Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su avrupa maclarina verdigi konsantrasyonun dikkatin analizin %10unu lige verse 100 puanla falan sampiyon oluruz muhtemelen.

Hocam az biraz gayret be bu kadar da mac secilmez

Aynen bizim grupta Fener olup 2 maçta 4 puan alsa, ne olursa olsun 4 puan aldılar diye överdin ama bize gelince övülecek bir durum yok.

Karşındaki takımın çoğu olmuş oyuncular, sen gençlerle kafa kafaya oynamışsın, iki rakip de öyle üstünlük falan da kuramamış, 1 tane net pozisyonları var, senin % 100lük gol pozisyonunu hakem kesmiş ama şanssss. Başkasına olunca öv, bize gelince şanssss.
Avatarını puro içen Terim yapsak mı ?

Marsilyaya karşı bu durumda deplasmanda 1 puan almak kim ne derse desin bir başarıdır. Ama gol yollarinda kötüyüz. Lig Avrupa farketmiyor

Dünkü oyun benim maçtan önce bahsettiğim ciddi savunmaya oldukça uygundu. Ancak bu tarz oyunlar beraberinde kontratak futbolu da gerektirir. Bu da bizim hiç bilmediğimiz bir kavram. Hocanın da hiç bilmediği bir şey. Ayağa uzun paslarla Kerem ve Halil i beslemek lazım. Bu da pek kolay iş değil. Uzun uzun çalışmak lazım.

Defans yapmak la ofans oynamak farklı
Avrupada defans oymayı bilen bir ekip var ,ligmizde hücüm planımız yok gibi .
Rize de hamza olmasa puan bırıkırdık kesin .Ona güveniyorum ben bu maçta açıkcası

Maalesef kendisi Anadolu maçlarını ciddiye almıyor.

1633093925145.webp

Avrupaya daha mi iyi hazirlaniyon/takimi hazirliyon? Sende mi mac seciyon hocaa?

Sorunumuz her maça aynı konsantrasyon ve motivasyonla çıkmamak. Ligde çoğu maça nasıl olsa bir şekilde yeneriz mantığıyla hiç hazırlanmadan belki rakip analizi bile yapmadan çıkıyoruz sanki.

Bu sezon lazio macindan sonra ikinci defa sahaya yayilim ve dizilis olarak ne yaptigini bilen bir takim izledik marsilya macinda

Fatih hoca ya set oyunu gelistirecegiz ya da formasyon degisecek diyerek bir sinyal verdi

Marsilya macindan Örnek vermek gerekirse Orta sahada Berkan sol ic,ortada Taylan ve Sag ic Cicaldau sahaya cizgi halinde dizildiler ve Kendi alanlarini cok Iyi bir sekilde savundular birbirilerine yardimlasma ile rakibe baski kurdular hatta Fatih hoca Mac sonu Berkan’in sol ic performansindan bahsetti.

Bu oyuncular cizgi halinde dizildikleri zaman Kendi alanlarini cok iyi sekilde savunuyorlar bu bir gercek,Emre-Suat-Okan kadar olmasa da iyi bir seviye yakaladilar bana göre

Eger bir formasyon degisikligi olacaksa keske hoca bu üclünün önüne 10 numara’ya Morutan’i koysa ve ön tarafta Halil-Diagne ikilisi ile oynasak

Kerem’in topla iliskisi baski anindan gelismesi gerekiyor,4-3-1-2 oynarsak eger Baris ve Kerem ikilisini sonradan dahil edip gecis oyununda kullanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt