GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 250

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
250/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücumda oyuncu ve oyun kalitesi yüzünden fark yaratamadığını görüp klopp'un ilk liverpol dönemi gibi direkt oyuna geçmesi önemli. sıra bu farkı geçtim avrupa'yı, bizim dandik ligde bile yaratamadığını görüp aynı formasyonla oynamakta ısrar edecekse oyunu avrupa'dan uyarlaması gerektiğini idrak etmesinde. biz fark yaratacak pas oyununu ne avrupa'da oynayabiliyorduk, ne de ligde. avrupa'da bunu anlaması 2 rezalet sezona mal oldu, inşallah ligde anlayana kadar 3 sezonu hiç etmeyiz. gol averajına kalan şampiyonluk maçında malatya'ya diş geçiremediğine bir daha tanık olmak istemeyiz.

onun dışında avrupa'da hocalığını yaptığı için hocamızı kutlarız. ligde de başkanlık kisvesinden çıkıp hocalığıyla biraz fark yaratırsa tadından yenmez. o makama etki edecekse başındaki polyanna'nın kulağını çekse yeter, sahada teknik direktörlüğüne daha çok ihtiyacımız var.

tekrardan geçmiş olsun.

Hocanın sağlığı ile ilgili bilgileri dede den mi alacağım. Ben o amcaya inanmıyorum ki kolpacı.
Taraftar olarak bu kadar yok sayıldığımı uzun süredir hatırlamıyorum. Açıklama yok bişey yok ayıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri