GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 262

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,1K
Sayfa
262/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası seçim sonrası PSV maçları vs yakınken sözleşme yapmak hata değildi. Yabancı getirirsin senden 30-40M Eu harcamanı ister garantisi yok.

BJK yi örnek alalım. CL diye kasayı zorladılar , 2 -3 yıllık EU üzerinden kontratlar var. Battı onlar ekonomik olarak kur artışıyla - CL gelirini kafadan gömdüler yani baştan.

Benim FT'yi en net eliştirdiğim nokta Evlatlar adı altında Babel Fegu top şişir olayı ve bazen inat ettiği rotasyonlar. Fegu'yu kazanacağız konseptinde Morutan yedek kitlendi misal. Her maçta bu şekilde olmasına ben katılmıyorum pek. Nasıl Lazio deplasman, ayağı top tutar diye başladın bunlarla, tamamen taktiksel mantık - buna varım. 0 itiraz ama lig öyle değil ya. Zaten kontrat yenilemek gereksiz tasarruf Babel ve Feguli gibi adamlar için.

FT'yi aşağı çeken 2 faktör var - güya yardımcı ama FT yoksa 0 aurası olan arkadaşlar - takım üzerinde 0 insiyatif alan ve para kazanan 1 adet Necati ve 1 adet Selçuk.. Leşler.Herhangi futbol takip eden GS taraftarı kenarda kudurur bir şeyler yapar sadece Championship Manager oynarmış kafasında. Ben yeri gelince tamamen futbol çerçevesinde Terim'e destek olacak yeri gelince taktik argümanla etki edecek adam isterim. Arda'da o yolda deniyor ama Necati Arda Selçuk topla , şu dingil Emre'nin 10da 1i teknik direktörlük ya da yardımcılık bence yapamaz.kafa öyle değil.

Ligdeki durum Avrupa maçlarının arkasında ama kupayı almazsan orda ligde de aşağıda bırakırsan Avrupa başarısı olan takım sonraki sezonda Avrupa'da olamayacak misal.

Ligte iyi olmak sadece transferden geçiyor başka yolu yok. Kaşar 6 no, sağ bek, gedson, golcü gibi golcü ve paçadan yaratıcılık akan bi hücumcu şart. Eldeki kadronun ligte zorlanma sebebi ligin dinamiklerine uygun olmaması. Avrupada çok güzel işliyor her şey çünkü topu rakibe bırakıyoruz, lige gelince bizim taktiğimizle rakipler bizi vuruyor
Aynen yahu.tecrubeli,bencil bi yasin oztekin ve podolski bile yok elimizde hucumda.

Ligte iyi olmak sadece transferden geçiyor başka yolu yok. Kaşar 6 no, sağ bek, gedson, golcü gibi golcü ve paçadan yaratıcılık akan bi hücumcu şart. Eldeki kadronun ligte zorlanma sebebi ligin dinamiklerine uygun olmaması. Avrupada çok güzel işliyor her şey çünkü topu rakibe bırakıyoruz, lige gelince bizim taktiğimizle rakipler bizi vuruyor
Zaten sikinti orda, kapali savunmayi acacak bitane oyuncu yok takimda, ne iyi pasör nede dribling yapabilen var, hersey cok statik, tempo yok set oyunu yok, avrupa maclarinda geri cekildigmiz icin ve avrupa takimlari futbol oynamak icin sahaya ciktigi icin alan ve bosluk buluyoruz ama avrupada karsimiza önde basan, pres yapan ilk rakip ciktigina kan alirlar bizden benden söylemesi

Zaten sikinti orda, kapali savunmayi acacak bitane oyuncu yok takimda, ne iyi pasör nede dribling yapabilen var, hersey cok statik, tempo yok set oyunu yok, avrupa maclarinda geri cekildigmiz icin ve avrupa takimlari futbol oynamak icin sahaya ciktigi icin alan ve bosluk buluyoruz ama avrupada karsimiza önde basan, pres yapan ilk rakip ciktigina kan alirlar bizden benden söylemesi
Avrupada kontraya dayalı sistemle oynadığımız için sıkıntı olmuyor. Önde baskı yediğimizde de dediğin gibi taylan berkan falan saçmalıyor. Fernando veya melo gibi biri şart, adamlar tek pasla presi kırıyordu

Kaldigi ve bir seyleri degistiremedigi her gun mirasini daha fazla tehlikeye atiyor. Paragoz olmadigi kesin ancak inatcilikla aptallikla cesareti karistirmamasini temenni ederim

Hayalim evet =) hayallerimi gerçekleştirsene çıkış yap birdaha girme güzel olur

Yav gitsin adam ya gitsin de böyle değil güzelce ferguson gibi bıraktırsınlar teneke bağlayıp göndermek yakışmıyor bizim taraftara. Vallaha gitsin istiyorum ya cidden şöyle genç dinamik adam gelsin bende istiyorum ama eleştiriler belden aşağı ağrıma gidiyor.
Eee taraftar daha ne yapsın renktaş

En ufak bir tepki yok kendisine herkes efendice gitsin diyor

Ama gitmiyor işte Sinyor

Bu gidişle tepki alacak

sonra taraftar vefasız

Bırak işte mübarek

Olmuyor zorlamanın anlamı yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri