GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 263

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,1K
Sayfa
263/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav doğrusu yanlışıyla öyle olması gerekmiyor mu ? FT zaten baskın bir adam basında gücü var demek ki. En sonunda beni de çileden çıkartacaksınız FT istifa diye twit atacağım. Biliyorum yaşadım FT gidicek olmayacak olmuyor olay tam olarak terimlik değil mükemmel bir düzen var şu anda o penaltılar verilse mesela şu an çok başka şeyler konuşuyor olacaktık burada olaya da oradan bak. Birşeyler yanlış gidiyor ama olay başlı başına Terimlik değil oynuyorlar bunu görmüyorsunuz. Vallaha başkası gelse düzelmeeycek başımızdakiler gitmeden
Yahu biz 4 senedir ne seyrediyoruz renktaş

Bizim görmeyip sizin gördüğünüz ne var arkadaş

Halen sorunun kaynağı Terim değil diyorsun

Bende diyorum ki sorunun tek kaynağı TERİM

bırakın analizi manalizi

Analiz yapılacak durumları çoktan geçtik biz

Hee hakemler işin içinde yok mu

Tabiki var

Onda da başkan olacak kişi sesini çıkaracak

Hani sezon başında Burak seçildiği zaman demeçler veriliyordu

Artık hocamız yalnızca sahaya odaklanacak

Saha dışı olaylarda yönetim devreye girecek diye

Ne oldu yahu o demeçlere

Bırakın yahu artık şunları savunmayı

Sivas maçını izlemedim. Özetine baktım biraz önce. Baskılı mi oynadık kısır mi oynadık bilmiyorum. Cagneye yapılan müdahaleler benim yorumuma göre penalti. Hakemlerin bize tutumu malum. Ama bu bahane olmamalı. Eldeki kadronun sakız edilip her maç sacmalardan seçmeler modunda kadro seçimi var. Herhangi bir sistem 3 senedir yok. Laf var sadece. Avrupa Ligi'nde şans eseri ilerliyoruz ve bu ilerleme martı görmez. Sonrasında ne yapacağız? Bu lekeyi ancak Avrupa da yarı final veya final temizler kredi vermek icin

Terim'in dönemi bitti artık. Federasyonu, hakemi en ufak bir açıklamasında bile cezayı yapıştırıyor. Rahat vermezler artık. Bu net belli oldu.

Birazcık seviyorsa Galatasaray'ı bırakır gider. Yoksa kendi dibe gidiyor, bizi de çekiyor...

hocam şu futbolu izleyip nasıl sakin kalabiliyor sunuz?

-duran toplar sıfır
-uzaktan şut atacak tek topçu kalmamış
-kenar ortaları desen yok

sürekli kısa paslarla top çevirip gol atamadan maçları bitiriyoruz. gol yeme konusunu geçtik, mükemmel defansta yapılsa gol yenilir ama bir takım 90 dk da hiç mi net posizyona giremez ?

temmuz hocam, ezberleyemediniz mi 4 yıldır? ocak temmuz döngüsü
Olacak olan o zaten ya başka beklentim yok. Hocanın bizzat ağzından çıkan şey Ocakta Galatasaray taraftarının hak ettiği şekilde oynayacak. Lig de neredeyse küme düşeceğiz. Avrupa da içerideki Marseillie maçı dışında elle tutulur bir oyun yok. Muslera ligdeki performansının aynısını gösterse ve hücumcular gününde olmasa şu an da grupta son sırada olabilirdik. Herhalde sözünü hatırlar ve beceremediği gördüğünde gereğini yapar diye bekliyoruz.

Terimin futbol anlayisi: Ocak-Temmuz transfer
Gülsenin bir sarkisi vardi, "yatcaz kalkcaz ordayim" --- GS nin hali de aynen öyle. Ocak-Temmuz yatcaz kalkcaz ordayim masali.

''Höt-zöt'' e alışmış/medyada ve futbol alemindeki beslemeleri tarafından alıştırılmış bir kere; futbol piyasasından nihai olarak çekilene kadar böyle gidecektir maalesef...

Kebapçı herifle kavgası dibin dibidir...Böyle muazzam bir kariyere çok daha olgun davranışlar yakışırdı. Kendisini seven ve tartışmasız 'efsanemiz' olarak gören biri olarak, böyle saçmalıkları yakıştıramıyorum şahsen; eleştirilerimin önemli kısmı da bu minvaldedir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri