GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 216

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,1K
Sayfa
216/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Nestor Fernando Muslera Micol
2 Marcos do Nascimento Teixeira
3 Victor Enok Nelsson
4 Christian Luyindama Nekadio
5 Patrick John Miguel van Aanholt
6 Sacha Boey
7 DeAndre Roselle Yedlin
8 Omar Elabdellaoui
9 Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva
10 Alexandru Cicâldău
11 Olimpiu Vasile Moruţan
12 Ryan Guno Babel
13 Sofiane Feghouli
14 Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
15 Mbaye Diagne
16 Jesse Tamunobaraboye Sekidika
17 Valentine James Ozornwafor

Suan elimizde 17 yabanci var. Seneye 12 yabanciya izin veriliyor. 1 yabanci alabilmek icin 6 yabanci yollamamiz lazim.
Seneye o kural işlemez. en fazla böyle kalir

ulan sarhoş olduğunda eski sevgiliye yazarsın ne bileyim fb'a instagrama post/hikaye atarsın adam gelip foruma yazıyor
ne garip bir yer yaw bura
3 Victor Enok Nelsson
6 Sacha Boey
7 DeAndre Roselle Yedlin
8 Omar Elabdellaoui
10 Alexandru Cicâldău
12 Ryan Guno Babel
13 Sofiane Feghouli
15 Mbaye Diagne

ulan sarhoş olduğunda eski sevgiliye yazarsın ne bileyim fb'a instagrama post/hikaye atarsın adam gelip foruma yazıyor
ne garip bir yer yaw bura
Garip mi değil mi bilmiyorum ama burada geçirdiğim sürenin %80'i falan dediğin şekilde oluyor, özellikle pandemi başladığından beri sanki karşımda bir arkadaş varmış gibi meze yapıyorum çoğu zaman forumu.

Eminim çok kişi aynı durumdadır, zaten dikkat ettiysen cümleler devrilmeye, saçmalaşmaya başlıyor illa ki farkediliyordur.

Şu an aramızda olmayan forumu bırakmış dinozorlar vardı, beni de onlar alıştırdı bu işe.

Konuyla alakasız olacak biraz ama hocanın son iki derbi maçındaki gereksiz sinirini stresini neye bağlıyorsun? Sadece son 2 maçta da değil, sanki son dönemde genel olarak derbilerde sorun yaşıyoruz gibi.

Son iki maçta da haksız yere yenildik bundan bahsetmiyorum, ne fener ne bjk galibiyeti haketmedi ama hoca ne bileyim böyle bir gereksiz stresli yaşıyor gibi bu maçlarda bu da doğal olarak kararlarını olumsuz etkiliyor.

Sence bunun sebebi ne?
Abi valla inan çarşamba günü arkadaşla direkt bu konuyu konuştuk. Konu gerginliğin bize yaramadığından açıldı hatta.

Biz 2 senedir Kadıköy'de koyuyoruz ve bunun en büyük sebebi başta hoca olmak üzere sakin kalmamız. Saha içi karıştığında bile hoca olaya müdahil olmuyor, sadece futbola odaklanıyor. Bunun sonucunda da galip geliyoruz çünkü biz 96'dan beri kağıt üzerinde 4-5 maç hariç hep bunlardan iyi takımdık. Bunların bizi yenebilmesi için ilk yapmaları gereken şey bizi sinirlendirmek, olayı başka boyuta çekmek. Adamlar maçı kazanmak için o dönemdeki yıldızımız Arda'yı maç öncesi ısınma sırasında çığrından çıkardı. (Maç öncesi taraftara giden Arda'ya Baroni'nin müdahale olayı) O yüzden de son maçta bizim taraftara çok kızdım. Ortada bir şey yok sahaya her şeyi atıyorlar. Kardeşim oyuncu zaten gerilmeye hazır çünkü kendi sahamızda kazanmamız lazım. Siz durduk yere oyuncularında neden daha fazla gerilmesine neden oluyorsunuz ki ilk yarıda ortalığın karıştığı o pozisyonda (Mesut'un saha atılan maddelerin birini hakeme vermeye kalktığı pozisyon) oyun gerilmekle kalmadı, sarı kart görmeye en yatkın oyuncularımızdan birisi olan Marcao sarı gördü.

