50 tane transfer yapıldı kaç sezondur bi keremden verim alınması mı bu konuda iyi yaptı terimi. istisnalar kaideyi bozmaz, genel tabloya bakmak gerek bu son 3-4 sezonda kaç transfer yaptık ve hoca kaçından verim alabildi. benim düşünceme göre bu oran düşük.Aynen kerem çok vasat
Profosyonel oyuncular50 tane transfer yapıldı kaç sezondur bi keremden verim alınması mı bu konuda iyi yaptı terimi. istisnalar kaideyi bozmaz, genel tabloya bakmak gerek bu son 3-4 sezonda kaç transfer yaptık ve hoca kaçından verim alabildi. benim düşünceme göre bu oran düşük.
Küfür var muhtemelen 4-5 maç ceza alır. YADIMCI olurlar cezada, Yaşar Kemal Uğurlu'yu bizim maça zorla verdirdikleri gibi.Dün gordugu kırmızıyla 1 maç ceza alır. Kırmızı gormeyip mac sonu konussa hazirda bekleyen tff 4-5 mac yapistirirdi.
Böyle bakın mevzuya
efsanemiz hakkinda boyle konusmani kabul etmiyorum , ne olmus yani 2 sezondur sampiyon olamayip bu sene 3u kez sampiyon olamayacaksak rezil futbol oynamamiz istifa icin bir sebeb mi sence ? Ocak ayina kadar sabredemeyeceksen ne diye Galatasaraylisin daha 3 tane sag bek transfer edip Makasi kapatacagiz.Şu konunun tez zamanda Galatasaray tarihi forumuna gitmesini diliyorum.İllallah ettik 3 yıldır hayatımız zehir oldu.Yeter gerçekten yeter!
Küfür var muhtemelen 4-5 maç ceza alır. YADIMCI olurlar cezada, Yaşar Kemal Uğurlu'yu bizim maça zorla verdirdikleri gibi.
![]()
servet yardımcı
buraya kaynak yazma şansım yok, öyle gizemli bir durum falan da yok, 2. ağızdan duyduğum bir şey ama yaşar uğurlu denilen operasyon çocuğunun ilgili maça atanması hususunda bizzat devreye girip baskı ...gss.gs
Mehmet !!!efsanemiz hakkinda boyle konusmani kabul etmiyorum , ne olmus yani 2 sezondur sampiyon olamayip bu sene 3u kez sampiyon olamayacaksak rezil futbol oynamamiz istifa icin bir sebeb mi sence ? Ocak ayina kadar sabredemeyeceksen ne diye Galatasaraylisin daha 3 tane sag bek transfer edip Makasi kapatacagiz.
:red:...ne olmus yani 3 senedir sampiyon olamayip bu sene 4u kez sampiyon olamadiysak
Ilk defa mantıklı konustun tebrik ediyorum SaykalBizim camia malum parti seçmeni gibi.
Celladına aşık bir ülke nüfusu, celladına aşık bir takım taraftarı.
Galatasaray defteri bitmiştir bugünden sonra ben de.
Hala Terim'i savunanları görmek, gerçekten klavya monitör kırma sebebi.
Adın bu mu ki.kirmizi karti bilerek yemediyse adimi degistiririm