Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Kendisi ve aciklamalari yuzunden fremdschämen hissediyorum
Milleti salak saniyor ya harbi utanc verici
Milleti salak saniyor ya harbi utanc verici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birakmasini isteyen biri olarak hocayi severim, yersiz elestiriler cok komik duruyor.zaten ftci isen utanmana gerek yok
açıkça ftciyim de
sonuçta milyonalrca insan var
Birakmasini isteyen biri olarak hocayi severim, yersiz elestiriler cok komik duruyor.
Ftci diye tanimlamam kendimi ama Tudor dilolugu yapan biri olmaktan iyidir saniyorum ki
Harbiden yavFtciler terbiye sınırlarını aşmış gorunuyor. Terimi eleştirenlere gerizekali, avel vs demek serbest mi
Hoca gibi bunlar da şuurunu kaybetmiş olabilir.Ftciler terbiye sınırlarını aşmış gorunuyor. Terimi eleştirenlere gerizekali, avel vs demek serbest mi
Sen haklısın dostum4 senedir kotu diyen birini ciddiye alip cevap vermem. Mesajlarima bakabilirsin son 20 mesajin 15 tanesi ft elestirisi ve birakmasi gerektigidir. Mustafa uzerinden bile hocaya sallayanları gorunce o mesaji yazdim
biraz ara@Uğur İz Ft li paylaşım salıp ortamı ısıtalım derim
Yenmek, 3 puan tabi ki güzel ama böyle galibiyet olmaz olsun
Fatih Terim idmanı vasat ft berbat takım vasat oyuncu vb sizlerin yorumlar daha mizah malzemesi
Bu malzemeyi kullanıp güzel bir mizah yap da igrenc futbol neticesinde köseleye dönen suratımızda bir tebessüm oluşsun renttasFatih Terim idmanı vasat ft berbat takım vasat oyuncu vb sizlerin yorumlar daha mizah malzemesi
Furbol iyi demedim hocam. Eleştiri yi futbol olarak yapın bizde de tebessüm oluşsun . SaygılarBu malzemeyi kullanıp güzel bir mizah yap da igrenc futbol neticesinde köseleye dönen suratımızda bir tebessüm oluşsun renttas