Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
Ft hocama karşı kalkışmalara tepkin nedirYa siz ne anlatıyorsunuz birader
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ft hocama karşı kalkışmalara tepkin nedirYa siz ne anlatıyorsunuz birader
Soru sordun saygı gösterip cevap verdim. Bu sırada kendisi sormuş ona da cevap veriyorum sıkıtı yok, alıntı yapana soru sorana cevap veririm.Sende suan kendisini alintilamayip benim uzerimden msj yolluyosun herife ustad. Sorsana niye boylesin sen olm diye. Verecek bi cevabi vardir eminim. Osman kiymetli 1 dostumuz, terimciler icerisinde akli basinda tek kisi olabilir. Yanlis anlasilmalari ortadan kaldiralim
Bilmukabele, mağdur edebiyatı yapma gibi bir düşünceye hiç bir zaman girmem. Hak arama gibi bir konu olursa her zaman sonuna kadar dik dururuz. Merak etme bir garibanlığımız yok çok şükür, nerede sert bir laf gelirse aynı şekilde cevap vermesini ve dimdik durmayı ve gerekirse (ban v.s. gibi durum) gitmeyi de biliriz.Valla muhattap olupta prim yapmani istemem senin gibi bi kactane daha denk geldi daha evvel muhabbet sonrasi mağdur edebiyati yapitilar sonra bi iki zipir da gariban uyelere yukleniyolar diye hak falan aramaya calistilar. hakikaten tam olarak problemin ne anlamis degilim.benden bahsettiginden bile emin olamamistim. 2 damla alkol aldi diye biseyler zirvalamistir dedim fakat halen ayni kafadasin. Anlatta bilelim bakalim sorun ne tam olarak
Biraz sakin olup korkmadan tane tane yazabilir misin. Hiç biseye cevap vermemissin kefenimi giydim yorum yapıyorum gibi biseyler yazmissin ne demek istedigin anlasilmiyor.Soru sordun saygı gösterip cevap verdim. Bu sırada kendisi sormuş ona da cevap veriyorum sıkıtı yok, alıntı yapana soru sorana cevap veririm.
Bilmukabele, mağdur edebiyatı yapma gibi bir düşünceye hiç bir zaman girmem. Hak arama gibi bir konu olursa her zaman sonuna kadar dik dururuz. Merak etme bir garibanlığımız yok çok şükür, nerede sert bir laf gelirse aynı şekilde cevap vermesini ve dimdik durmayı ve gerekirse (ban v.s. gibi durum) gitmeyi de biliriz.
Soruna gelince daha önce burada Terime yönelik eleştirilerde üyelere yapılan kuş imaları v.s. kimse kimseye GS'lılığını ispat etmek zorunda değil. Ha buna rağmen çok şükür Facebook v.s. de çok eski arkadaşlarımdan tut (hem tribün hem okul) son yıllarda tanıdığım, hatta forum dan bile dost olduğum bir kaç arkadaş çok şükür bilirler. Böyle GS'lılık tespitleri imalar v.s. hiç belli olmaz bu konuda ne nerede ağır basar.
Ondan sonra burada bu konu üzerinden bir açık bulamayınca tartıştığımız ve bize yapılan bazı mesajlara da haha olayı hepsini biliriz de sen merak etme sana bir şey olmaz. Dediğim gibi burada mesaj yazarken her mesajımı son mesajım gibi yazıyorum. Çünkü eleştiriden ve ifade özgürlüğü yüzünden illaki bir ara tamamen ihraç edileceğim. Zaten bu konu da daha önce bununla ilgili bilgiler açık açık yazıldı.
Bu arada yazdığın üsluba bakınca ki bunu bir tek bu mesaj üzerinden söylemiyorum her zaman ki tarzın da merak etme. Zaten senin üzerinden prim yapacaksam aman eksik kalsın, arada zırvalarız aynı kafada oluruz ama her zaman dediğimizin de arkasında oluruz. Eyvallah.
Mesela yeri geldi bu konuda çata çat tartıştığımız kişiler oldu. Hayri ahbap gibi Gökhan Gel, Şükrü Erden v.s. adamlar aslanlar gibi gelip alıntı yapıp tartışıyor yeri geldi seninle ve hepsi ile de konuştuk anlaştık veya anlaşamadık bunlar doğal şeyler. Doğal olmayanlar içinde adımızın geçtiği konularda kimlerin haha tepkisi verdiğini veya ne yaptığını iyi takip ederim.
Yok yok çok korktum ve masanın altına saklandım.Biraz sakin olup korkmadan tane tane yazabilir misin. Hiç biseye cevap vermemissin kefenimi giydim yorum yapıyorum gibi biseyler yazmissin ne demek istedigin anlasilmiyor.
Ozellikle su haha mevzusu nedir iki kere söylemişsin onu bi acikla istersen.
Sana gsli degilsin falan dedigimide hatırlamıyorum zaten seni paylastigin bi iki komikli fotograf disinda hic hatırlamıyorum.
Sakince seni uzen inciten kıran olay neyse en basindan itibaren anlatir misin
Osman sakin ol seni hiç iyi görmüyorum.. Sanki yanlış birşeyler yapacak gibisinBiraz sakin olup korkmadan tane tane yazabilir misin. Hiç biseye cevap vermemissin kefenimi giydim yorum yapıyorum gibi biseyler yazmissin ne demek istedigin anlasilmiyor.
Ozellikle su haha mevzusu nedir iki kere söylemişsin onu bi acikla istersen.
Sana gsli degilsin falan dedigimide hatırlamıyorum zaten seni paylastigin bi iki komikli fotograf disinda hic hatırlamıyorum.
Sakince seni uzen inciten kıran olay neyse en basindan itibaren anlatir misin
Tamam simdi cik cevap ver son mesajdaki suallereYok yok çok korktum ve masanın altına saklandım.
Vereceğim cevapları gayet açık ve net verdim, başka soracağın bir soru varsa bu şeklide emir kipinde sormadan sor onu da cevaplarım. Ha bu tarzla devam edersen cevap falan alamazsın.Tamam simdi cik cevap ver son mesajdaki suallere
Bu herif kim ustad facebookdaki arkdaslarindan falan bahsediyor bana. daha evvel boyle bi tartismayi enson umit catar varken yasamistim.Osman sakin ol seni hiç iyi görmüyorum.. Sanki yanlış birşeyler yapacak gibisin
Ulan Ümit Catar dedinde onunla kavga etmistim kil etmişti beni. Ceza yemiştik sanirsamBu herif kim ustad facebookdaki arkdaslarindan falan bahsediyor bana. daha evvel boyle bi tartismayi enson umit catar varken yasamistim.

Peki kibar konuscamVereceğim cevapları gayet açık ve net verdim, başka soracağın bir soru varsa bu şeklide emir kipinde sormadan sor onu da cevaplarım. Ha bu tarzla devam edersen cevap falan alamazsın.
Bunun gibi tam uçurtmaydi o da yav ip bagla ucur.Ulan Ümit Catar dedinde onunla kavga etmistim kil etmişti beni. Ceza yemiştik sanirsam![]()
| 1 | Fernando Muslera | KALECİ | 34 |
| 13 | İsmail Çipe | KALECİ | 25 |
| 50 | Jankat Yılmaz | KALECİ | 16 |
| 98 | Berk Balaban | KALECİ | 20 |
| 99 | Fatih Öztürk | KALECİ | 34 |
| 2 | DeAndre Yedlin | DEFANS | 27 |
| 3 | Omar Elabdellaoui | DEFANS | 29 |
| 5 | Alpaslan Öztürk | DEFANS | 27 |
| 6 | Patrick Van Aanholt | DEFANS | 30 |
| 24 | Işık Kaan Arslan | DEFANS | 19 |
| 25 | Victor Nelsson | DEFANS | 22 |
| 27 | Christian Luyindama | DEFANS | 26 |
| 45 | Marcao | DEFANS | 24 |
| 93 | Sacha Boey | DEFANS | 20 |
| 4 | Taylan Antalyalı | ORTA SAHA | 25 |
| 7 | Kerem Aktürkoğlu | ORTA SAHA | 22 |
| 8 | Ryan Babel | ORTA SAHA | 34 |
| 12 | Gustavo Assunçao | ORTA SAHA | 20 |
| 19 | Ömer Bayram | ORTA SAHA | 29 |
| 21 | Olimpiu Morutan | ORTA SAHA | 21 |
| 22 | Berkan Kutlu | ORTA SAHA | 22 |
| 30 | Atalay Babacan | ORTA SAHA | 20 |
| 33 | Alexandru Cicaldau | ORTA SAHA | 23 |
| 35 | Aytaç Kara | ORTA SAHA | 27 |
| 54 | Emre Kılınç | ORTA SAHA | 26 |
| 63 | Bartuğ Elmaz | ORTA SAHA | 17 |
| 66 | Arda Turan | ORTA SAHA | 33 |
| 89 | Sofiane Feghouli | ORTA SAHA | 31 |
| 11 | Mostafa Mohamed | FORVET | 23 |
| 17 | Oğulcan Çağlayan | FORVET | 24 |
| 34 | Eren Aydın | FORVET | 17 |
| 53 | Barış Alper Yılmaz | FORVET | 20 |
| 67 | Halil Dervişoğlu | FORVET | 21 |
| 90 | Mbaye Diagne |
Bana direk demedin yukarıda bahsettim ama sanırım tam anlaşılmamış sıkıntı yok, genel tartışmaların içinde geçen konular.Peki kibar konuscam
Bahsettiginiz ve bana sarmaniza vesile olan HAHA mevzusu nedir bayım.
Size ne zaman cimbomlu degilsiniz demisim.
Ya daha cok soru varda sakinlesip cevap vermiyorsun bu ikisi ile baslangic yapalım
Ha işte daha şurada son alıntılarındaki örnekler bile yetiyor. Şu şunun gibi bu bunun gibi. Ama sen devam et sor açılırsın ferahlarsın.Peki kibar konuscam
Bahsettiginiz ve bana sarmaniza vesile olan HAHA mevzusu nedir bayım.
Size ne zaman cimbomlu degilsiniz demisim.
Ya daha cok soru varda sakinlesip cevap vermiyorsun bu ikisi ile baslangic yapalım
Verilen tepkimelerin bile sorun teskil ettiği ve inziva saatimde icip icip adimi haykirarark aglanabilecek bi donemdeyiz artik demek.Bana direk demedin yukarıda bahsettim ama sanırım tam anlaşılmamış sıkıntı yok, genel tartışmaların içinde geçen konular.
Diğer soru mesela biri ile tartışırken biri bana bir laf söylediğinde haha diye verdiğin tepkiler şimdi bırakalım bu işleri senin hiç farkında değilim v.s. falan ha benim açımdan olsan da bana fark etmez olmasan da.
Başka sorun varsa buyur sor.
Ben ona beşiktaşlı diyordum.. Durmadan onları ovuyordu hıyar. Birde Ata dusmanligi kafa göz girmem için bir sebep.Bunun gibi tam uçurtmaydi o da yav ip bagla ucur.
Ataya dusman olmasa kanki olabilirdik gerci
Verilen tepkiler, şurada son attığın mesajlar (güya benim dışında olan şu ve bu diye dediğin) her zaman ki tarzın işte söylediğim ne varsa arkasındayım. Çünkü haklı çıkartıyorsun, gerçekten bir çok şeye cevap.Verilen tepkimelerin bile sorun teskil ettiği ve inziva saatimde icip icip adimi haykirarark aglanabilecek bi donemdeyiz artik demek.
Aslinda bu kisim bile pek cok seye cevap.
Kimlerle muhatap oluyorum yav.
Var gozlerin hangi renk
Tamam neyse cok uzatma anlasilan cok kirilmis uzulmussun. derdin ne dogru duzgun anlatamadin bile. Dedigim gibi farkinda olmadigim kisilerdensin meseleyi devam ettireceksen alintini genel sohbette tasi oradan devam edelim imparatorun konusunu daha fazla kirletme.Verilen tepkiler, şurada son attığın mesajlar (güya benim dışında olan şu ve bu diye dediğin) her zaman ki tarzın işte söylediğim ne varsa arkasındayım. Çünkü haklı çıkartıyorsun, gerçekten bir çok şeye cevap.