- 20 Haziran 2011
- 61.343
- 68.848
- 4.758
Ft düşmanlarını püskürttüğümüze göre biraz da uyuyalım derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada hocama kızıyorum ama tam Terimin askeriyim hahahahFt düşmanlarını püskürttüğümüze göre biraz da uyuyalım derim
Arada hocama kızıyorum ama tam Terimin askeriyim hahahah
Kusura bakma renktaş,aklıma hocamızın söylediği bu sözler geldi direk,yazmadan duramadımBugün eleştirilecek tek şeyi gömleği.
Evet gömleği berbat. Fabrika üniforması gibi. Yakışmadı hocam. Sen Galatasaray'ın hocasısın!
Hangi capsi atacagimi tahmin etFt düşmanlarını püskürttüğümüze göre biraz da uyuyalım derim
Avatarın mı ?Hangi capsi atacagimi tahmin et
not yetFt düşmanlarını püskürttüğümüze göre biraz da uyuyalım derim
emrenin de biraz kendisi zorlamsı lazım. aldığı süreleri iyi değerlendiremedi ts maçı dışında. Emre kılıcı hesaplarının arasına kat hocam sonradan da olsa ilk 11 de olsa
Hocam sen benim eskiden Fenerli oluşuma laf mı atıyorsun yüzüme mi vuruyorsun? Neden bu nefret öfke ve kin?Kusura bakma renktaş,aklıma hocamızın söylediği bu sözler geldi direk,yazmadan duramadım
"Sen kimsin nesin daha önce başka takımlıydın döndün bu takımlı oldun döndün öbür takımlı oldun basketi bilirsin voleybolu bilirsin atletizmi bilirsin modayı bilirsin"
Kırdıysam affola üstad latife ediyordum , dediğin gibi hem eskiden fenerli oluşun hem de moda eleştirin hocanın sözlerine birebir uyunca yazayım dedim.Yoksa doğru yolu bulmuşsun sonuçta önemli olan oHocam sen benim eskiden Fenerli oluşuma laf mı atıyorsun yüzüme mi vuruyorsun? Neden bu nefret öfke ve kin?