Degil tabiki de. Ben biraz anlayisliyim bu noktada yani insanlar fikirlerini yazsin (fikir degil bunlar tabi de) ozgurluk acisindan. Eskiden bu forum cok daha katiydi. Ornek GS yazmak (ornek icindir, hala devam ediyor mu kural - sanmiyorum ama) uyari ve ceza sebebiydi. Bence bu kati bir kural. Hocayi ve futbolculari elestirebiliriz. Ama ti'ye almanin siniri var. Bir de fenerli/bjkli agziyla yazanlar var. Benim kizdigim bu. Yani kullandiginiz argumanlar, kebabci ornegi, kimin argumani belli. Yani bazen dozaji kaciyor.
Hocayi elestirecek 100 tane not almisimdir bunlarin bir-ikisini yazan bir-iki arkadas disinda, duz yazip istifa diyen, dalga gecenler var. Bu tabi elestiri degil. Bir de insanlari lutfen gruplamayin. Benim bir yazim size Terim hastasi gibi gelebilirken bir digeri tam tersi fikir verebilir. Dogrusu da bu, mac-mac elestiri ve genel fikir. Genel fikrim, su mali durumda su ulke sartlarinda ideal hoca oldugu ancak kotu oynuyoruz, taktik olarak ekstralar bekliyorum ben kendi adima. Ve gelisim gormek istiyorum. 2 iler 3 geri, 1 geri 2 ileri durumundayiz.
Ozet olarak, kutuplasmak mantiksiz, ya da "sen su'cusun, bu'cusun" diye kaliplara sokmak. Bunun disinda ifade ozgurlugu guzeldir. Saygi cercevesinde.