GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 200

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
200/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasimpasa ve Trabzonspor maclarinda 2-0 onde olup yenemedik
Besiktas ve Fenerbahce maclarinda 1-0 onde olup iki macida kaybetik.

ama bazilerine gore hakem hatali , yemin ediyorum guzel kafa.

fb maçında hakemin 3 kritik ve benzer pozisyonda tutarsız ve rakip lehine karar vermesi tartışmaya açık bişey değil. diğer maçlar için istediğini düşün ama 4 maçı paketleyip aynı kefeye koyma

fb maçında hakemin 3 kritik ve benzer pozisyonda tutarsız ve rakip lehine karar vermesi tartışmaya açık bişey değil. diğer maçlar için istediğini düşün ama 4 maçı paketleyip aynı kefeye koyma
hocaninda hatalarini sayarsan objektifligine inanacagim Hayri bey diger turlu sirf hakemi kotulemek bana pek objektif gelmiyor.

mesele sadece dünkü maç olsa ben hocayı çok eleştirmezdim ama genel gidişat çok kötü

dünkü maç bence biraz da talihsizlikle böyle oldu

fakat ligdeki genel halimiz harap yav. üstelik 2 senedir de şampiyon olamıyoruz.

Bu forumdaki bir çok kişinin çocukluk ve gençlik Galatasaray kahramanı olduğu kuşkusuz başarılarını saymaya kalksak yoruluruz büyük bir saygı ve sevgi görmesi çok normal ama artık futbol çok değişti oyuncuların oyuna bakışı değişti taktiksel düzenler değişti eskiden en önemli mevki on numara ve forvetken şu an bekler oldu hoca uyum sağlayamıyor Liverpool efsane hocası Kenny Daglish bunu farkedip bıraktı aynı şekilde Marcelo lippi Fabio Capello gibi hocalar Avrupa sahnesinden çekildiler Ancelotti bile ite kaka götürmeye çalışıyor Real Madrid de eski görkeminden eser kalmamış Lucescu Dinamo kievle nal toplamaktan başka bir şey yapmıyor 90 larin efsane hocaları artık çok eskide kaldı demode kaldı kendini guncelleyebilen belki bir Ranieri var Mourinho bile bir nesil genç olmasına rağmen onlardan en üst takımlar için çok geride kaldı hocaların da bir eforu vardır ve artık eski dönem hocalarının eforu Avrupa futbolunu kaldiramiyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncu değişikliklerinde keşke şu kalsa dedigimizi hoca çıkarıyor keşke şu çıksa dedigimizi hoca çıkarmıyor. Bir çok kişi de bu şekilde düşünüyor ve bunu eleştiriyor umarım bu konularda öz eleştiri yapar hocamız .

Oyuncu değişikliklerinde keşke şu kalsa dedigimizi hoca çıkarıyor keşke şu çıksa dedigimizi hoca çıkarmıyor. Bir çok kişi de bu şekilde düşünüyor ve bunu eleştiriyor umarım bu konularda öz eleştiri yapar hocamız .
Dün iki forvete döndük mesela ama forvetler yanlış çift forvete Diagne mohamedle dönülmez Halille ya başlama yada forveti ikileyeceksen çıkarma adam 2012 de yaşıyor hala iki tane kule koyarım şişirir pozisyon bulurum kafasında

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri