GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 243

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
243/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro istikrarı yok ki her maç farklı birileri oynuyor bu takımın santraforu kim her maç zar atıyoruz, yok rotasyon falan saçma sapan işler iki senedir kadro yap boz oldu her maç. Liverpool 3 gün önce maç yapmış dün yine maç yaptı aynı kadro hani rotasyon bu adamlar daha mı zor bir ligde, rakibe karşı oynuyor. İzahı olmayan şeyler…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

* Bu takım ligde iyi de oynasa kötü de oynasa sonuca gidebiliyor mu?

* Bu takım geriye düşerse şu oyuncu maçı çevirir, şu hamle bize istediğimiz sonucu getirir diyebiliyor muyuz?

* 2 fark atmışken bile rahatça arkamıza yaslanıp maçı izleyebiliyor muyuz?

*3 olmadan bu maçı kesin kazanırız diyen, her hafta x Anadolu takımlarına karşı net bir şekilde bu maç bizim diyen var mı?

Bu dört soruya ben gönül rahatlığıyla EVET diyemiyorum. Hatta belki de...Hakemler tamam da şunların da izahı yok.

Kadro istikrarı yok ki her maç farklı birileri oynuyor bu takımın santraforu kim her maç zar atıyoruz, yok rotasyon falan saçma sapan işler iki senedir kadro yap boz oldu her maç. Liverpool 3 gün önce maç yapmış dün yine maç yaptı aynı kadro hani rotasyon bu adamlar daha mı zor bir ligde, rakibe karşı oynuyor. İzahı olmayan şeyler…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Izahi olmayan şeyin mizahi olur

Morutan nasil neden oynamadi? Feghouli fiziken dustukten sonra neden sahada kaldi? Rakibin kalitesiz savunma ve orta sahasina ragmen oyunu yari sahalarina neden zar zor yiktik?

Bence de periyodik olarak fena oynamadik ama o periyotlarda herifler skoru almisti ve baskiyi kabul ettiler. Bence gercek problem iki golu de yemeden once yedigimiz baskiydi. Yani adamlar oyle iki kere gelip attilar falan denemez asla, gol atmaya ihtiyac duyduklari anda zorlamadan bizi ceza sahamiza hapsedip pozisyon kovaladilar. Iceride Altay gibi vasat bir takima karsi kabul edilemez bu

Galiba one gecip skoru tutamadigi maclar FT'yi karakterinin disinda bir korkakliga sevketmis olacak ki takim one gectigi an pres yapmaktan vazgecip otobus park etmeye calisiyor, o konuda da spektakuler derecede basarisiz oluyor. Umarim bir oyun aliskanligina donmez bu

Ha son olarak sessiz sakin izliyordun bu sefer begendim o acidan. Tebrikler

@Melih Sönmez

3. Başkan alo burakın başlığına yazamıyorum rengim. Gerçekleri göremeyenler tarafından engellenmişim.
Seni büyük başkan ÜNAL beyefendi'nin sayfasına alalım
Nihat'ı ve Cüneyt'i zamanında az tokatlamadı

bu kadroyla hangi hocayı getirirseniz getirin en fazla bu kdr puan toplar
200.gif

Seni büyük başkan ÜNAL beyefendi'nin sayfasına alalım
Nihat'ı ve Cüneyt'i zamanında az tokatlamadı

Efsane Başkan rakipleri hem butun branslarda saha icinde hem de saha disinda tokat manyağı yapıyordu. Galatasarayımızın olması gerektiği gibi şaşaalı günleriydi. Sonrasinda disaridan siyasi yapı, içeriden de intikamcı terimci tayfa vesilesiyle kulübümüzden uzaklaştırıldı. Kabul edelim ki kendisinin de bazı tercih hataları olmuştur lakin kimse mükemmel değildir. Biz kendisinden raziyiz. Ayrica kendisi son secim oncesinde de ekibimizi ileriye tasimak icin güçlü bir yönetim kurulması amaciyla arabuluculuk gorevi ustlenmistir lakin burak adli emir eri bu teklifi reddederek bizi bu gunlere getirmistir. Yaziklar olsun.

Bu vesileyle Efsane Ordinaryus Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerini bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle analım.

Efsane Başkan rakipleri hem butun branslarda saha icinde hem de saha disinda tokat manyağı yapıyordu. Galatasarayımızın olması gerektiği gibi şaşaalı günleriydi. Sonrasinda disaridan siyasi yapı, içeriden de intikamcı terimci tayfa vesilesiyle kulübümüzden uzaklaştırıldı. Kabul edelim ki kendisinin de bazı tercih hataları olmuştur lakin kimse mükemmel değildir. Biz kendisinden raziyiz. Ayrica kendisi son secim oncesinde de ekibimizi ileriye tasimak icin güçlü bir yönetim kurulması amaciyla arabuluculuk gorevi ustlenmistir lakin burak adli emir eri bu teklifi reddederek bizi bu gunlere getirmistir. Yaziklar olsun.

Bu vesileyle Efsane Ordinaryus Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerini bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle analım.

Büyük başkanın değeri her geçen gün artmakta

191552980144.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri