Okan Mason
Büyük Kaptan
Kafaniz tam bu modda
Takim iyi yolda goremeyen gitsin badminton izlesin
Takim iyi yolda goremeyen gitsin badminton izlesin
Futbolun yanında bir de sahada baskı yapacak oyuncumuz yoktu. İrfan ve Mesut bunu çok iyi yaptı dün bunu sahada. Bizde daha Melo, Sneijder yeri geldiğinde Burak bunu çok iyi yapıyordu. Ama dün maalesef çok ezildik bu konuda.Asıl mesele hakemler bize karşı kendi evimizde fb'yi kollayacak kadar rahatlar. Yönetim çok başarısız bu konuda. Bunun en önemli sebebi berbat futbolumuz ve ruhsuz futbolcular.
Hocanın da hataları var reis hatta az değil ama kadronun büyük tecrübe sorunu var. O yüzden sene başı istediğim 2 oyuncu tipi vardı kaşar stoper ve tecrübe yaşı farketmez isterse 36 olsun bi 6 no. Takımın en önemli bölgeleri için bu 2 transferi yapmalıydık. Bu genç ve yeni kurulan takım için bana göre olmazsa olmazdı. Hem oyunu olgunlaştırırlardı hem de eldeki gençleri. Bi hata yaptık umarım devre arası telafi ederizKasimpasa ve Trabzonspor maclarinda 2-0 onde olup yenemedik
Besiktas ve Fenerbahce maclarinda 1-0 onde olup iki macida kaybetik.
ama bazilerine gore hakem hatali , yemin ediyorum guzel kafa.
yav şu avatarı kaldır seni ciddiye alamıyorum :asd :Hocanın da hataları var reis hatta az değil ama kadronun büyük tecrübe sorunu var. O yüzden sene başı istediğim 2 oyuncu tipi vardı kaşar stoper ve tecrübe yaşı farketmez isterse 36 olsun bi 6 no. Takımın en önemli bölgeleri için bu 2 transferi yapmalıydık. Bu genç ve yeni kurulan takım için bana göre olmazsa olmazdı. Hem oyunu olgunlaştırırlardı hem de eldeki gençleri. Bi hata yaptık umarım devre arası telafi ederiz
Boateng cok para istemis.vidal de pahali geldi.alamadik bu ikisini.hoca ne yapsın bu durumda?yonetimin hatasi tamamenHocanın da hataları var reis hatta az değil ama kadronun büyük tecrübe sorunu var. O yüzden sene başı istediğim 2 oyuncu tipi vardı kaşar stoper ve tecrübe yaşı farketmez isterse 36 olsun bi 6 no. Takımın en önemli bölgeleri için bu 2 transferi yapmalıydık. Bu genç ve yeni kurulan takım için bana göre olmazsa olmazdı. Hem oyunu olgunlaştırırlardı hem de eldeki gençleri. Bi hata yaptık umarım devre arası telafi ederiz
Bazılarına göre değil gerçeklere göre hatasıydı dünkü maçta 3 tane aynı pozisyonda hepsi fener lehine çaldı görmediniz kiKasimpasa ve Trabzonspor maclarinda 2-0 onde olup yenemedik
Besiktas ve Fenerbahce maclarinda 1-0 onde olup iki macida kaybetik.
ama bazilerine gore hakem hatali , yemin ediyorum guzel kafa.
Fener maçını şu şekilde es geçebiliriz; Fenere 900 tane boş kaleye kaçırsan da yenilmeyeceksin hem de 10 kişi ve öndeykenyalnız bunu fener maçı için söyleyemeyiz yahu
5 net gol pozizyonuna girdik atamadılar bu maçlık bir durum yok
bunu söylemek gerçeklerden uzak olduğumuzun göstergesiFener maçını şu şekilde es geçebiliriz; Fenere 900 tane boş kaleye kaçırsan da yenilmeyeceksin hem de 10 kişi ve öndeyken
Aynen kafada ilk boateng vardı 4m çekmişti ama sonra kimsenin afı geçmedi galibaBoateng cok para istemis.vidal de pahali geldi.alamadik bu ikisini.hoca ne yapsın bu durumda?yonetimin hatasi tamamen
Johnsonın 90da attığı emrebnin sırtına çarpıp giren frikiği bilirmisin kanka. Tsl tarihinin en dominant derbi performansıydı neler oldu girmedi top. Adamlar bi şut çekti 1-0 almışlardı maçı. Konu fener olunca olmayacak şeyler oluyor malesef.Fener maçını şu şekilde es geçebiliriz; Fenere 900 tane boş kaleye kaçırsan da yenilmeyeceksin hem de 10 kişi ve öndeyken
Oyle girmiyor ne yapalimla olmaz ki ama Alper. ayrica ben umut falan goremiyorum.bunu söylemek gerçeklerden uzak olduğumuzun göstergesi
bu adamların bu şekilde ilk galibiyeti değil, tarihe bakarsak 90'lardan bu yana iyi oynayıp çoğu maçı fenere kaybetmişiz. en yakın örnek 2012 süper final, o kadar gol pozizyonuna giriyorsun olmuyor işte top girmiyo.
sezon sonu bakın kim nerde kim ne yapmış diye yüzde 90 galatasaray sevinmiştir fenerbahçe kahır içindedir. sezon sonuna kadar yatacaklar şimdi bütün enerjilerini bizim maçta boşalttılar önümüzde binlerce örnek var, bizim genç takımımızda yoluna aslanlar gibi devam edecek çünkü umut veriyoruz geleceğe.
Biliyorum tabi. Ergun’un gotunu de biliyorum Leo Franco’yu da. Ama olayi mistik bir hale getirmeyelim. Burak’in asirtmasini halen cozemedik meselaJohnsonın 90da attığı emrebnin sırtına çarpıp giren frikiği bilirmisin kanka. Tsl tarihinin en dominant derbi performansıydı neler oldu girmedi top. Adamlar bi şut çekti 1-0 almışlardı maçı. Konu fener olunca olmayacak şeyler oluyor malesef.
Johnsonda topa öylesine Vurmuştu frikikcide degil kazmanın tekiydi gitti gol olduJohnsonın 90da attığı emrebnin sırtına çarpıp giren frikiği bilirmisin kanka. Tsl tarihinin en dominant derbi performansıydı neler oldu girmedi top. Adamlar bi şut çekti 1-0 almışlardı maçı. Konu fener olunca olmayacak şeyler oluyor malesef.
Kanka bu pozisyonda artık topçu zekası konuşur. Soldan biri sağdan biri depar atıp defansı mal etmeyi düşünmeli bence. Tercih hatalarında mastır yapmış oyuncu grubuna sahibiz yemin ediyorum. Kolej takımı gibiyiz resmenOyle girmiyor ne yapalimla olmaz ki ama Alper. ayrica ben umut falan goremiyorum.
Sadece su pozisyon bile idmanlarda siz ne yapiyosunuz sorusunu sordurtuyor. az daha oyuncularimiz birbirine takilacakti burda
Ekli dosyayı görüntüle 142299
Burda topcu zekasi konusur tabi ama calismadigimiz yerden geldi hocam modundaydilar. bak bu en basit idmanlarda bile sıkça yaptirilir hem hücumcular hem savunmacilar icin test gibidir. sunu idmanda 3 kez yapsalar burda oyuncular nerelere hareketlenecegini gosterirdi.Kanka bu pozisyonda artık topçu zekası konuşur. Soldan biri sağdan biri depar atıp defansı mal etmeyi düşünmeli bence. Tercih hatalarında mastır yapmış oyuncu grubuna sahibiz yemin ediyorum. Kolej takımı gibiyiz resmen
Oyle girmiyor ne yapalimla olmaz ki ama Alper. ayrica ben umut falan goremiyorum.
