Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tur seyleri neden basin toplantilarinda hatirlatmiyorlar hocaya. Yani ne zmn korkmaktan vazgececekler. Tudora manciniye gelen soruların o donemki rahatliğın yarısı neden bu dönemde yok. Bu hali kime benziyor
Hoca, tudorun yerine geldiğinde şunları demişti;
Son 7 maçta 4 kez mağlup olmuş bir takımdan bahsediyoruz ve bunun adı da Galatasaray. Bir endişe, bir güven eksiliği söz konusu. Galatasaray buna pek alışık değil.

Basın toplantısına katılıp hocama buranın Galatasaray olduğunu hatırlatsana knk

Gemiyi limana yanaştırmak istiyorsa derhal ya istifa etmeli ya da kovulmalı.Başka türlü bu düzen devam edemez.4 sene üstüste bjk deplasmanında pısırık ve ezik futbol leş gibi skorlar.Kaybedilen maçlardan sonra hep bahaneler hep başkaları suçlu ama kazanılan maçlardan sonra hep kendi başarısı.Çapsız yönetimler ve geri kafalı biatçı taraflar sayesinde hala geri kalmış anlayışıyla Galatasaray gibi bir kulübün başında.Bırak git hoca bırak git.Kendinden daha da nefret ettirmeden bırak git,geriye baktığında seni seven,saygı duyan bi topluluk görmek istiyorsan acilen istifa et.yönetimin seni yollayabilecek kapasitesi ve gücü yok çünkü.

Hoca gemiyi sag salim yanastirabilecek mi limana o bile mechul
hqdefault.webp

Cok amatörce hatalar yapiyor kac zamandir.

Futbolun yazilmamis kurallari vardir. Mesela oyuna yeni giren adamin katiyen penalti kullanmamasi gibi veya kendi kalende korner kullanilirken oyuncu degistirmemek gibi bu iki hatayi da yaptik dün. Örnegin daha bir kac ay önce Avrupa sampiyonasi finalinde gördük Ingiltere hocasi 120 dakika sonunda penalti atisinda penalti kullansinlar diye 120+3 de iki tane oyuncu degisikligi yapti. Giren iki oyuncu da penaltilarini kacirip Ingiltere'nin kupayi kaybetmesine mal oldu.

Bu penalti olayi biz de ilk de degil. Gecen sene Mostafa ile yasandi, ondan önce Belhanda ile yasandi, Diagne ile yasandi, Sinan Gümüs ile yasandi, ondan önce Gomis ile yasandi,. Takimin hocasi olarak müdahele etmek zorunda olan kisi sensin. Sahada oyuncu istedigi kadar penalti kullanmak istesin istedigi kadar kendine güvensin, önceden belirlenen kisinin penalti kullanmasini saglayamiyorsan senin bu takimin üstündeki otoriten tartisilir. Sonra cikip saglik olsun dersin ancak sen orada bostan korkulugu olarak duruyorsun ya sanki.

Yeni bahanemiz ‘topu rakibe bırakmak’ sanırım. Hayır, biz topu kazanamıyoruz. Alanya’da, Konya’da, bu maçta (Beşiktaş) topu biz vermedik rakibe, alamadık.
Ben zannetmiyorum Marsilya, Lazio, Lokomotiv maçlarındaki oyunumuzun bir plan dahilinde olduğunu. Rakibi büyütüp oyuncular psikolojik olarak çekiliyor ve geride o kadar adamla yığılıp kalıyoruz. Loko maçında attığımız gol de 100 kere deneyip 1 kere atacağımız cinsten ki o da Loko’ya. Hücumda yapabileceğimiz şeyler kısıtlı.

Skora göre yorum yapanlar olabilir ama skora göre hocalık yapanı ilk kez görüyorum. Eğer kötü oynayıp kazanıyorsak topu rakibe bıraktık, geri dönüş yapıyorsak karakter koyduk diyor hoca. Boldrin penaltıyı atabilse muhtemelen yenilecektik hoca diyecek miydi oyuncular karakter gösterdi diye?
Popülizm sevdası sarmış dört bir yanımızı hocam.
Takımda ilerleme falan da yok, gelişeceğiz olacak falan bir ışık vermiyor takım kusura bakmayın 3 senedir bir gelişme yoksa bu teknik ekibe yazar. Daha yeni oyuncular gençler falan evet ama hiç mi gelişme olmaz, berbat bir oyun dönemi ardından yepyeni yönetim yepyeni kadro ama oyun daha kötü.
Bu seneyi şampiyonluk adına pas geçiyorum en azından ‘Ocak ayına kadar’.

Yeni bahanemiz ‘topu rakibe bırakmak’ sanırım. Hayır, biz topu kazanamıyoruz. Alanya’da, Konya’da, bu maçta (Beşiktaş) topu biz vermedik rakibe, alamadık.
Ben zannetmiyorum Marsilya, Lazio, Lokomotiv maçlarındaki oyunumuzun bir plan dahilinde olduğunu. Rakibi büyütüp oyuncular psikolojik olarak çekiliyor ve geride o kadar adamla yığılıp kalıyoruz. Loko maçında attığımız gol de 100 kere deneyip 1 kere atacağımız cinsten ki o da Loko’ya. Hücumda yapabileceğimiz şeyler kısıtlı.

Skora göre yorum yapanlar olabilir ama skora göre hocalık yapanı ilk kez görüyorum. Eğer kötü oynayıp kazanıyorsak topu rakibe bıraktık, geri dönüş yapıyorsak karakter koyduk diyor hoca. Boldrin penaltıyı atabilse muhtemelen yenilecektik hoca diyecek miydi oyuncular karakter gösterdi diye?
Popülizm sevdası sarmış dört bir yanımızı hocam.
Takımda ilerleme falan da yok, gelişeceğiz olacak falan bir ışık vermiyor takım kusura bakmayın 3 senedir bir gelişme yoksa bu teknik ekibe yazar. Daha yeni oyuncular gençler falan evet ama hiç mi gelişme olmaz, berbat bir oyun dönemi ardından yepyeni yönetim yepyeni kadro ama oyun daha kötü.
Bu seneyi şampiyonluk adına pas geçiyorum en azından ‘Ocak ayına kadar’.
Kontratak futbolu, sabırlı futbol vs ne derseniz deyin. Bunu bütün Anadolu takımları zaten oynuyorlar, pek matah bir şey değil. Ama bizim hoca bilmiyor bunu. Tek bildiği cümbür cemaat hücum. Bam bam futbolu. Böyle meşhur oldu, ısrarla devam etmesi ondan. Moskova'daki maçta hücum yaptırmadıkları için mecburen geride sıkıştık kaldık. Golde dediğin gibi büyük tesadüf. Öğretile bilinecek bir şey değil.

Bir daha lig macinda erkenden morutani oyundan alirsan sana kufur ederim sayin terim.dun yazmayi unutmusum.ulan böyle bi yetenek bulmussun,oynatsana cezasahasina yakin bölgede.manyadin mi hoca kafayi mi yedin sen ya

Terim'in yer yer hataları olduğunu düşünsem de şu konuya yazılan eleştiri temelli tespitlerin çoğu -18 düzeyinde.

Gemi çoktan karaya vurdu da, bakalım ne zaman kaldırılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt