GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 229

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
229/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın hocam, güzel hocam rotasyon zamanı bugün değildi sanki be hocam.

Haftaya içeride Altay karşısında yapsana, hem de Lazio maçı öncesi. Altay zaten son haftalarda cacık.

Yaptığı hataları kimsenin sakladığı hasıraltı ettiği yok, en acımasız şekilde bu forumda eleştiriliyo kimsenin ağzına gem vurmuyoruz.

Ama şu son 3-4 maçta takımda kaçırdığımız pozizyonlar takımın bişeyler için çabaladığını gösteriyo. Fener maçını hak etmedik mi? alanya maçını hak etmedik mi? trabzon deplasmanın da ilk yarı efsane oynamadık mı? beşiktaş maçında yenilmeyi hak ettik mi? avrupa maçlarını zaten saymıyorum.
Burda bende saydırırım her şekilde saydırmaktan sövmekten kolay bişey yok. Anlık sinirle yazılan yorumların bazılarının ileriye dönük takıma katacağı hiç bir şey yok. Fatih gider onun yerine gelecek adam bu ekonomik krizde bu takımla Fatih Terim'in yaptıracağının fazlasını yaptıramaz.
Eleştiriyoruz diyoruz ki duran top rezaletini çöz
Eleştiriyoruz kız gibi şut çekmeyin idmanda şut çalıştır
Eleştiriyoruz bu takıma transfer dönemi neden 6 numara alınmadı, orta saha neden bu kadar yumuşak bırakıldı.

Bunun dışında gelişecek olaylar bu takıma fayda sağlamaz, denenmişi denemeye lüzum yok hele ki bu ekonomik ortamda.

Eleştirebiliriz gayet,dogruyu da bulacak ligde elbet.Ligde aldigi riski azaltirsa sorun yasamaz.Kabul etmeliyimki son maçlara hakemler ve talihsizlik damga vurdu.Ligdeki sans da dönecek

Yaptığı hataları kimsenin sakladığı hasıraltı ettiği yok, en acımasız şekilde bu forumda eleştiriliyo kimsenin ağzına gem vurmuyoruz.

Ama şu son 3-4 maçta takımda kaçırdığımız pozizyonlar takımın bişeyler için çabaladığını gösteriyo. Fener maçını hak etmedik mi? alanya maçını hak etmedik mi? trabzon deplasmanın da ilk yarı efsane oynamadık mı? beşiktaş maçında yenilmeyi hak ettik mi? avrupa maçlarını zaten saymıyorum.
Burda bende saydırırım her şekilde saydırmaktan sövmekten kolay bişey yok. Anlık sinirle yazılan yorumların bazılarının ileriye dönük takıma katacağı hiç bir şey yok. Fatih gider onun yerine gelecek adam bu ekonomik krizde bu takımla Fatih Terim'in yaptıracağının fazlasını yaptıramaz.
Eleştiriyoruz diyoruz ki duran top rezaletini çöz
Eleştiriyoruz kız gibi şut çekmeyin idmanda şut çalıştır
Eleştiriyoruz bu takıma transfer dönemi neden 6 numara alınmadı, orta saha neden bu kadar yumuşak bırakıldı.

Bunun dışında gelişecek olaylar bu takıma fayda sağlamaz, denenmişi denemeye lüzum yok hele ki bu ekonomik ortamda.

konuyu makul tartışma ortamında devam ettirmek için soruyorum son cümle ile ilgili

terim şu son 2 aylık kriz olmasa az mı kazanıyordu

ya da galatasarayda bugüne kadar çalışan hocalardan az mı harcatıyor oyuncuya

terim ekonomik bir antrenör müdür

Hocam bak eldeki 11 cok matah degil. Potansiyeli olan isimlerde var (henuz cok kullanamasakta) ama mal belli/kumas belli. Tahtaya yazilacak bir 8 isim garanti gibi. Hatta 9 bile diyebilirim. 2 oyuncu ile oynayabilirsin duruma gore. Ancak cok farkli isimler cikiyor. BAY bu takimda 11 oynayacak bir oyuncu gorunumunde degil henuz. Babel keza oyle. Bu takimin zaten bekleri rezalet. PvA idare ediyor ehh iste diyelim ki bence haketmiyor suan formayida parasinida, diger bekimiz de evlere senlik. Ortasahamiz cok statik ve duz isimlerden olusuyor. Bunlari bile bile, Feghouli, Morutan, Cica, Kerem rotasyona girmez. Zaten elde skor uretecek cok fazla isim yok. Bak su saydigim 4 oyuncu hesaplamadim ama muhtemelen atilan gollerin (tum kulvarlarda sezon basindan beri) %60-70'ni atmistir. Ya da katki vermis (asist). Simdi, bunlarin ayagi kopmadiysa rotasyona girilmez. Berkan vs Taylan girer bak olur bu, bekler girer mesela PVA yerine Omer gibi. Forveti zaten sokuyorsun rotasyona, ki bugun Diagne normal sartlar altinda dogru isimdi, ancak bu takimin standard bir golcusunun olmasi lazim. Ya Diagne olur ya da MO. Halil yardimci forvet, ortasahaya yakin ikinci bir forvet gibi kullanilmali. Gunun sonunda, bu takimin kalecisi ve geri dortlusu disinda surekli bir degisiklik oluyor. Bu da 6 oyuncu demek. Artik hocam, 9 oyuncu fix 11 icinde oilmali. Forvet / beklerle belki oynanabilir kalani intihar oluyor. Bu tip bosa giden en az 4 ilk yari hatirliyorum. Normal olan, eldeki "en guclu" isimlerle baslayip skoru alip Babel vs gibi hem kagni hem de tecrubelileri oyuna atmak gerekir. BAY iste o zaman belki rakip ustumuze gelirken etkili olabilir. Kapanan takima karsi hic bir ozelligi yok bu cocugun. Bu saateden sonrada ufak tefek gelisme gosterir bu zayif noktalarinda fazlasi da olmaz.

konuyu makul tartışma ortamında devam ettirmek için soruyorum son cümle ile ilgili

terim şu son 2 aylık kriz olmasa az mı kazanıyordu

ya da galatasarayda bugüne kadar çalışan hocalardan az mı harcatıyor oyuncuya

terim ekonomik bir antrenör müdür
Makul tartışma durumun için teşekkür ederim öncelikle
Terim'in ne kazandığını bilmiyorum, son kurduğu takım evet ekonomik bir takım. Bu zamana kadar harcatmıştır, şu an kendisi gitsin başka biri gelsin yorumlarına ancak ekonomik durumumuz iyi olursa katılabilirdim.
Muslera dışında ciddi bir mebla kazanan var mı bu sene için
Bonservis için zaten geleceği olan bu oyunculara bu paraları ödemek zorundayız.

Denenmişi denemekle ne demek istedim, bu kulübe kimler ne hocalar geldi oyuncular aldırdı, bülentler hagiler tudorlar, hepsinin ardından terim sesleri gelmedi mi. sergen yalçın 10 numara adamdı bize gelsin diyordu herkes şimdi nerde? abdullah avcı başakşehir de beşiktaşta hatta trabzonun ilk senesinde ne yaptı mesela. kim gelirse mutlu olursunuz mesela bunu merak ediyorum

Takım ikinci yarının başındaki değişiklikler ile tam baskı kurmuşken neden değişiklik yaptırma ihtiyacı hissettin ? Manevi oğlun Halil 2 maç oynamasa olmaz mı ? Halil ve Feghouli girdikten sonra elimizdeki oyunu yeniden kaybettik. Cica geriye gelmek zorunda kaldı. Bunu biz görebiliyoruz da nasıl olur da sen göremezsin hocam ?

Takım ikinci yarının başındaki değişiklikler ile tam baskı kurmuşken neden değişiklik yaptırma ihtiyacı hissettin ? Manevi oğlun Halil 2 maç oynamasa olmaz mı ? Halil ve Feghouli girdikten sonra elimizdeki oyunu yeniden kaybettik. Cica geriye gelmek zorunda kaldı. Bunu biz görebiliyoruz da nasıl olur da sen göremezsin hocam ?
Diagne ve Babel'in yerine girmesi gereken oyuncular Mustafa ve Morutan idi. Gol atamayan Halil ve gidemeyen Feghouli'nin ne katkisi olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri