GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 203

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
203/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de diyorum ki 12 puan farktan sonra bizi FT den başkası şampiyon yapamaz.

Hatta iddalı bir şekilde ekliyorum bu yıl Terim'le birlikte şampiyon olacağız.

Şu mottoyu asla unutma, herkes şampşyon olur Trabzon asla olamaz, herkesle iddaya hazırım.

Bu yazdıklarımı çerçevelet duvara as, sezon sonu hatırlatmak zorunda kalmayayım.
Gel girelim iddaaya

Ben de diyorum ki 12 puan farktan sonra bizi FT den başkası şampiyon yapamaz.

Hatta iddalı bir şekilde ekliyorum bu yıl Terim'le birlikte şampiyon olacağız.

Şu mottoyu asla unutma, herkes şampşyon olur Trabzon asla olamaz, herkesle iddaya hazırım.

Bu yazdıklarımı çerçevelet duvara as, sezon sonu hatırlatmak zorunda kalmayayım.
Çok iddialı yorumlar.

Bu görece hakem hataları veya kadrodaki eksiklikler neden sadece ft zamanında varmış gibi konuşuluyor?
Ya biz riekerink'in eline cılkı çıkmış 30+ futbolcuları verip şampiyonluk beklemiş taraftarız. O kadroda sadece bruma ve sneijder vardı.
ft öne geçtiği maçları veriyor. Başında teknik direktörü olmayan fenere 3 sene önce de maçı 2-0'a getirmesine rağmen 2-2 vermişti. Bu maçta rakibin ciddi eksikleri vardı. Tisserand'ın atıldığı, sonrasında Diagne'nin gol attığı 83. dakikada gol verilse hakem çok mu iyi yönetmiş olacaktı maçı? birebir mücadelelerde de çok top kaybettik.
Takimda iq sorunu var. Birebir mucadele kazanmak icin akilli olmak lazim. Irfan ve Mesut macta cok mutlu olmustur cunku ne zaman top ayaklarinda olsa hurra saldiran oyuncu var. Sana oyle gelen adama calim atmak dunyanin en kolay işi. Ulan biraz soluklanin, sakin olun zaten o adamlarin dripling yetenegi kisa mesafeli, topun onunde dursalar hic sanslari yok.

Takimda iq sorunu var. Birebir mucadele kazanmak icin akilli olmak lazim. Irfan ve Mesut macta cok mutlu olmustur cunku ne zaman top ayaklarinda olsa hurra saldiran oyuncu var. Sana oyle gelen adama calim atmak dunyanin en kolay işi. Ulan biraz soluklanin, sakin olun zaten o adamlarin dripling yetenegi kisa mesafeli, topun onunde dursalar hic sanslari yok.
Iq sorununun yanında butun maç panik halinde top oynadik. Top rakipteyken de top bizdeyken de. Hocamız kendi gerginliğini ve panigini oyunculara ve sahaya yansıtıyor sağolsun. Loko macinda da böyleydik.

Iq sorununun yanında butun maç panik halinde top oynadik. Top rakipteyken de top bizdeyken de. Hocamız kendi gerginliğini ve panigini oyunculara ve sahaya yansıtıyor sağolsun. Loko macinda da böyleydik.
Zaten gecen birisi yazmisti, ona da Cunku Terim cok stresli demistim, o hali de takima yansiyor. Baksana Hasan Sas bile mide bulantisiyla maclara cikiyormus. Hala kendime gelemedim yaw

2020'de cok iyi futbol oynayan sivastan 19.haftaya girilirken 10 puan gerideymisiz.ikinci yarida hemde...o sivas 2 haftada eridi tabi.sonra tam formdayken pandemi girlasina tff operasyonuyla sampiyonluk gitti.trabzonun o seneki sivasla alakasi yok,iyi de oynamıyorlar.ilk yarinin bitimine 6 hafta var daha.cok erken konusuyosunuz.pozisyon yokken gol yemeler bir omur surecek degil ya da o gol kaçırmalar.hocanin da sansinin dondugu,hocanin da bazen kicini kurtaracak topcular ortaya cikacak.ve tabi umarim hocanin istedigi ve bizim beğendiğimiz bir Galatasaray takımı da cikacak sahneye

2020'de cok iyi futbol oynayan sivastan 19.haftaya girilirken 10 puan gerideymisiz.ikinci yarida hemde...o sivas 2 haftada eridi tabi.sonra tam formdayken pandemi girlasina tff operasyonuyla sampiyonluk gitti.trabzonun o seneki sivasla alakasi yok,iyi de oynamıyorlar.ilk yarinin bitimine 6 hafta var daha.cok erken konusuyosunuz.pozisyon yokken gol yemeler bir omur surecek degil ya da o gol kaçırmalar.hocanin da sansinin dondugu,hocanin da bazen kicini kurtaracak topcular ortaya cikacak.ve tabi umarim hocanin istedigi ve bizim beğendiğimiz bir Galatasaray takımı da cikacak sahneye

hocam bu santraforlar ile gol kaçırmamız normal.

basit gol yiyoruz çünkü takımda önlibero yok ve bek oyuncuları vasat. şuan savunmada tüm yük stoperlere biniyor.

morutan-berkan-halil bu arkadaşların toy olmasıda diğer etmenler. devre arası umarım kaliteli transferler gelir.

nedeni basit behsat, artık takımlar arasında uçurum yok. borç almış başını gitmiş, ona göre takım kuruyosun. anadolu takımları senin kadar gidip adamlar alıyo aynı kaliteye geldiler. hayalimizde ki avrupa devleri ile yarışan takım çok geride artık, önümüze muhteşem bi şans geldi adımızı tekrar duyuracağımız alan var marsilya maçı. bu gurubu lider bitirip devre arası takviyelerle gittiğimiz kadar gitmeliyiz.
Kalite olarak evet, Anadolu takımlarından bir farkı yok takımın, oyun bazılarının çok gerisinde hatta...İşte tam can alıcı nokta da burası; borçla filan izah edemeyeceğin gerçekler var;

En önemli 6 oyuncusunu kaybetmiş Alanyaspor mesela; TM e baktım Buca' dan 238 bin Euro ya aldıkları oyuncu dışında bonservis ödememişler. Bulabildikleri bonservis free oyuncular (Yıllık ücreti yüksek adamlar da değiller) ve altyapıdan tamamlamışlar kadroyu. Ancak geçen yıllardaki baskın oyunlarına devam edebiliyorlar...Keza Hatay ve Konya' nın maliyetleri ne ki biri sezon başı bocalamasından sonra toparlayabildi, öbürü sezon başından beri çizgisini bozmuyor?..

Anadolu kulüplerinin işi kolay değil; eskiden milyonluk bonservis ödeyebilenler çıkardı, şimdi ne mümkün? Yoktan var etmeye çalışıyorlar; becerebilenler tutunuyor, beceremeyenler tepe üstü çakılıyor...Bütçeler azalmış olmakla birlikte, büyük-küçük takım arasında orantısal olarak çok fazla değişen bir şey yok yani...

Avrupa maçları açısından derseniz tamam da Alanya-Konya-Kasımpaşa-Kayseri' ye filan ezilmemek, baskın futbol oynamak için şimdikinden büyük bütçeler gerektiğini söylerseniz, komik olur...

Son düzenleme:
Yani diyorsunki rakiplerde insan nasil olsa onlarda puan kaybedecek? Buna bir lafim yok, kesinde öyle olacak ama kötu tarafi, bizde puanlar kaybedecegiz onun icinde bu puan fark ile isimis mucizeye kalacak.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri