1 sene daha cekemem bu korkagibu sene de şampiyon olamazsak son yıllardaki en uzun şampiyon olamama serimizi tekrar ediyoruz.
seneye rekor için takımın başında olacak gibi
1 sene daha cekemem bu korkagibu sene de şampiyon olamazsak son yıllardaki en uzun şampiyon olamama serimizi tekrar ediyoruz.
seneye rekor için takımın başında olacak gibi
Kasimpasa ve Trabzonspor maclarinda 2-0 onde olup yenemedik
Besiktas ve Fenerbahce maclarinda 1-0 onde olup iki macida kaybetik.
ama bazilerine gore hakem hatali , yemin ediyorum guzel kafa.
hocaninda hatalarini sayarsan objektifligine inanacagim Hayri bey diger turlu sirf hakemi kotulemek bana pek objektif gelmiyor.fb maçında hakemin 3 kritik ve benzer pozisyonda tutarsız ve rakip lehine karar vermesi tartışmaya açık bişey değil. diğer maçlar için istediğini düşün ama 4 maçı paketleyip aynı kefeye koyma
Dünkü hakemler sakincaliydi. hele o vardarlı uğursuz geberse mezarına tukururumhocaninda hatalarini sayarsan objektifligine inanacagim Hayri bey diger turlu sirf hakemi kotulemek bana pek objektif gelmiyor.
3 senedir rezil futbolun sebebi hakemler degil , 1-2 maclik hadi 3-4 maclik hakemlerden kaybetmis olabiliriz ama asil sorun hakemlerde degil.Dünkü hakemler sakincaliydi. hele o vardarlı uğursuz geberse mezarına tukururum
2 side var. Daha çok antrenör sorunu var ama bu itleri atlamam ben3 senedir rezil futbolun sebebi hakemler degil , 1-2 maclik hadi 3-4 maclik hakemlerden kaybetmis olabiliriz ama asil sorun hakemlerde degil.
Asıl mesele hakemler bize karşı kendi evimizde fb'yi kollayacak kadar rahatlar. Yönetim çok başarısız bu konuda. Bunun en önemli sebebi berbat futbolumuz ve ruhsuz futbolcular.3 senedir rezil futbolun sebebi hakemler degil , 1-2 maclik hadi 3-4 maclik hakemlerden kaybetmis olabiliriz ama asil sorun hakemlerde degil.
Dün iki forvete döndük mesela ama forvetler yanlış çift forvete Diagne mohamedle dönülmez Halille ya başlama yada forveti ikileyeceksen çıkarma adam 2012 de yaşıyor hala iki tane kule koyarım şişirir pozisyon bulurum kafasındaOyuncu değişikliklerinde keşke şu kalsa dedigimizi hoca çıkarıyor keşke şu çıksa dedigimizi hoca çıkarmıyor. Bir çok kişi de bu şekilde düşünüyor ve bunu eleştiriyor umarım bu konularda öz eleştiri yapar hocamız .
Haklisin hocam.katiliyorimDün iki forvete döndük mesela ama forvetler yanlış çift forvete Diagne mohamedle dönülmez Halille ya başlama yada forveti ikileyeceksen çıkarma adam 2012 de yaşıyor hala iki tane kule koyarım şişirir pozisyon bulurum kafasında
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pirlo yerince ne oluyor yıllardır anlayamadım. Kendi hocalığı ayrı bir fiyaskoydu pek ders çıkaramamış galiba. Hocayı eleştirmenizi anlarım da böyle vurmak manasız oluyor.Galatasaraylı olmakla hocanın takıntılarına hayran olmak arasında bir bağ mı var?
yalnız bunu fener maçı için söyleyemeyiz yahuYenilirken bile gurur duyulacak Galatasaray oluşturacaktı ama sağolsun kazanırken bile utana sıkıla muhabbetini ediyoruz yendiğimiz zaman.
Ulu Terim!