Behzat Bilge
Parçalı Üye
kazandiklarimizda da ezip gecemedik ki ama. halil 40 metreden vurup irfan can bacak arasi aldi topu. rize maci malum, antepi o dkye kadar kotu oynayan morutan sagolsun acti tavsan cikarip, konyayi yendik ama ben o kadar ezik oynadigimiz mac hatirlamiyorum real psg falan dahil, bi giresunu normal yendik. hatay da fikstur sansi 5 hafta sonra oynasak yenmemiz cok zordu zaten 90a dogru 2-1 yendik.bu söylediklerini bende dile getirdim burda, transfer politikasında hata var. bu oyuncuları fatih hoca aldırdı, orta sahanın durumu ortadayken aytaçla stoperle filan uğraştık. tamam sınır elimizi kolumuzu bağlıyor ancak ona göre planlama yapılmalıydı. şimdi deli gibi devre arası 6 numara arayacağız. fatih hocanın hataları büyük, ancak benim söylemek istediğim şey yenildiğimiz maçların çoğunu çok kötü oynayarak yenilmedik. ileri uçtaki adamlar belki de çok fazla koştular çok fazla istediler ama orta sahamız yumuşak, rakip orta sahayı fişek gibi geçip marcao ile karşı karşıya kalıyo. günümüzde böyle bir sistem yok, orta saha sonuç belirler.
kisaca takim sadece oyuncularin o gunku sansina ve bireysel becerisine bakarak ilerliyor malesef. buna son demek lazim ama diyemiyoruz iste kahroluyorum