Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Korku imparatoru. Milleti öyle bir sindirmiş ki kimse istifasını soramıyor. Biri sorsa kalkıp döver. Belki başkanı bile döver.:3838:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca, tudorun yerine geldiğinde şunları demişti;Bu tur seyleri neden basin toplantilarinda hatirlatmiyorlar hocaya. Yani ne zmn korkmaktan vazgececekler. Tudora manciniye gelen soruların o donemki rahatliğın yarısı neden bu dönemde yok. Bu hali kime benziyor
Hoca gemiyi sag salim yanastirabilecek mi limana o bile mechul
antrenmanda ne çalıştırıyor çok merak ediyorum
Bir Da Vinci tablosu gibi fotograf. Her yerinde farklı anlamlar farklı gizli mesajlar barındırıyor.
Kontratak futbolu, sabırlı futbol vs ne derseniz deyin. Bunu bütün Anadolu takımları zaten oynuyorlar, pek matah bir şey değil. Ama bizim hoca bilmiyor bunu. Tek bildiği cümbür cemaat hücum. Bam bam futbolu. Böyle meşhur oldu, ısrarla devam etmesi ondan. Moskova'daki maçta hücum yaptırmadıkları için mecburen geride sıkıştık kaldık. Golde dediğin gibi büyük tesadüf. Öğretile bilinecek bir şey değil.Yeni bahanemiz ‘topu rakibe bırakmak’ sanırım. Hayır, biz topu kazanamıyoruz. Alanya’da, Konya’da, bu maçta (Beşiktaş) topu biz vermedik rakibe, alamadık.
Ben zannetmiyorum Marsilya, Lazio, Lokomotiv maçlarındaki oyunumuzun bir plan dahilinde olduğunu. Rakibi büyütüp oyuncular psikolojik olarak çekiliyor ve geride o kadar adamla yığılıp kalıyoruz. Loko maçında attığımız gol de 100 kere deneyip 1 kere atacağımız cinsten ki o da Loko’ya. Hücumda yapabileceğimiz şeyler kısıtlı.
Skora göre yorum yapanlar olabilir ama skora göre hocalık yapanı ilk kez görüyorum. Eğer kötü oynayıp kazanıyorsak topu rakibe bıraktık, geri dönüş yapıyorsak karakter koyduk diyor hoca. Boldrin penaltıyı atabilse muhtemelen yenilecektik hoca diyecek miydi oyuncular karakter gösterdi diye?
Popülizm sevdası sarmış dört bir yanımızı hocam.
Takımda ilerleme falan da yok, gelişeceğiz olacak falan bir ışık vermiyor takım kusura bakmayın 3 senedir bir gelişme yoksa bu teknik ekibe yazar. Daha yeni oyuncular gençler falan evet ama hiç mi gelişme olmaz, berbat bir oyun dönemi ardından yepyeni yönetim yepyeni kadro ama oyun daha kötü.
Bu seneyi şampiyonluk adına pas geçiyorum en azından ‘Ocak ayına kadar’.
"Terim'in yer yer hataları" cümlesinden sonrasını okumadım.Terim'in yer yer hataları olduğunu düşünsem de şu konuya yazılan eleştiri temelli tespitlerin çoğu -18 düzeyinde.