Sadece su pozisyon bile idmanlarda siz ne yapiyosunuz sorusunu sordurtuyor. az daha oyuncularimiz birbirine takilacakti burda
Ekli dosyayı görüntüle 142299
bence olaylara tam da boyle bakmamaliyiz. melo yok artik. fernandonndiaye de yok. 4 senedir takimdasin ve buson kadroyu da sen sekillendirdin. kasimpasada maci verdikten sonra mi geldi aklina hocanin 6 numara? ondan sonra melo gibi biri yok falan diyordu. abi bu nasil bi istir? bizle kafa mi yapiyor hoca? takimda melo yok diye faturayi kimseye kesemeyecek miyiz artik? 4 senedir oyun yok abi kimse bu macla dillendirmiyor durumu bu surecin getirdigi bir sey. aldırsaydı abi aldirsaydi ghezzalin gecen seneki performansina agzinin suyu akarcasina bakip onu isteyecegine takimdaki asil sorun olan gucsuz merkezi guclendirseydi. onu da biz dusunmeyelim artik abi. savunma uclumuzun maliyeti su an 20m euro, 8,7,4 de marcao heralde duz hesap yap. 3 adam bu, e abi bizim cesmeden para mi akiyor da 8 verdigin adami yedek birakabiliyorsun yerine adam alarak. aldirdiklarini 2 ay sonra kendi begenmiyor boyle bir sey var mi abi sonra da taraftar suclu oluyor bi bildigi var oluyor. olan bize oluyor2012'deki takım süper finalde neler kaçırmıştı allah aşkına, kalenin dibinden dağlara taşlara vurduk ki o takım ümit veriyodu.
bütün derbilerde öne geçmişsin, her rakibine gol atıyorsun demek ki bi potansiyel var takımda bunu görmen lazım. oyundan düşmeler oluyo evet katılıyorum bende dile getiriyorum zaten. bir tek konya maçında ezildik 60 dakika onun dışında oynadığımız her takıma kafa kafaya oynamaya çalıştık, yeri geldi kapandık akıllı oynadık.
futbolda 1 bölge bile eksik olsa ordan gol yiyip düşersin oyundan. orta sahamız vasat, berkan - taylan filan sınır olmasa normalde forma şansı bulamaz bunu görmek lazım. fernandolu ndiayeli orta sahayı bizde özlüyoruz, melo vardı o bölgeyi kapatırdı. transfer dönemi herkesin odaklanması gereken tek yer orta sahadır. 6 numaran varsa maçları 0-0 tutarsın kerem ile ani çıkışlarda gol atıp kazanırsın. dün yediğimiz 2.gol taylan'ın rakibini bırakması ile oluşan pozizyon. sert basan eski fernando eski josef gibi adamlar öyle rahat şut çektirirler mi? dün o golü yemesen hakemde golünü verse kazanıp farkı kaçırdık diyecekti herkes. biraz olaylara böyle bakalım.
bu söylediklerini bende dile getirdim burda, transfer politikasında hata var. bu oyuncuları fatih hoca aldırdı, orta sahanın durumu ortadayken aytaçla stoperle filan uğraştık. tamam sınır elimizi kolumuzu bağlıyor ancak ona göre planlama yapılmalıydı. şimdi deli gibi devre arası 6 numara arayacağız. fatih hocanın hataları büyük, ancak benim söylemek istediğim şey yenildiğimiz maçların çoğunu çok kötü oynayarak yenilmedik. ileri uçtaki adamlar belki de çok fazla koştular çok fazla istediler ama orta sahamız yumuşak, rakip orta sahayı fişek gibi geçip marcao ile karşı karşıya kalıyo. günümüzde böyle bir sistem yok, orta saha sonuç belirler.bence olaylara tam da boyle bakmamaliyiz. melo yok artik. fernandonndiaye de yok. 4 senedir takimdasin ve buson kadroyu da sen sekillendirdin. kasimpasada maci verdikten sonra mi geldi aklina hocanin 6 numara? ondan sonra melo gibi biri yok falan diyordu. abi bu nasil bi istir? bizle kafa mi yapiyor hoca? takimda melo yok diye faturayi kimseye kesemeyecek miyiz artik? 4 senedir oyun yok abi kimse bu macla dillendirmiyor durumu bu surecin getirdigi bir sey. aldırsaydı abi aldirsaydi ghezzalin gecen seneki performansina agzinin suyu akarcasina bakip onu isteyecegine takimdaki asil sorun olan gucsuz merkezi guclendirseydi. onu da biz dusunmeyelim artik abi. savunma uclumuzun maliyeti su an 20m euro, 8,7,4 de marcao heralde duz hesap yap. 3 adam bu, e abi bizim cesmeden para mi akiyor da 8 verdigin adami yedek birakabiliyorsun yerine adam alarak. aldirdiklarini 2 ay sonra kendi begenmiyor boyle bir sey var mi abi sonra da taraftar suclu oluyor bi bildigi var oluyor. olan bize oluyor