Umarim o dolunayın coskusu kicimizda patlamaz,şanslı donemdesin.kendinden iyi soz ettirecegin bi donemdesin,hadi bakalim.umutlandirip agzimiza etme hoca.bu astromanyakligin bi tarafına koyacagim artik
Dönüm noktasi cok futbolda,bu morutan ve feghouli takintisi beni bitirdi.yapilan her eleştiriye hak veriyorum ama biliyorumki fb ve bjkden bi halt olmayacak.trabzon ise sacmalayacak,hem de cok.devre arasina bi iyi girelimde Allahin izniyle.sonrasi iyilik,guzellik benceHocayı dolunay falan kurtaramaz boşver sergey
Aynen yahu.tecrubeli,bencil bi yasin oztekin ve podolski bile yok elimizde hucumda.Ligte iyi olmak sadece transferden geçiyor başka yolu yok. Kaşar 6 no, sağ bek, gedson, golcü gibi golcü ve paçadan yaratıcılık akan bi hücumcu şart. Eldeki kadronun ligte zorlanma sebebi ligin dinamiklerine uygun olmaması. Avrupada çok güzel işliyor her şey çünkü topu rakibe bırakıyoruz, lige gelince bizim taktiğimizle rakipler bizi vuruyor
Zaten sikinti orda, kapali savunmayi acacak bitane oyuncu yok takimda, ne iyi pasör nede dribling yapabilen var, hersey cok statik, tempo yok set oyunu yok, avrupa maclarinda geri cekildigmiz icin ve avrupa takimlari futbol oynamak icin sahaya ciktigi icin alan ve bosluk buluyoruz ama avrupada karsimiza önde basan, pres yapan ilk rakip ciktigina kan alirlar bizden benden söylemesiLigte iyi olmak sadece transferden geçiyor başka yolu yok. Kaşar 6 no, sağ bek, gedson, golcü gibi golcü ve paçadan yaratıcılık akan bi hücumcu şart. Eldeki kadronun ligte zorlanma sebebi ligin dinamiklerine uygun olmaması. Avrupada çok güzel işliyor her şey çünkü topu rakibe bırakıyoruz, lige gelince bizim taktiğimizle rakipler bizi vuruyor
Tüm yük garibim kereme kalıyor ama kerem iş bitirici çocuk. Ona pozisyonu ayarlayacak, uygun yerlerde top atacak bi adam şart. Fernando gibi 6 no ve hücumda liderlik edecek bi yaratıcı şart. Bu 2 transfer bile takımı 180 derece değiştirir.Aynen yahu.tecrubeli,bencil bi yasin oztekin ve podolski bile yok elimizde hucumda.
Avrupada kontraya dayalı sistemle oynadığımız için sıkıntı olmuyor. Önde baskı yediğimizde de dediğin gibi taylan berkan falan saçmalıyor. Fernando veya melo gibi biri şart, adamlar tek pasla presi kırıyorduZaten sikinti orda, kapali savunmayi acacak bitane oyuncu yok takimda, ne iyi pasör nede dribling yapabilen var, hersey cok statik, tempo yok set oyunu yok, avrupa maclarinda geri cekildigmiz icin ve avrupa takimlari futbol oynamak icin sahaya ciktigi icin alan ve bosluk buluyoruz ama avrupada karsimiza önde basan, pres yapan ilk rakip ciktigina kan alirlar bizden benden söylemesi
Bizim hoca kurt adam mi dolunayi bekliyor. kurtçuk olur ancaHocayı dolunay falan kurtaramaz boşver sergey
HeaaaaaâaaHocamın düşmanları yine piyasaya çıkmış. Hocamı size yedirmeyeceğiz. Ali Koç'un finanse ettiği Terim düşmanları hocamın gitmesini çok beklersiniz. Fatih Terim Galatasaray'dır! Uzayın şimdi...
Feg varken Babel'e saldırmak haaAre you player ha? diyerek Babele saldırma girişimi işini bana bırakın
Eee taraftar daha ne yapsın renktaşHayalim evet =) hayallerimi gerçekleştirsene çıkış yap birdaha girme güzel olur![]()
Yav gitsin adam ya gitsin de böyle değil güzelce ferguson gibi bıraktırsınlar teneke bağlayıp göndermek yakışmıyor bizim taraftara. Vallaha gitsin istiyorum ya cidden şöyle genç dinamik adam gelsin bende istiyorum ama eleştiriler belden aşağı ağrıma gidiyor.
Onu da başkasına bıraktım rdaşFeg varken Babel'e saldırmak haa
Renktaşlarımı bu büyük oyunu bozmaya davet ediyorum
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi