geldi. Tribünler seni istifaya cagiriyorsa korkma aptal yönetimler sana sahip çıkar, tribünler yonetimi istifaya çağırmaya başladıysa işte o zaman iş aramaya başla.

Okan buruk mu yabanci bir td mi renktas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt