GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 202

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
202/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu söylediklerini bende dile getirdim burda, transfer politikasında hata var. bu oyuncuları fatih hoca aldırdı, orta sahanın durumu ortadayken aytaçla stoperle filan uğraştık. tamam sınır elimizi kolumuzu bağlıyor ancak ona göre planlama yapılmalıydı. şimdi deli gibi devre arası 6 numara arayacağız. fatih hocanın hataları büyük, ancak benim söylemek istediğim şey yenildiğimiz maçların çoğunu çok kötü oynayarak yenilmedik. ileri uçtaki adamlar belki de çok fazla koştular çok fazla istediler ama orta sahamız yumuşak, rakip orta sahayı fişek gibi geçip marcao ile karşı karşıya kalıyo. günümüzde böyle bir sistem yok, orta saha sonuç belirler.
kazandiklarimizda da ezip gecemedik ki ama. halil 40 metreden vurup irfan can bacak arasi aldi topu. rize maci malum, antepi o dkye kadar kotu oynayan morutan sagolsun acti tavsan cikarip, konyayi yendik ama ben o kadar ezik oynadigimiz mac hatirlamiyorum real psg falan dahil, bi giresunu normal yendik. hatay da fikstur sansi 5 hafta sonra oynasak yenmemiz cok zordu zaten 90a dogru 2-1 yendik.
kisaca takim sadece oyuncularin o gunku sansina ve bireysel becerisine bakarak ilerliyor malesef. buna son demek lazim ama diyemiyoruz iste kahroluyorum

kazandiklarimizda da ezip gecemedik ki ama. halil 40 metreden vurup irfan can bacak arasi aldi topu. rize maci malum, antepi o dkye kadar kotu oynayan morutan sagolsun acti tavsan cikarip, konyayi yendik ama ben o kadar ezik oynadigimiz mac hatirlamiyorum real psg falan dahil, bi giresunu normal yendik. hatay da fikstur sansi 5 hafta sonra oynasak yenmemiz cok zordu zaten 90a dogru 2-1 yendik.
kisaca takim sadece oyuncularin o gunku sansina ve bireysel becerisine bakarak ilerliyor malesef. buna son demek lazim ama diyemiyoruz iste kahroluyorum
nedeni basit behsat, artık takımlar arasında uçurum yok. borç almış başını gitmiş, ona göre takım kuruyosun. anadolu takımları senin kadar gidip adamlar alıyo aynı kaliteye geldiler. hayalimizde ki avrupa devleri ile yarışan takım çok geride artık, önümüze muhteşem bi şans geldi adımızı tekrar duyuracağımız alan var marsilya maçı. bu gurubu lider bitirip devre arası takviyelerle gittiğimiz kadar gitmeliyiz.

nedeni basit behsat, artık takımlar arasında uçurum yok. borç almış başını gitmiş, ona göre takım kuruyosun. anadolu takımları senin kadar gidip adamlar alıyo aynı kaliteye geldiler. hayalimizde ki avrupa devleri ile yarışan takım çok geride artık, önümüze muhteşem bi şans geldi adımızı tekrar duyuracağımız alan var marsilya maçı. bu gurubu lider bitirip devre arası takviyelerle gittiğimiz kadar gitmeliyiz.
insallah Alper, kiziyoruz ediyoruz sinirleniyoruz belki birbirimizi kiriyoruz ama hpimizin ortak noktasi Galatasaray. hepimiz daha iyi olalim istiyoruz. insallah da olacagiz

artık bir karar verilmeli...eğer Hoca yine ağır ceza alırsa direk istifa etmeli veya ettirtmeli...zaten kötü durumdayken iyice rezil duruma düşecek yoksa Selçuk ve Necati ile...getirsinler Farioliyi...genç oyunculara modern futboldan anlayan genç hocalar lazım...Bayern bile gözünü kırpmadan 34 yaşındaki Nagelsmann'ı getirdi....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk defa bu adamin haritasini yorumlarken emin olamıyorum.hic boyle olmamisti.bu biraz da benim hocaya olan güvenimle alakali.bir iki eşiği atlamaliki bende o zaman bunlar olacak diyeyim.diyeceklerim olumlu çünkü

tabi ki hoca hakkında eleştirilecek çok şey var. mesela ilk yediğimiz goldeki amatörlüğü birilerinin çıkıp açıklaması gerekiyor.

fakat dünkü maçın sonucunu belirleyen hakem diyemeyen önce galatasaraylılığını bir sorgulasın.

- tisseranda verdiği kırmızı kartın avantaj pozisyonunda diagneye penaltı var.
- irfan ve diagnenin pozisyonlarını elinize vicdanınız koyup yanyana izleyin.
- berkanın pozisyon diagnenin kopyası olmasına rağmen bizim için asla devreye girmeyen var sistemi.

sırf penaltı çalmasın diye beleşe kırmızı verdi tisseranda. sonra da hem kırmızı hem gol olmaz diye yaptı eyyamını.

nihai hedefi maçı 1-1 bitirmek olan şerefsiz herifin son dk golü içinde patladı. herkesten çok üzülmüştür o gole.

son 4 yıl içinde oynanan fb maçlarında aleyhimize olan %100 art niyetli kararlar.

- hasan ali ceza sahasında topla voleybol oynadı, hakem cücü, oyna devam.

-bir yıl sonra arenada fenerin taçtan attığı gol, bize asla çalışmayan musleranın yaptığı penaltı.

- kadıköyde feghoulinin ayağına basıp atılan gol.

- mehmet topalın linnesin göğüsüne tekmesi.

- diagnenin iptal edilen golü ve fenerin attığı ilk gol.

bunlar bütün kamuoyunun gözünün içine bakılarak yapılan direk art niyetli kararlar fakat medyada konuşan kimse yok...
Elif elmasın attığı gol fauldu

En son 3 farklı galibiyet ne zaman aldik yemin ederim hatırlamıyorum. Bırak 4-5 gol atmayı artık 2 farklı galibiyetlere bile hasret kaldık. Bu takim gol atarken sanci çekiyor binlerce pas yaptırıyorsun rakip takim geliyor 2 boşluk bulup 10 saniyede gol atıyor. Ya şu taktiği forvette ki halili falan değiştir ya da hep beraber defolun gidin maçlarda içimiz bayılıyor artık.

Bu görece hakem hataları veya kadrodaki eksiklikler neden sadece ft zamanında varmış gibi konuşuluyor?
Ya biz riekerink'in eline cılkı çıkmış 30+ futbolcuları verip şampiyonluk beklemiş taraftarız. O kadroda sadece bruma ve sneijder vardı.
ft öne geçtiği maçları veriyor. Başında teknik direktörü olmayan fenere 3 sene önce de maçı 2-0'a getirmesine rağmen 2-2 vermişti. Bu maçta rakibin ciddi eksikleri vardı. Tisserand'ın atıldığı, sonrasında Diagne'nin gol attığı 83. dakikada gol verilse hakem çok mu iyi yönetmiş olacaktı maçı? birebir mücadelelerde de çok top kaybettik.

Eğer bu Marsilya ve Lazio maçlarında da takım başarısız olur her şeyi elimize yüzümüze bulaştırırsak bence Fatih Terim neferi Burak Elmas tarafında bile geleceği tartışılmaya başlar

Ki çok olası bu 2 maçtan 0 puanla ayrılmamız...

...artık takımlar arasında uçurum yok. borç almış başını gitmiş, ona göre takım kuruyosun. anadolu takımları senin kadar gidip adamlar alıyo aynı kaliteye geldiler. hayalimizde ki avrupa devleri ile yarışan takım çok geride artık...devre arası takviyelerle gittiğimiz kadar gitmeliyiz.
alper bey, (selam bu arada)
e teknik direktörün mahareti orada çıkıyor zaten. yoksa Ünal Aysal'ın para ve transfer saçtığı dönemde sneijder, drogba, melo gibi oyuncularla elazığ, ordu'yu, mersin idman yurdu'nu yenmeyi herkes bilir. 30 senelik teknik direktör bir zahmet farkını ortaya koysun. bu iş sadece oyuncu takviyesiyle olacaksa, bu işi bu kadar germeden yapabilecek zibilyon teknik direktör bulunur Galatasaray'a.

Herhangi bir sezonda Galatasaray'i liderin 12 puan gerisine düsürüp de Galatasaray'in basinda kalabilecek bir teknik direktör yoktur, olamaz...

Ben de diyorum ki 12 puan farktan sonra bizi FT den başkası şampiyon yapamaz.

Hatta iddalı bir şekilde ekliyorum bu yıl Terim'le birlikte şampiyon olacağız.

Şu mottoyu asla unutma, herkes şampşyon olur Trabzon asla olamaz, herkesle iddaya hazırım.

Bu yazdıklarımı çerçevelet duvara as, sezon sonu hatırlatmak zorunda kalmayayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri