- 4 Ağustos 2009
- 91.282
- 72.951
- 5.358
Asuncaoyu marsilyaya sakliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi ciddi Morutan,Cicaldau gibi oyuncular yetenekleriyle ekstra iş yapmadığı sürece kazanabileceğimizi sanmıyorum ve bunu Göztepe 'nin durumundan bağımsız söylüyorum bugün Giresun'la bir daha oynasak yine kazanabileceğimize pek ihtimal vermiyorumSon maçı olabilir
Zorla almaz ki dostça bir ayrılık olur.Tazminatı zorla eline verip gönderin
Tazminatı vermek elzemZorla almaz gayet dostça bir ayrılık olur.
Sevdiğim bir Çin atasözü aklıma geldi. Tribünler seni istifaya cagiriyorsa korkma aptal yönetimler sana sahip çıkar, tribünler yonetimi istifaya çağırmaya başladıysa işte o zaman iş aramaya başla.Tribünlerden ısrarlı istifa sesleri gelmedikçe başkan kılını kıpırdatmaz ama bu olursa ama maç sonunda Terim in ne diyeceğini merak ediyorum. Belki de taraftarı nankörlükle suçlar.
Tespitin doğru fakat tahminin yanlış bence. Parayı memnuniyetle kabul edecektir. Fakat gönderilmeyi egosuna yediremez kaldıki Terim'in egosu Galatasaray'dan büyüktür.Tazminatı vermek elzem
Eğer emekli olmayacaksa!
Çok ağır bir sonuç olur ama şiraze kaydığı net
Sevdiğim bir Çin atasözü aklıma geldi. Tribünler seni istifaya cagiriyorsa korkma aptal yönetimler sana sahip çıkar, tribünler yonetimi istifaya çağırmaya başladıysa işte o zaman iş aramaya başla.