GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 217

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,1K
Sayfa
217/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende suan kendisini alintilamayip benim uzerimden msj yolluyosun herife ustad. Sorsana niye boylesin sen olm diye. Verecek bi cevabi vardir eminim. Osman kiymetli 1 dostumuz, terimciler icerisinde akli basinda tek kisi olabilir. Yanlis anlasilmalari ortadan kaldiralim
Soru sordun saygı gösterip cevap verdim. Bu sırada kendisi sormuş ona da cevap veriyorum sıkıtı yok, alıntı yapana soru sorana cevap veririm.

Valla muhattap olupta prim yapmani istemem senin gibi bi kactane daha denk geldi daha evvel muhabbet sonrasi mağdur edebiyati yapitilar sonra bi iki zipir da gariban uyelere yukleniyolar diye hak falan aramaya calistilar. hakikaten tam olarak problemin ne anlamis degilim.benden bahsettiginden bile emin olamamistim. 2 damla alkol aldi diye biseyler zirvalamistir dedim fakat halen ayni kafadasin. Anlatta bilelim bakalim sorun ne tam olarak
Bilmukabele, mağdur edebiyatı yapma gibi bir düşünceye hiç bir zaman girmem. Hak arama gibi bir konu olursa her zaman sonuna kadar dik dururuz. Merak etme bir garibanlığımız yok çok şükür, nerede sert bir laf gelirse aynı şekilde cevap vermesini ve dimdik durmayı ve gerekirse (ban v.s. gibi durum) gitmeyi de biliriz.

Soruna gelince daha önce burada Terime yönelik eleştirilerde üyelere yapılan kuş imaları v.s. kimse kimseye GS'lılığını ispat etmek zorunda değil. Ha buna rağmen çok şükür Facebook v.s. de çok eski arkadaşlarımdan tut (hem tribün hem okul) son yıllarda tanıdığım, hatta forum dan bile dost olduğum bir kaç arkadaş çok şükür bilirler. Böyle GS'lılık tespitleri imalar v.s. hiç belli olmaz bu konuda ne nerede ağır basar.

Ondan sonra burada bu konu üzerinden bir açık bulamayınca tartıştığımız ve bize yapılan bazı mesajlara da haha olayı hepsini biliriz de sen merak etme sana bir şey olmaz. Dediğim gibi burada mesaj yazarken her mesajımı son mesajım gibi yazıyorum. Çünkü eleştiriden ve ifade özgürlüğü yüzünden illaki bir ara tamamen ihraç edileceğim. Zaten bu konu da daha önce bununla ilgili bilgiler açık açık yazıldı.

Bu arada yazdığın üsluba bakınca ki bunu bir tek bu mesaj üzerinden söylemiyorum her zaman ki tarzın da merak etme. Zaten senin üzerinden prim yapacaksam aman eksik kalsın, arada zırvalarız aynı kafada oluruz ama her zaman dediğimizin de arkasında oluruz. Eyvallah.

Soru sordun saygı gösterip cevap verdim. Bu sırada kendisi sormuş ona da cevap veriyorum sıkıtı yok, alıntı yapana soru sorana cevap veririm.

Bilmukabele, mağdur edebiyatı yapma gibi bir düşünceye hiç bir zaman girmem. Hak arama gibi bir konu olursa her zaman sonuna kadar dik dururuz. Merak etme bir garibanlığımız yok çok şükür, nerede sert bir laf gelirse aynı şekilde cevap vermesini ve dimdik durmayı ve gerekirse (ban v.s. gibi durum) gitmeyi de biliriz.

Soruna gelince daha önce burada Terime yönelik eleştirilerde üyelere yapılan kuş imaları v.s. kimse kimseye GS'lılığını ispat etmek zorunda değil. Ha buna rağmen çok şükür Facebook v.s. de çok eski arkadaşlarımdan tut (hem tribün hem okul) son yıllarda tanıdığım, hatta forum dan bile dost olduğum bir kaç arkadaş çok şükür bilirler. Böyle GS'lılık tespitleri imalar v.s. hiç belli olmaz bu konuda ne nerede ağır basar.

Ondan sonra burada bu konu üzerinden bir açık bulamayınca tartıştığımız ve bize yapılan bazı mesajlara da haha olayı hepsini biliriz de sen merak etme sana bir şey olmaz. Dediğim gibi burada mesaj yazarken her mesajımı son mesajım gibi yazıyorum. Çünkü eleştiriden ve ifade özgürlüğü yüzünden illaki bir ara tamamen ihraç edileceğim. Zaten bu konu da daha önce bununla ilgili bilgiler açık açık yazıldı.

Bu arada yazdığın üsluba bakınca ki bunu bir tek bu mesaj üzerinden söylemiyorum her zaman ki tarzın da merak etme. Zaten senin üzerinden prim yapacaksam aman eksik kalsın, arada zırvalarız aynı kafada oluruz ama her zaman dediğimizin de arkasında oluruz. Eyvallah.
Biraz sakin olup korkmadan tane tane yazabilir misin. Hiç biseye cevap vermemissin kefenimi giydim yorum yapıyorum gibi biseyler yazmissin ne demek istedigin anlasilmiyor.
Ozellikle su haha mevzusu nedir iki kere söylemişsin onu bi acikla istersen.
Sana gsli degilsin falan dedigimide hatırlamıyorum zaten seni paylastigin bi iki komikli fotograf disinda hic hatırlamıyorum.
Sakince seni uzen inciten kıran olay neyse en basindan itibaren anlatir misin

Mesela yeri geldi bu konuda çata çat tartıştığımız kişiler oldu. Hayri ahbap gibi Gökhan Gel, Şükrü Erden v.s. adamlar aslanlar gibi gelip alıntı yapıp tartışıyor yeri geldi seninle ve hepsi ile de konuştuk anlaştık veya anlaşamadık bunlar doğal şeyler. Doğal olmayanlar içinde adımızın geçtiği konularda kimlerin haha tepkisi verdiğini veya ne yaptığını iyi takip ederim.

Birgün Hayri cund, Gökhan Kim ve Berkant Gökçe bir Alman barına gitmişler.

Gökhan Kim benim karnım çok aç burda alaman döneri var mıdır diye sormuş garsona, efendim biz yapmıyoruz ama köşede nefis Türk döneri satan bir dükkan var arzu ederseniz hemen sipariş edeyim demiş.Gökhan hiddetlenmiş, ne yapayım ulan ben Türk dönerini , dünyanın en iyi döneri Alman döneridir, iştahımı kaçırdın demiş.

Berkant araya girmiş reis boşver Türk döneri zaten pahalı olur gel bira yanına sosis söyleyelim demiş ve cebinden 200 TL çıkarıp garsona uzatmış , dostum masayı donat demiş.Garson yüklü bir bankanot almanın heyecanıyla emredersiniz efendim deyip hızlı adımlarla uzaklaşmış.

O sırada hayri unuttuğu forum şifresi için adminlerden biriyle yazışmaktaymış.

Berkant ona : Bırak abi ya hala şu forumla mı uğraşıyorsun , hepsi militan Erdoğan düşmanı , memleketin değerini bilmiyorlar yok faiz aşağı dolar yukarı, Türk lirasının kıymetini bilsinler diye sesini yükseltmiş.

Hayri tek kaşını kaldırıp, böyle rüyanın demiş..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz sakin olup korkmadan tane tane yazabilir misin. Hiç biseye cevap vermemissin kefenimi giydim yorum yapıyorum gibi biseyler yazmissin ne demek istedigin anlasilmiyor.
Sana gsli degilsin falan dedigimide hatırlamıyorum zaten seni paylastigin bi iki komikli fotograf disinda hic hatırlamıyorum.
Yok yok çok korktum ve masanın altına saklandım.

Osman sakin ol seni hiç iyi görmüyorum.. Sanki yanlış birşeyler yapacak gibisin

Vereceğim cevapları gayet açık ve net verdim, başka soracağın bir soru varsa bu şeklide emir kipinde sormadan sor onu da cevaplarım. Ha bu tarzla devam edersen cevap falan alamazsın.
Peki kibar konuscam
Bahsettiginiz ve bana sarmaniza vesile olan HAHA mevzusu nedir bayım.
Size ne zaman cimbomlu degilsiniz demisim.
Ya daha cok soru varda sakinlesip cevap vermiyorsun bu ikisi ile baslangic yapalım

1Fernando MusleraKALECİ34
13İsmail ÇipeKALECİ25
50Jankat YılmazKALECİ16
98Berk BalabanKALECİ20
99Fatih ÖztürkKALECİ34
2DeAndre YedlinDEFANS27
3Omar ElabdellaouiDEFANS29
5Alpaslan ÖztürkDEFANS27
6Patrick Van AanholtDEFANS30
24Işık Kaan ArslanDEFANS19
25Victor NelssonDEFANS22
27Christian LuyindamaDEFANS26
45MarcaoDEFANS24
93Sacha BoeyDEFANS20
4Taylan AntalyalıORTA SAHA25
7Kerem AktürkoğluORTA SAHA22
8Ryan BabelORTA SAHA34
12Gustavo AssunçaoORTA SAHA20
19Ömer BayramORTA SAHA29
21Olimpiu MorutanORTA SAHA21
22Berkan KutluORTA SAHA22
30Atalay BabacanORTA SAHA20
33Alexandru CicaldauORTA SAHA23
35Aytaç KaraORTA SAHA27
54Emre KılınçORTA SAHA26
63Bartuğ ElmazORTA SAHA17
66Arda TuranORTA SAHA33
89Sofiane FeghouliORTA SAHA31
11Mostafa MohamedFORVET23
17Oğulcan ÇağlayanFORVET24
34Eren AydınFORVET17
53Barış Alper YılmazFORVET20
67Halil DervişoğluFORVET21
90Mbaye Diagne

Peki kibar konuscam
Ya daha cok soru varda sakinlesip cevap vermiyorsun bu ikisi ile baslangic yapalım
Bana direk demedin yukarıda bahsettim ama sanırım tam anlaşılmamış sıkıntı yok, genel tartışmaların içinde geçen konular.

Diğer soru mesela biri ile tartışırken biri bana bir laf söylediğinde haha diye verdiğin tepkiler şimdi bırakalım bu işleri senin hiç farkında değilim v.s. falan ha benim açımdan olsan da bana fark etmez olmasan da.

Başka sorun varsa buyur sor.

Peki kibar konuscam
Ha işte daha şurada son alıntılarındaki örnekler bile yetiyor. Şu şunun gibi bu bunun gibi. Ama sen devam et sor açılırsın ferahlarsın.

Bana direk demedin yukarıda bahsettim ama sanırım tam anlaşılmamış sıkıntı yok, genel tartışmaların içinde geçen konular.

Diğer soru mesela biri ile tartışırken biri bana bir laf söylediğinde haha diye verdiğin tepkiler şimdi bırakalım bu işleri senin hiç farkında değilim v.s. falan ha benim açımdan olsan da bana fark etmez olmasan da.

Başka sorun varsa buyur sor.
Verilen tepkimelerin bile sorun teskil ettiği ve inziva saatimde icip icip adimi haykirarark aglanabilecek bi donemdeyiz artik demek.
Aslinda bu kisim bile pek cok seye cevap.
Kimlerle muhatap oluyorum yav.
Var gozlerin hangi renk

Verilen tepkimelerin bile sorun teskil ettiği ve inziva saatimde icip icip adimi haykirarark aglanabilecek bi donemdeyiz artik demek.
Aslinda bu kisim bile pek cok seye cevap.
Kimlerle muhatap oluyorum yav.
Var gozlerin hangi renk
Verilen tepkiler, şurada son attığın mesajlar (güya benim dışında olan şu ve bu diye dediğin) her zaman ki tarzın işte söylediğim ne varsa arkasındayım. Çünkü haklı çıkartıyorsun, gerçekten bir çok şeye cevap.

Verilen tepkiler, şurada son attığın mesajlar (güya benim dışında olan şu ve bu diye dediğin) her zaman ki tarzın işte söylediğim ne varsa arkasındayım. Çünkü haklı çıkartıyorsun, gerçekten bir çok şeye cevap.
Tamam neyse cok uzatma anlasilan cok kirilmis uzulmussun. derdin ne dogru duzgun anlatamadin bile. Dedigim gibi farkinda olmadigim kisilerdensin meseleyi devam ettireceksen alintini genel sohbette tasi oradan devam edelim imparatorun konusunu daha fazla kirletme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri