Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün eleştirilecek tek şeyi gömleği.

Evet gömleği berbat. Fabrika üniforması gibi. Yakışmadı hocam. Sen Galatasaray'ın hocasısın!
Kusura bakma renktaş,aklıma hocamızın söylediği bu sözler geldi direk,yazmadan duramadım:)

"Sen kimsin nesin daha önce başka takımlıydın döndün bu takımlı oldun döndün öbür takımlı oldun basketi bilirsin voleybolu bilirsin atletizmi bilirsin modayı bilirsin"

Skora göre konuşmayacağım. Yine berbat bir futbol oynattı. Bu iş nasıl çözülecek merak ediyorum.

Ft düşmanlarını püskürttüğümüze göre biraz da uyuyalım derim
not yet
1635714360556.webp

Kusura bakma renktaş,aklıma hocamızın söylediği bu sözler geldi direk,yazmadan duramadım:)

"Sen kimsin nesin daha önce başka takımlıydın döndün bu takımlı oldun döndün öbür takımlı oldun basketi bilirsin voleybolu bilirsin atletizmi bilirsin modayı bilirsin"
Hocam sen benim eskiden Fenerli oluşuma laf mı atıyorsun yüzüme mi vuruyorsun? Neden bu nefret öfke ve kin?

Hocam sen benim eskiden Fenerli oluşuma laf mı atıyorsun yüzüme mi vuruyorsun? Neden bu nefret öfke ve kin?
Kırdıysam affola üstad latife ediyordum , dediğin gibi hem eskiden fenerli oluşun hem de moda eleştirin hocanın sözlerine birebir uyunca yazayım dedim.Yoksa doğru yolu bulmuşsun sonuçta önemli olan o

Allahını seversen şu iki lig maçını al da fişini çek fenerin. Ts 1 puan Bjk 0 puan. Fb'yi yen artık hocam valla bunaldık iç sahada galibiyet alamamaktan. Hemde şöyle korneden çakalım bi tane kafayla

galip geldiğimiz maçlardan sonra hemen methiyeler düzelmeye başlıyor, yenilince de yerilmeye başlıyor. önemli olan galibiyet ya da mağlubiyet almamız değil.

anlık yorum yapmanın bir faydası yok. takım top oynamıyor, düzgün bir sistemimiz yok, bunun yanında en azından duran toplara çalışsak kısır geçen maçlarda kilidi açabiliriz ama duran toplarımız, sahada oynadığımız oyundan kötü.

4 senedir kötü oyun izliyoruz, yeni kurulan takıma zaman tanıyalım desek sezon açıldığından beri 3-4 ay geçti ama ben pek de olumluya giden bir şey göremiyorum. istatistiksel olarak bu sezon ligin en çok top kaybeden, en az uzun pas deneyen takımıymışız. kaybedilen bu topları geri alma girişiminde ise 15. sıradaymışız. yani kağıt üzerinde en genç takımıyız diyoruz ama bu dinamizm sahaya yansımıyor. bu istatistikler geçtiğimiz 3 sezon da benzermiş. yani yaşlı oyuncu ya da genç oyuncu olsun değişen pek bir şey yok. kısaca sebep oyuncu yaşı, kalitesi değil. teknik heyetin yetersizliği. neyse inşallah ben yanılırım. terim, takıma zamanla iyi futbol oynatır ama benim hiç umudum yok.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt