Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
Eleştiriyi hak ediyorsun hoca ama onu oynatmadın bunu oynatmadın değil rotasyon yaptığın için ve takımın maç seçtiği için bunun sorumlusu sensin.
Yaptığı hataları kimsenin sakladığı hasıraltı ettiği yok, en acımasız şekilde bu forumda eleştiriliyo kimsenin ağzına gem vurmuyoruz.
Ama şu son 3-4 maçta takımda kaçırdığımız pozizyonlar takımın bişeyler için çabaladığını gösteriyo. Fener maçını hak etmedik mi? alanya maçını hak etmedik mi? trabzon deplasmanın da ilk yarı efsane oynamadık mı? beşiktaş maçında yenilmeyi hak ettik mi? avrupa maçlarını zaten saymıyorum.
Burda bende saydırırım her şekilde saydırmaktan sövmekten kolay bişey yok. Anlık sinirle yazılan yorumların bazılarının ileriye dönük takıma katacağı hiç bir şey yok. Fatih gider onun yerine gelecek adam bu ekonomik krizde bu takımla Fatih Terim'in yaptıracağının fazlasını yaptıramaz.
Eleştiriyoruz diyoruz ki duran top rezaletini çöz
Eleştiriyoruz kız gibi şut çekmeyin idmanda şut çalıştır
Eleştiriyoruz bu takıma transfer dönemi neden 6 numara alınmadı, orta saha neden bu kadar yumuşak bırakıldı.
Bunun dışında gelişecek olaylar bu takıma fayda sağlamaz, denenmişi denemeye lüzum yok hele ki bu ekonomik ortamda.
Makul tartışma durumun için teşekkür ederim önceliklekonuyu makul tartışma ortamında devam ettirmek için soruyorum son cümle ile ilgili
terim şu son 2 aylık kriz olmasa az mı kazanıyordu
ya da galatasarayda bugüne kadar çalışan hocalardan az mı harcatıyor oyuncuya
terim ekonomik bir antrenör müdür
14 lig macinda 6 galibiyetimiz var. Tarihin en kötü Galatasaray'i net olarak.Tarihin en kötü Beşiktaş'ına ve Fenerbahçe'sine yenilip lige kar yağmadan tavlu attık. Teşekkürler hocam.
Baskani pek sevmiyordu benim bildigim.İnsan baş sağlığı diler
Diagne ve Babel'in yerine girmesi gereken oyuncular Mustafa ve Morutan idi. Gol atamayan Halil ve gidemeyen Feghouli'nin ne katkisi olabilir?Takım ikinci yarının başındaki değişiklikler ile tam baskı kurmuşken neden değişiklik yaptırma ihtiyacı hissettin ? Manevi oğlun Halil 2 maç oynamasa olmaz mı ? Halil ve Feghouli girdikten sonra elimizdeki oyunu yeniden kaybettik. Cica geriye gelmek zorunda kaldı. Bunu biz görebiliyoruz da nasıl olur da sen göremezsin hocam ?