Bu tip olaylar hocanın da gerilmesine neden oluyor futbolcular gibi. Hoca o kadar gerildi ki dışarı çıkmayan topa müdahale falan etti, kontrolü kaybetti artık sinirden. Ama asıl sebebi o değil tabi. Bir kere 9 puan fark vardı liderle, o yüzden fener maçı olmasının dışında kazanılması gereken bir maçtı. Ligde futbol olarak işler çok iyi gitmiyor, genç takımız çalışıyoruz ama çalıştıklarımızı sahaya yansıtamıyoruz muhtemelen onun siniri. Yakalıyoruz pozisyonları atamıyoruz, atsak maç kopacak sonra saçma sapan bir gol yiyoruz. Belki bu düşünce, bunun stresi. 3 yıldır TFF'nin bize ve hocaya yaptığı haksızlıklar hakemin en ufak yanlış kararında bizde olduğu gibi hocada da "yine mi" sorusunu getiriyordur ki o bizden daha fazla bilgiye sahiptir bu konuda, içeriden bilgi alıyordur ona bakış konusunda (Servet Yardımcı vs) Hani birisinin sizi sevmediğini bildiğinizde, ona gıcık olduğunuzda her hareketi batar ya size o misal. Kadıköy'de 2 senedir sakin kaldığından bahsettim abi ama adam senden, benden daha Galatasaraylı belki de, bu ve Adanalılığı birleşince derbilerde taraftar moduna geçiveriyor çoğu zaman. :asd: Ama onu Galatasaraylı Fatih yapan tarafı da bu tarafı. Profesyonelce mi, doğru mu? Değil ama böyle..

Abi valla inan çarşamba günü arkadaşla direkt bu konuyu konuştuk. Konu gerginliğin bize yaramadığından açıldı hatta.

Biz 2 senedir Kadıköy'de koyuyoruz ve bunun en büyük sebebi başta hoca olmak üzere sakin kalmamız. Saha içi karıştığında bile hoca olaya müdahil olmuyor, sadece futbola odaklanıyor. Bunun sonucunda da galip geliyoruz çünkü biz 96'dan beri kağıt üzerinde 4-5 maç hariç hep bunlardan iyi takımdık. Bunların bizi yenebilmesi için ilk yapmaları gereken şey bizi sinirlendirmek, olayı başka boyuta çekmek. Adamlar maçı kazanmak için o dönemdeki yıldızımız Arda'yı maç öncesi ısınma sırasında çığrından çıkardı. (Maç öncesi taraftara giden Arda'ya Baroni'nin müdahale olayı) O yüzden de son maçta bizim taraftara çok kızdım. Ortada bir şey yok sahaya her şeyi atıyorlar. Kardeşim oyuncu zaten gerilmeye hazır çünkü kendi sahamızda kazanmamız lazım. Siz durduk yere oyuncularında neden daha fazla gerilmesine neden oluyorsunuz ki ilk yarıda ortalığın karıştığı o pozisyonda (Mesut'un saha atılan maddelerin birini hakeme vermeye kalktığı pozisyon) oyun gerilmekle kalmadı, sarı kart görmeye en yatkın oyuncularımızdan birisi olan Marcao sarı gördü.

Bu tip olaylar hocanın da gerilmesine neden oluyor futbolcular gibi. Hoca o kadar gerildi ki dışarı çıkmayan topa müdahale falan etti, kontrolü kaybetti artık sinirden. Ama asıl sebebi o değil tabi. Bir kere 9 puan fark vardı liderle, o yüzden fener maçı olmasının dışında kazanılması gereken bir maçtı. Ligde futbol olarak işler çok iyi gitmiyor, genç takımız çalışıyoruz ama çalıştıklarımızı sahaya yansıtamıyoruz muhtemelen onun siniri. Yakalıyoruz pozisyonları atamıyoruz, atsak maç kopacak sonra saçma sapan bir gol yiyoruz. Belki bu düşünce, bunun stresi. 3 yıldır TFF'nin bize ve hocaya yaptığı haksızlıklar hakemin en ufak yanlış kararında bizde olduğu gibi hocada da "yine mi" sorusunu getiriyordur ki o bizden daha fazla bilgiye sahiptir bu konuda, içeriden bilgi alıyordur ona bakış konusunda (Servet Yardımcı vs) Hani birisinin sizi sevmediğini bildiğinizde, ona gıcık olduğunuzda her hareketi batar ya size o misal. Kadıköy'de 2 senedir sakin kaldığından bahsettim abi ama adam senden, benden daha Galatasaraylı belki de, bu ve Adanalılığı birleşince derbilerde taraftar moduna geçiveriyor çoğu zaman. :asd: Ama onu Galatasaraylı Fatih yapan tarafı da bu tarafı. Profesyonelce mi, doğru mu? Değil ama böyle..
👍👍👍

3 Victor Enok Nelsson
6 Sacha Boey
7 DeAndre Roselle Yedlin
8 Omar Elabdellaoui
10 Alexandru Cicâldău
12 Ryan Guno Babel
13 Sofiane Feghouli
15 Mbaye Diagne

Suan elimizde 17 yabanci var. Seneye 12 yabanciya izin veriliyor. 1 yabanci alabilmek icin 6 yabanci yollamamiz lazim.
Babel + fegh sözlesmeleri bitiyor etti 15
Sekidika + ozorn yollanilir etti 13
Yedlin/ omardan biri gitti etti 12
Assuncao kiralikti etti 11

İstifa etmesini istemekle gitsin diye Galatasaray'ın kaybetmesini istemek farklı şeyler. İstifa diyenlere bir lafım yok. İkincisi hastalıklı bir düşünce; kötü hoca olarak bakılabilir ama bu yüzden Galatasaray'ın kötülüğünü istemek kabul edilebilir değil. Terim yani bu Tudor falan da değil.
Ben kazanalim ama istifa etsin diyorum. En mantiklisi bu xd

La Kadıköy'den dolmuşa atladık Taksim. Taksim'den her zaman olan dolmuşları bulamadık derken şifondu zorladık ve eve vardık. Günaydın gerçek Galatasaray'lı dostlar. Osman gibi kaçak dövüşenler hariç. Eyvallah.

tüh yav kaçırdık

Ekran görüntüsü 2021-06-29 233456.webp

40:24 de Beyaz Tofaş'ın önünde elinde telefon olan abi Fanatik Fenerbahçe'li 20 yıldan fazladır hiç bir fırsatı kaçırmadan bu rekabeti dibine kadar yaparız.

Son FB derbisinden önce yürürken bir kaç kez denk geldim, görmemezlikten geldi ama yüz ifadesi maçtan hiç umudunun olmadığın belli ediyordu.

Maçtan sonra bir akşam markette denk geldim, dedim eyvah sıçtık şimdi fena saracak. Yine baktım hiç ses yok ben dedim FT kaldığı sürece bunlar olacak yapacak bir şey yok. Oda dedi futbol falan kalmadı ya hiç bir takım top oynamıyor ve hiç bir keyfi kalmadı. Dedim işte bizde birbirimizi arada yenince artık bunla tatmin oluyoruz.

Düşün hiç bir fırsatı kaçırmayan yılların hasta FB'lisi bile maç sonrası mutlu değil. Bence BJK'lıların da çoğu dahil bir çok taraftar şu an böyle. Kimse oynanan rezil futboldan memnun değil ve dolu.

Ondan sonra da yok efendim FT gitsin diye GS kaybetsin isteniyormuş falanmış filanmış İnter Milan'mış bunları bir geçelim.

Osman ne yaptı ustad
Mesela yeri geldi bu konuda çata çat tartıştığımız kişiler oldu. Hayri ahbap gibi Gökhan Gel, Şükrü Erden v.s. adamlar aslanlar gibi gelip alıntı yapıp tartışıyor yeri geldi seninle ve hepsi ile de konuştuk anlaştık veya anlaşamadık bunlar doğal şeyler. Doğal olmayanlar içinde adımızın geçtiği konularda kimlerin haha tepkisi verdiğini veya ne yaptığını iyi takip ederim.

Mesela yeri geldi bu konuda çata çat tartıştığımız kişiler oldu. Hayri ahbap gibi Gökhan Gel, Şükrü Erden v.s. adamlar aslanlar gibi gelip alıntı yapıp tartışıyor yeri geldi seninle ve hepsi ile de konuştuk anlaştık veya anlaşamadık bunlar doğal şeyler. Doğal olmayanlar içinde adımızın geçtiği konularda kimlerin haha tepkisi verdiğini veya ne yaptığını iyi takip ederim.

Sende suan kendisini alintilamayip benim uzerimden msj yolluyosun herife ustad. Sorsana niye boylesin sen olm diye. Verecek bi cevabi vardir eminim. Osman kiymetli 1 dostumuz, terimciler icerisinde akli basinda tek kisi olabilir. Yanlis anlasilmalari ortadan kaldiralim

Valla muhattap olupta prim yapmani istemem senin gibi bi kactane daha denk geldi daha evvel muhabbet sonrasi mağdur edebiyati yapitilar sonra bi iki zipir da gariban uyelere yukleniyolar diye hak falan aramaya calistilar. hakikaten tam olarak problemin ne anlamis degilim.benden bahsettiginden bile emin olamamistim. 2 damla alkol aldi diye biseyler zirvalamistir dedim fakat halen ayni kafadasin. Anlatta bilelim bakalim sorun ne tam olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri